|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
efkalinka maniak

|
Wysłany: Sro 11 Maj 2016, 8:14 Temat postu: |
|
|
Ja nawet pisałam do administratora, że skoro jestem na forum w miarę aktywna i drażnią mnie takie reklamy, chętnie bym się zajęła moderowaniem. Nikt tego nie pilnuje.
Drażni mnie to okropnie.....
Zgadzam się, w tym programie irytuje mnie to jak ta celebrytka zmienia bez ich wiedzy wszystko, ale takie są zasady i oni się na to zgadzają. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasia11889 uzależniony

|
Wysłany: Sro 11 Maj 2016, 9:39 Temat postu: |
|
|
efkalinka wklejam zdjęcie ale nie widać za bardzo Na żywo różnica jest bardziej widoczna.... W rzeczywistości brzegi miały klasycznie "świecące" a środek był matowy a teraz są praktycznie jednolite...Do tego ledwo gdzieś uderzę to tak rysy widać że szok  _________________

Ostatnio zmieniony przez Kasia11889 dnia Czw 12 Maj 2016, 9:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
efkalinka maniak

|
Wysłany: Sro 11 Maj 2016, 10:25 Temat postu: |
|
|
Na zdjęciu niestety ja nie widzę różnicy:( Ale wierzę Tobie, że Ty ją czujesz i widzisz. A ten sam jubiler Wam zmniejszył co sprzedawał? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
sreg gaduła

|
Wysłany: Sro 11 Maj 2016, 14:42 Temat postu: |
|
|
Lioness napisał: | Właśnie obejrzałam kawałek programy "I nie opuszczę cię aż do ślubu" na którymś z tych babskich kanałów. Mega dziwny program. Młodzi mają jakąś swoją wizję, a przychodzi prowadząca i bez zgody podmienia im dekoracje na własne, każe młodej zmieniać fryzurę na dzień przed ślubem, itp. Ja bym takie babsko udusiła Nawet jeśli jest jakąś sławną celebrytką. |
Fakt, program dziwny ale kobieta rzeczywiście momentami na lepsze pomysły i dopilnuje rzeczy które Para nie zdążyła _________________ Zapraszam http://www.idmultimedia.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
efkalinka maniak

|
Wysłany: Czw 12 Maj 2016, 8:55 Temat postu: |
|
|
To wszystko wyreżyserowane jest, nie bójcie się. Musi być dramaturgia.
Niektóre pary zapominają o takich rzeczach, że musieliby być niepoważni.:p _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasia11889 uzależniony

|
Wysłany: Czw 12 Maj 2016, 9:43 Temat postu: |
|
|
efkalinka tak kupowane i zmniejszane w popularnej sieciówce Nie chce robić antyreklamy No trudno, muszą takie być. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
efkalinka maniak

|
Wysłany: Czw 12 Maj 2016, 10:50 Temat postu: |
|
|
Są wasze, najpiękniejsze i ukochane. Przyzwyczaisz się szybciutko:)
Oj dziewczynki jak ja już żyję ślubem. Martwy okres się skończył i już się robi nerwówka z załatwianiem wszystkiego. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Wysłany: Czw 12 Maj 2016, 10:56 Temat postu: |
|
|
A my zastanawiamy się czy kupić działkę. Budowlana, w lesie, 800m od plaży. Właściwie na wypady na weekendy i ucieczkę z miasta + dla rodziców. Zresztą, rodzice chcą się w połowie dołożyć, a potem inwestować. Hmm chyba żal nie skorzystać...no i już sama nie wiem co czynić... _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasia11889 uzależniony

|
Wysłany: Czw 12 Maj 2016, 11:15 Temat postu: |
|
|
efkalinka nie dziwie Ci się Toż to już w przyszłym miesiącu Ze spokojem wszystko ogarniecie Pearl brzmi nieźle  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Czw 12 Maj 2016, 11:59 Temat postu: |
|
|
Pearl nie zastanawiaj sie tylko bierz efkalinka teraz nerwówka a zobaczysz jak to wesele szybko zleci aż później przykro ze to już _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|