|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Asia- golden początkujący

|
Posted: Mon 23 Nov 2015, 15:04 Post subject: Bierzesz ślub tej zimy? |
|
|
Bierzesz ślub tej zimy? Zgłoś się do programu „I nie opuszczę Cię aż do ślubu” w TVN Style!
Bierzesz ślub w STYCZNIU, LUTYM bądź MARCU, a jeszcze nie wszystko gotowe?! Rodzina i przyjaciele ciągle podrzucają Ci nowe pomysły, a Ty nie wiesz, na co się zdecydować?
Pomożemy Ci odnaleźć się w wirze ostatnich dni przygotowań przedślubnych! Nasi specjaliści przyjadą z pomocą i sprawią, że Twój ślub i wesele będą jak z marzeń.
Jeśli jesteś zainteresowana wzięciem udziału w naszym nowym programie, prześlij nam swoje zgłoszenie na: joanna.feliksiak@goldenmedia.tv
W zgłoszeniu należy podać imiona Młodych, numer telefonu, datę i miejsce ślubu oraz wesela. |
|
| Back to top |
|
 |
ameliag kandydat

|
Posted: Fri 4 Dec 2015, 12:43 Post subject: |
|
|
| Nie wiem czy zdecydowałabym się na ślub zimą...lepiej chyba w cieplejszych miesiącach organizować przyjęcie... |
|
| Back to top |
|
 |
rkowalczyk kandydat

|
|
| Back to top |
|
 |
kajab kandydat

|
Posted: Sun 20 Dec 2015, 23:54 Post subject: |
|
|
Zimowy ślub może być przepiękny. Białe dekoracje mieniące się i komponujące ze śniegiem za oknami, gruby pled podczas sesji, otulający młodych, parujące kakao w kubkach, kulig z kościoła... sztuczne ognie... ah! _________________ Love & Lifestyle Photography
www.kajabalejko.com
https://www.facebook.com/balejkophotography/ |
|
| Back to top |
|
 |
rkowalczyk kandydat

|
|
| Back to top |
|
 |
Gabelriys początkujący

|
Posted: Mon 4 Jan 2016, 8:59 Post subject: |
|
|
Warto sobie ogarnąć dobre spódnice albo takie fajne kurtki nie ma problemu. Ja tam mam zamiar w marcu brać ślub i sobie kupuje. _________________ https://neness.pl/ |
|
| Back to top |
|
 |
annamarchewka kandydat

|
Posted: Tue 26 Nov 2019, 8:50 Post subject: 18.01 |
|
|
| Ja biorę w zimie, dokładnie 18.01, ślub w kościele św. Wojciecha na Bronowicach, a wesele w Best Western Premier |
|
| Back to top |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
Posted: Mon 13 Jan 2020, 20:56 Post subject: |
|
|
| Ja już jestem po ślubie, który odbył się w ubiegłym roku i muszę przyznać, że jak najbardziej był udany. Jak dla mnie bardzo fajnie sprawdza się usługa https://nostresswedding.pl/oferta-wedding-planner/ dzięki której jesteśmy w stanie zorganizować wesele marzeń. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce