Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Magdusia1988 kandydat

|
|
Powrót do góry |
|
 |
efkalinka maniak

|
Wysłany: Wto 29 Wrz 2015, 19:45 Temat postu: |
|
|
Wszystko zależy od regionu, w którym mieszkasz. Jak na szybko zerknęłam na ten kalkulator to jedyne co mi się rzuciło w oczy, to abstrakcyjna cena obrączek, bo przedział się od 700 zł powinien dopiero zacząć. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
doriss12 kandydat

|
Wysłany: Sob 31 Paź 2015, 13:56 Temat postu: |
|
|
A ja nawet nie chcę myśleć, ile to wszystko kosztuje! Obecnie jest wszystko takie niemiłosiernie drogie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
tynka2506 maniak

|
Wysłany: Sob 31 Paź 2015, 14:12 Temat postu: |
|
|
Faktycznie ceny obrączek jakieś takie zaniżone ale np. już wiązanka ślubna troszkę zawyżona ja za swoją dałam 80 zł. Jak się chce to da się zorganizować tanie wesele trzeba tylko poszukać poświecić troszkę czasu. Nie na wszystkim da się i nie na wszystkim warto oszczędzać. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
efkalinka maniak

|
Wysłany: Pon 2 Lis 2015, 10:52 Temat postu: |
|
|
tynka2506 napisał: | Faktycznie ceny obrączek jakieś takie zaniżone ale np. już wiązanka ślubna troszkę zawyżona ja za swoją dałam 80 zł. Jak się chce to da się zorganizować tanie wesele trzeba tylko poszukać poświecić troszkę czasu. Nie na wszystkim da się i nie na wszystkim warto oszczędzać. |
Tu się z Tobą zgadzam bardzo. Warto zaczynać rozeznanie i szukanie dużo wcześniej, bo wtedy po pierwsze widać różnice cenowe, a po drugie dociera do człowieka gdzie nie warto oszczędzać. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
doriss12 kandydat

|
Wysłany: Pon 2 Lis 2015, 15:45 Temat postu: |
|
|
Może nie na wszystkim da się oszczędzać, ale czasem warto jest się zastanowić, co można zrobić taniej i na czym można zejść trochę z ceny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
efkalinka maniak

|
Wysłany: Pon 2 Lis 2015, 15:52 Temat postu: |
|
|
doriss12 napisał: | Może nie na wszystkim da się oszczędzać, ale czasem warto jest się zastanowić, co można zrobić taniej i na czym można zejść trochę z ceny. |
Otóż to, o to mi właśnie chodziło . _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ani-Gold kandydat

|
Wysłany: Pon 16 Lis 2015, 13:22 Temat postu: |
|
|
To prawda,np obrączek taniej można poszukać w dobrych sklepach internetowych z biżuterią,gdzie ceny faktycznie są znacznie niższe,podobnie można zaoszczędzić na zaproszeniach czy dodatkach jak zawieszkach na alkohol. _________________ www.Ani-Gold.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
|