|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lamika88 uzależniony

|
Wysłany: Czw 15 Sty 2015, 11:26 Temat postu: |
|
|
kamilka napisał: | Lamika, a powiedz, bo bardzo mnie to interere... Przed porodem pisałaś chyba, że Zuzia będzie spała w oddzielnym pokoju. Sprawdza się ten układ? Jak sobie radzicie? |
Powinnam to w mamach napisać, ale że pytanie zadałaś tutaj to tutaj odpowiem Mała śpi w swoim pokoiku i jest rewelacyjnie Śpi nam od 0:30 do gdzieś 4-5 a potem od tej 4-5 do 9 rano Nie ma najmniejszego problemu z tym, że śpi u siebie W ciągu dnia wiadomo leży sobie z nami na kanapie w salonie ale w nocy śpi w swoim pokoiku w swoim łóżeczku  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
gabi8_9 maniak

|
Wysłany: Czw 15 Sty 2015, 12:48 Temat postu: |
|
|
Agatt gratulacje niech mała rośnie zdrowo
No i przewidziałaś tego 15 stycznia
a i wyprawka z RMF jest wasza  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
niemampomyslu maniak

|
Wysłany: Czw 15 Sty 2015, 12:56 Temat postu: |
|
|
Lamika, no fakt, Twoja Zuzia tez sie szybko zaczela wybierac na swiat i dalyscie rade.. A nastawienie mam dobre, bo co mi po lzach i narzekaniu Jak musialam lezec tak musze, jak plecy bolaly tak bola, trudno, trzeba wytrzymac, warto zeby doczekac takiej przeslicznej istotki jak Twoja coreczka
Gosiula, nie mamy wyboru A co dostajesz, fenoterol czy magnez? Moze sie wycisza w koncu i bedziesz mogla dolezec w domu, trzymam kciuki!!
Agattt, gratulacje  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lamika88 uzależniony

|
Wysłany: Czw 15 Sty 2015, 13:00 Temat postu: |
|
|
niemampomyslu napisał: | Lamika, no fakt, Twoja Zuzia tez sie szybko zaczela wybierac na swiat i dalyscie rade.. A nastawienie mam dobre, bo co mi po lzach i narzekaniu Jak musialam lezec tak musze, jak plecy bolaly tak bola, trudno, trzeba wytrzymac, warto zeby doczekac takiej przeslicznej istotki jak Twoja coreczka
|
Mnie już pod koniec też wszystko bolało od leżenia mimo, że miałam poduchę, która naprawdę pomagała Najgorzej było przy samym końcu jak już był styczeń, skurcze się nasilały ale nie dawały żadnego efektu wtedy te nieprzespane noce dały mi w kość ale zniosłabym i sto razy tyle patrząc teraz na mojego okruszka to warte było to wszystko każdego cierpienia  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
martens uzależniony

|
Wysłany: Czw 15 Sty 2015, 13:20 Temat postu: |
|
|
Agattt Gratulacje
Gosiula Mocno trzymam za Was kciuki! _________________ 7.06.2014 ♥
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Czw 15 Sty 2015, 13:35 Temat postu: |
|
|
Agattt, gratuluję dorodnej Jagódki.
To teraz mamy spokój z porodami do lutego, czekamy na Zosię . _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaarotkaa uzależniony

|
Wysłany: Czw 15 Sty 2015, 15:37 Temat postu: |
|
|
Agatt gratuluję córeczki  _________________ Bo to On odkrył we mnie to co najlepsze :*
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rashel maniak

|
Wysłany: Czw 15 Sty 2015, 16:03 Temat postu: |
|
|
Agatt gratulacje  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Czw 15 Sty 2015, 16:08 Temat postu: |
|
|
gabi8_9 napisał: | Agatt gratulacje niech mała rośnie zdrowo
No i przewidziałaś tego 15 stycznia
a i wyprawka z RMF jest wasza  |
Strrrrasznie jestem ciekawa, co Agattt dostaniecie z tej wyprawki  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
annna guru

|
Wysłany: Czw 15 Sty 2015, 16:47 Temat postu: |
|
|
Gratulacje Agat    _________________
 |