Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Czw 19 Mar 2015, 16:39 Temat postu: |
|
|
To raczej kup 20 a nie 30, moja mama lubi mieć zapas
Moja mama do zakupów zachęca, za to teściowa - że wszystko kupię jak się urodzi ...
ja kupiłam tyle, bo mało miejsca, będzie trzeba, to mama mi kupi w hurtowni i podrzuci _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Czw 19 Mar 2015, 16:48 Temat postu: |
|
|
Jak mi sie skurcze zaczely, to sciagnelam pierwsza lepsza aplikacje nic trundego, wciskasz start jak sie zaczyna i stop jak sie konczy, ona sama pokazuje dlugosc i odstepy miedzy skurczami Dla mnie mega przydatna sprawa, nie trzeba sie z zegarkiem bawic ani z zapisywaniem
U mnie bylo podane na stronie szpitala:
aktualny dowód osobisty,
aktualny dokument ubezpieczenia,
karta przebiegu ciąży,
wyniki badań: grupa krwi, HBS, OWA, GBS (oryginały).
Ewelajn, a ubranek swoich nie musisz miec dla dziecka? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Justyna*** maniak

|
Wysłany: Czw 19 Mar 2015, 16:51 Temat postu: |
|
|
Oj to mało. Ja mam tetry 30 i 5 flanelek. To z białych. Mama dokupila mi jeszcze kilka kolorowych flanelek i mam jeszcze takie flanelki z ceratką z jednej strony. Dzieciate siostry mówiły ze ilość ok.
Pearl, hormony Ci jeszcze działają do tego.
Ewelajn, ja też sr nie skończyłam. Mam nadzieję, ze dużo mi nie umknęło. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Czw 19 Mar 2015, 17:09 Temat postu: |
|
|
Też planuje ratować się tą aplikacją, pewnie będzie bolało tak że inaczej nie policzę jak te prawdziwe porodowe skurczybyki bolą bardziej niż "przepowiadające"
Ubranka mam mieć swoje na wyjście, a tak to na pobyt dają szpitalne. Ale dopytam jeszcze raz na wszelki wypadek.
dlatego to mi spokojnie mąż może dowieźć , chociaż akurat najmniej miejsca pewnie zajmie
a dowód ubezpieczenia to teraz trzeba faktycznie ? czy w erze" ewusia" nie trzeba? ?
tetr wygląda na to,że mam faktycznie mało, ale albo kogoś poproszę o dokupienie albo uzbiera mi się znowu coś do zamówienia to i zadziałam internetami  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Czw 19 Mar 2015, 17:16 Temat postu: |
|
|
Eeee, nie trzeba dowodu ubezpieczenia skopiowalam jak lecialo, bardziej o wyniki badan mi chodzilo  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rashel maniak

|
Wysłany: Czw 19 Mar 2015, 17:19 Temat postu: |
|
|
A na co Wam tyle tetry? O.o
Ja miałam 10 (6 białych i 4 kolorowe) i 2 flanelki
Nie mam absolutnie pojęcia na co więcej.
No, ale moja mała była z dzieci absolutnie nie ulewających.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
e-nina guru

|
Wysłany: Czw 19 Mar 2015, 17:32 Temat postu: |
|
|
ja miałam 5 białych tetrowych i 3 kolorowe flanelowe.Starczyło bez problemu  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Czw 19 Mar 2015, 18:05 Temat postu: |
|
|
U mnie tetra jakoś dziwni ginęła...nie wiem, miałam 15szt a mam wrażenie że teraz mam 5
do liczenia skurczy też aplikację na tel ściągnęłam. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Czw 19 Mar 2015, 18:16 Temat postu: |
|
|
Wszystko zalezy ile dziecko ulewa Ja mialam chyba 10 bialych, 10 kolorowych plus jakies flanelowe ze 3. To szybko mozna przeplukac i wysuszyc jak bedzie trzeba, teraz nie kupowalabym tyle  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rashel maniak

|
Wysłany: Czw 19 Mar 2015, 19:49 Temat postu: |
|
|
Kasztanowa napisał: | Wszystko zalezy ile dziecko ulewa Ja mialam chyba 10 bialych, 10 kolorowych plus jakies flanelowe ze 3. To szybko mozna przeplukac i wysuszyc jak bedzie trzeba, teraz nie kupowalabym tyle  |
No dlatego też pisałam, że mała nie ulewała wcale.
Więc wydaje mi się, że to taki zakup, ktory można zrobić zawsze i nie potrzebne sa wielkie zapasy  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|