|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
ziomal.S7 początkujący

|
Posted: Wed 5 Sep 2018, 11:23 Post subject: |
|
|
Domem podczas nieobecności może się zająć znajomi bądź rodzina  _________________ "Ciesz się w życiu drobiazgami, bo któregoś dnia możesz spojrzeć za siebie i zobaczyć, że były to rzeczy wielkie." – Robert Brault |
|
| Back to top |
|
 |
festilet bywalec

|
|
| Back to top |
|
 |
skuwka bywalec

|
Posted: Tue 2 Oct 2018, 14:46 Post subject: |
|
|
| Mozna dzisiaj bardzo wiele wycieczek za granice znalezc. Wiem, ze tutaj https://www.ewakacje.pl/oferta/malediwy-last-minute/ mozna popatrzec na wakacje na Malediwach. Nam by takie odpowiadaly. Wlasnie juz patrzymy bo w ofercie last minute jest to bardzo korzystne. Tylko w takiej opcji mozemy sobie pozwolic na takie wakacje. |
|
| Back to top |
|
 |
jakaniolaglos początkujący

|
Posted: Thu 4 Oct 2018, 17:55 Post subject: |
|
|
Ja przede wszystkim zwróciłabym uwagę jednak na koszty takiej podróży. Uwielbiam wszelkie wyszukiwarki lotów. Dzięki temu można wszystko ładnie zaplanować.
Blog |
|
| Back to top |
|
 |
CorneliaPal początkujący

|
Posted: Mon 29 Oct 2018, 17:33 Post subject: |
|
|
| Moje marzenie to Dominikana, ale nie wiem czy zdołam uzbierać tyle pieniążków. |
|
| Back to top |
|
 |
jagnam uzależniony

|
Posted: Tue 13 Nov 2018, 11:31 Post subject: |
|
|
| jakaniolaglos wrote: | Ja przede wszystkim zwróciłabym uwagę jednak na koszty takiej podróży. Uwielbiam wszelkie wyszukiwarki lotów. Dzięki temu można wszystko ładnie zaplanować.
|
Owszem, wycieczki takie są drogie, jednak podróż poslubna to podróż szczególna pod wieloma względami. Tak więc moim zdaniem warto jest się wybrac w jakieś fajne miejsce. Tak aby móc wspominać w przyszłości to gdzie spędziliśmy te dni.
A pieniądze na pewno się znajdą
Mozna wziąć pożyczkę http://di.com.pl/na-urlop-z-pozyczka-online-jak-polacy-finansuja-swoje-wakacje-55098
Ewentualnie przeznaczyć na taką wycieczke część pieniędzy ze ślubu
Last edited by jagnam on Tue 20 Nov 2018, 14:25; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Kazoo kandydat

|
Posted: Tue 13 Nov 2018, 17:45 Post subject: |
|
|
My z moim Kochanym stwierdziliśmy, że raz w życiu sobie żałować nie będziemy i pojedziemy na wakacje, których nigdy nie zapomnimy. Po długich poszukiwaniach zdecydowaliśmy się na biuro Prestige Luxury Tours - opinie mają świetne, a ceny w porównaniu do konkurencji naprawdę ok.
Bardzo nam się podoba, że wyjazd naprawdę będzie przygotowany tak, jak my chcemy - wybieramy luksusowe hotele, długość, termin, a oni zapewniają wszystko w najwyższym standardzie. Może któraś z Was była z nimi? Jakieś opinie, polecenia? Chyba zdecydujemy się na jedną z tych wycieczek https://prestigeluxurytours.pl/category/kierunki/australia-i-oceania/ Australia zawsze mi się marzyła  _________________ Już niedługo nadejdzie nasz dzień! <3 |
|
| Back to top |
|
 |
Momo435 początkujący

|
Posted: Tue 13 Nov 2018, 22:05 Post subject: Wycieczki Marsa Alam |
|
|
Cześć,
podbijam wątek. Ślub mamy w okresie zimowym, nie zdecydowaliśmy się jeszcze na podróż poślubną, a wiele osób poleca nam Egipt, bo jest ciepło w tym czasie - był ktoś i może polecić jakieś wycieczki do Marsa Alam?
Z góry dziękuję! <3 |
|
| Back to top |
|
 |
sulas kandydat

|
Posted: Thu 29 Nov 2018, 15:33 Post subject: |
|
|
| A może warto zastanowić się nad tym, aby wykorzystać polskie warunki? taka wycieczka nad morze, nawet w obecnym klimacie to dobry pomysł. Zatrzymajcie się w https://hotelhanza.pl/, a nie pożałujecie! |
|
| Back to top |
|
 |
fotsad kandydat

|
Posted: Fri 30 Nov 2018, 13:02 Post subject: |
|
|
Połączcie przyjemne z pożytecznym. Dopytajcie swojego fotografa o możliwość pleneru zagranicznego. Sesja ślubna z Rzymu, Paryżu , Barcelony itp. to wyjątkowa i oryginalna pamiątka na całe życie. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce