|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
giedymin200 początkujący

|
Posted: Wed 21 Aug 2013, 8:43 Post subject: Dodatki męskie |
|
|
| Całokształt to wiadomo sprawa, ale co z dodatkami? Jaka biżuteria? Nie jestem amatorem bling bling, jak co niektórzy amerykańscy raperzy, ale jakieś świecidełko lubię mieć na sobie. Bransoletka, naszyjnik, itd. |
|
| Back to top |
|
 |
karlajn gaduła

|
Posted: Wed 21 Aug 2013, 12:56 Post subject: |
|
|
Jak lubisz - to pewnie.
Mi sie osobisie meskie ozdoby, poza zegarkiem i lancuszkiem z medalikiem/krzyzykiem, kompletnie nie podobaja, ale wiadomo, kazdy ma inaczej  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
anetakaleta początkujący

|
Posted: Thu 31 Oct 2013, 12:15 Post subject: |
|
|
Dokładnie, po za tym i tak cała uwaga zwrócona jest na Pannę Młodą  |
|
| Back to top |
|
 |
Lamorak Guest
|
Posted: Fri 8 Nov 2013, 13:16 Post subject: |
|
|
Większość uwagi zapewne, ale nie cała. Niech Pan Młody też się wystroi  |
|
| Back to top |
|
 |
lauraire guru

|
Posted: Sat 9 Nov 2013, 8:25 Post subject: |
|
|
czemu mam wrażenie, że dwa powyższe posty pochodzą z jednego komputera?  |
|
| Back to top |
|
 |
Magdusia1988 kandydat

|
|
| Back to top |
|
 |
Mel_Si gaduła

|
Posted: Mon 15 Dec 2014, 13:00 Post subject: |
|
|
Garnitur czarny to ja rozumiem, ale koszula...?  _________________ Dum spiro, spero...
 |
|
| Back to top |
|
 |
Mani_ani guru

|
Posted: Mon 15 Dec 2014, 18:15 Post subject: Re: Odważne zestawienie |
|
|
W ogóle mi się to nie podoba  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Mel_Si gaduła

|
Posted: Mon 15 Dec 2014, 18:51 Post subject: |
|
|
czerwone szelki i czerwona muszka... nieporozumienie  _________________ Dum spiro, spero...
 |
|
| Back to top |
|
 |
BlancNoir początkujący

|
Posted: Tue 16 Dec 2014, 21:26 Post subject: Re: Dodatki męskie |
|
|
| giedymin200 wrote: | | Całokształt to wiadomo sprawa, ale co z dodatkami? Jaka biżuteria? Nie jestem amatorem bling bling, jak co niektórzy amerykańscy raperzy, ale jakieś świecidełko lubię mieć na sobie. Bransoletka, naszyjnik, itd. |
Klasyczna elegancja, której warto trzymać się na ślubach, szczególnie własnym, uznaje za męską biżuterię zegarek (na rękę lub kieszonkowy), spinki do mankietów francuskich, spinkę do krawata, fiszbiny (niewidoczne usztywnienie kołnierzyka) oraz w ostatnio do tego zestawu dołączają okulary.
Gwarantuje, że przy dobrze dobranym zestawie będziesz się doskonale prezentował i roztaczał aurę szczęścia, pewności i stylu. Panu Młodemu nie przystojną wynalazki typu czerwony garnitur lub ciężka branzoleta z ogniw nadających się do wyprowadzania psa
Pozdrawiam serdecznie
W razie pytań zapraszam PW _________________ Blanc Noir - Ślub Marzeń
Profesjonalna Agencja Ślubna
Twoje Marzenia - są naszymi |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce