| 

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

| 

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat   | 

| Autor | 
		Wiadomość | 

lauraire guru

| 

Wysłany: Pią 4 Paź 2013, 18:11    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Jako, że moje kochane ziarenko jest nisko umiejscowione (chociaż ginka zapewnia, że przesunie się do góry) nie zabroniła ewidentnie seksu, ale wyczułam, że raczej wolałaby żebyśmy chociaż do następnej wizyty się wstrzymali - dlatego zapowiedziałam mężowi, że do 16.10 ma się nie zbliżać i lepiej żeby się przygotował psychicznie, że tak może być do końca I trymestru. No zobaczymy. Jakoś sobie damy radę.  

Atinka, mam dokładnie te same obawy, które Ty miałaś - co do skurczów podczas orgazmu. Jakoś dzień lub dwa, po tym jak się dowiedzieliśmy o ciąży, a jeszcze przed wizytą u lekarza, PO kochaniu, miałam straszne wyrzuty sumienia co do orgazmowych spazmów   i już wtedy stwierdziłam, że może jednak jeszcze NIE. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

pluszak guru

| 

Wysłany: Sob 5 Paź 2013, 14:11    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Eeee, do 16.10 to  mało czasu jest   My mieliśmy zakaz od 31 tygodnia do końca, bo mały miał nisko głowę   no i teraz wiadomo   _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

atina guru

| 

Wysłany: Sob 5 Paź 2013, 14:16    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Ja odkąd zaszłam w ciążę i dowiedziałam się o niej, nie uprawiałam seksu. Potem pojawiły się plamienia i mogliśmy sobie wybić z głowy współżycie w 1 trymestrze. Od drugiego już mogliśmy szaleć, ale jakby pojawiły się plamienia to mieliśmy przestać. Tylko raz zauważyłam plamki krwi po stosunku, ale wszystko było ok, wrażliwe ścianki są po prostu. _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

lauraire guru

| 

Wysłany: Sob 5 Paź 2013, 23:53    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Pluszaku, 16.10 jest tylko wizyta, na której dowiem się czegoś więcej, ale wstrzemięźliwość pewnie będzie trzeba zachować dłużej. Trudno, dzidzia jest najważniejsza.   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Monia31 gaduła

| 

Wysłany: Wto 8 Paź 2013, 8:49    Temat postu:  | 
				     | 

| 

My sie ratujemy podobnie jak atina   .

Odkąd wyszłam ze szpitala w 7 tygodniu ciąży mamy zakaz. Mam nadzieję, że do porodu dostaniemy choć na chwilę zielone światło. Ale tak jak wspomniała Laura dzidzia najważniejsza. _________________ Lepiej późno niż wcale  

Do ślubu tylko citroenem  

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

pluszak guru

| 

Wysłany: Wto 8 Paź 2013, 9:24    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| lauraire napisał: | 	 		  Pluszaku, 16.10 jest tylko wizyta, na której dowiem się czegoś więcej, ale wstrzemięźliwość pewnie będzie trzeba zachować dłużej. Trudno, dzidzia jest najważniejsza.   | 	  

Aaa, no ale maleństwo najważniejsze   Inaczej się to postrzega, jak jest ważniejsza sprawa   Zresztą będą w ciąży nawet mi się nie chciało, a mąż w końcu się przyzwyczaił   _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

asiuniak33 maniak

| 

Wysłany: Wto 8 Paź 2013, 18:50    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Mi lekarz akurat nie zabronił.. na początku brak chęci ale teraz zauważyłam, że mam większa ochotę i potrzebę przytulania  

Laura może nie będzie tak źle, nie warto tak się nastawiać   _________________ Małe "wielkie" cudo...    

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

sylwia4012 gaduła

| 

Wysłany: Sro 3 Maj 2017, 10:03    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Seks jest ok także w ciąży. Oczywiście jeśli nie ma przeciwwskazań lekarskich. Kobiety powinny pamiętać, że orgazm można osiągnąć na różne sposoby. Tutaj https://www.facebook.com/SalonZmyslow/posts/394336564279209 fajny materiał edukacyjny. Popatrzcie same czy wspólnie z partnerem i wykorzystajcie   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

niepoprawny maniak

| 

Wysłany: Pon 22 Maj 2017, 14:41    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Czy stosowanie tego typu gadżetów erotycznych: https://secretplace.pl/658-do-punktu-g w czasie ciąży jest bezpieczne? Czy wśród użytkowników są osoby, które z nich korzystały i mogłyby wypowiedzieć się na ich temat? | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Muminka uzależniony

| 

Wysłany: Czw 20 Wrz 2018, 18:59    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Może przeciwwskazań nie ma ale wydaje mi się, że kobieta w ciąży traci w oczach faceta atrakcyjność. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

| 

|