Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Podróż poślubna za granicą
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Podróż poślubna
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ziomal.S7
początkujący
początkujący

PostPosted: Wed 5 Sep 2018, 11:23    Post subject: Reply with quote

Domem podczas nieobecności może się zająć znajomi bądź rodzina uśmiech
festilet
bywalec
bywalec

PostPosted: Fri 7 Sep 2018, 13:45    Post subject: Reply with quote

Ja polecama jadąc w taka podróż zadbaać o odpowiednie ubezpieczenie - http://www.sisr.pl/wakacje-slodkie-wakacje-zadbaj-o-polise-na-wakacyjny-wypadek/ . Jest to bardzo istotne wedłgug mnie, ponieważ różne rzezcy mogą sięwydarzyć, a mając ubezpieczenie jesteśmy bezpieczni.
Back to top
View user's profile Send private message
skuwka
bywalec
bywalec

PostPosted: Tue 2 Oct 2018, 14:46    Post subject: Reply with quote

Mozna dzisiaj bardzo wiele wycieczek za granice znalezc. Wiem, ze tutaj https://www.ewakacje.pl/oferta/malediwy-last-minute/ mozna popatrzec na wakacje na Malediwach. Nam by takie odpowiadaly. Wlasnie juz patrzymy bo w ofercie last minute jest to bardzo korzystne. Tylko w takiej opcji mozemy sobie pozwolic na takie wakacje.
Back to top
jakaniolaglos
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 4 Oct 2018, 17:55    Post subject: Reply with quote

Ja przede wszystkim zwróciłabym uwagę jednak na koszty takiej podróży. Uwielbiam wszelkie wyszukiwarki lotów. Dzięki temu można wszystko ładnie zaplanować. uśmiech

Blog
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
CorneliaPal
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 29 Oct 2018, 17:33    Post subject: Reply with quote

Moje marzenie to Dominikana, ale nie wiem czy zdołam uzbierać tyle pieniążków.
Back to top
jagnam
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 13 Nov 2018, 11:31    Post subject: Reply with quote

jakaniolaglos wrote:
Ja przede wszystkim zwróciłabym uwagę jednak na koszty takiej podróży. Uwielbiam wszelkie wyszukiwarki lotów. Dzięki temu można wszystko ładnie zaplanować. uśmiech

Owszem, wycieczki takie są drogie, jednak podróż poslubna to podróż szczególna pod wieloma względami. Tak więc moim zdaniem warto jest się wybrac w jakieś fajne miejsce. Tak aby móc wspominać w przyszłości to gdzie spędziliśmy te dni.

A pieniądze na pewno się znajdą

Mozna wziąć pożyczkę http://di.com.pl/na-urlop-z-pozyczka-online-jak-polacy-finansuja-swoje-wakacje-55098

Ewentualnie przeznaczyć na taką wycieczke część pieniędzy ze ślubu

Last edited by jagnam on Tue 20 Nov 2018, 14:25; edited 1 time in total
Back to top
Kazoo
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 13 Nov 2018, 17:45    Post subject: Reply with quote

My z moim Kochanym stwierdziliśmy, że raz w życiu sobie żałować nie będziemy i pojedziemy na wakacje, których nigdy nie zapomnimy. Po długich poszukiwaniach zdecydowaliśmy się na biuro Prestige Luxury Tours - opinie mają świetne, a ceny w porównaniu do konkurencji naprawdę ok.
Bardzo nam się podoba, że wyjazd naprawdę będzie przygotowany tak, jak my chcemy - wybieramy luksusowe hotele, długość, termin, a oni zapewniają wszystko w najwyższym standardzie. Może któraś z Was była z nimi? Jakieś opinie, polecenia? Chyba zdecydujemy się na jedną z tych wycieczek https://prestigeluxurytours.pl/category/kierunki/australia-i-oceania/ Australia zawsze mi się marzyła oczko
Momo435
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 13 Nov 2018, 22:05    Post subject: Wycieczki Marsa Alam Reply with quote

Cześć,

podbijam wątek. Ślub mamy w okresie zimowym, nie zdecydowaliśmy się jeszcze na podróż poślubną, a wiele osób poleca nam Egipt, bo jest ciepło w tym czasie - był ktoś i może polecić jakieś wycieczki do Marsa Alam?

Z góry dziękuję! <3
Back to top
sulas
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 29 Nov 2018, 15:33    Post subject: Reply with quote

A może warto zastanowić się nad tym, aby wykorzystać polskie warunki? taka wycieczka nad morze, nawet w obecnym klimacie to dobry pomysł. Zatrzymajcie się w https://hotelhanza.pl/, a nie pożałujecie!
Back to top
fotsad
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 30 Nov 2018, 13:02    Post subject: Reply with quote

Połączcie przyjemne z pożytecznym. Dopytajcie swojego fotografa o możliwość pleneru zagranicznego. Sesja ślubna z Rzymu, Paryżu , Barcelony itp. to wyjątkowa i oryginalna pamiątka na całe życie.
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Podróż poślubna All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Page 6 of 10

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce