|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Cukiernia-Radzikowski kandydat

|
Posted: Sun 28 May 2017, 8:43 Post subject: |
|
|
| To już ściśle pytanie do pirotechników, natomiast generalnie z tego co wiem podczas złych warunków atmosferycznych, puszczanie fajerwerków jest bardzo utrudnione. Poza tym pytanie o koszty takiej atrakcji, orientujecie się ile to kosztuje? |
|
| Back to top |
|
 |
Organizerka początkujący

|
Posted: Sun 2 Jul 2017, 17:26 Post subject: |
|
|
| Show można też oglądać z werandy czy pod zadaszeniem. Oczywiście przy mocnym wietrze taki pokaz może być utrudniony. Mi też bardzo podobają się takie pokazy fajerwerków, zwłaszcza takie jak na filmie "spektakularny taniec" na stronie pyro-tech.pl. Piękne widowisko, świetnie dobrana muzyka. Myślę, że goście nie wiedzieli o tym, że będą fajerwerki, stąd takie zaskoczenie. Myślę, że taka atrakcja sprawi, że pierwszy taniec będzie niezapomniany. Ciekawie też prezentuje się "ciężki dym", tworzy nieco baśniowy klimat. |
|
| Back to top |
|
 |
E-kwiaty gaduła

|
Posted: Wed 6 Sep 2017, 8:18 Post subject: |
|
|
Fajna i efektowna atrakcja, aczkolwiek droga i niekoniecznie wszystkim potrzebna, wiec moim zdaniem jeżeli masz na to dodatkowy budżet to warto, jeżeli nie- lepiej sobie darować. _________________ Za pomocą kwiatów można wyrazić rozmaite emocje i uczucia. Ważne jest aby dobrać odpowiedni bukiet w zależności od okoliczności. Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy w tym celu różne kategorie bukietów. |
|
| Back to top |
|
 |
Mariusz32 początkujący

|
Posted: Tue 7 Aug 2018, 20:34 Post subject: |
|
|
| Zdecydowanie fajny pomysł. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce