|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Pflaume87 kandydat

|
Wysłany: Nie 28 Cze 2009, 11:32 Temat postu: |
|
|
U mnie pierścionek zaręczynowy wybierała moja Mama, wcześniej mój Mąż Ją o to poprosił i chyba dlatego bo najlepiej zna mój gust w kwestii biżuterii I trafiła w 100% _________________
Aniołek [*] - 11.02.2010 (7tc) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
melassa bywalec

|
Wysłany: Nie 28 Cze 2009, 15:59 Temat postu: |
|
|
Ja poszłam z przyjaciółką, wybrałyśmy 3 modele, potem z Kubą jeszcze raz żeby się upewnić i do końca nie wiedziałam, który dostanę. Dostałam najpiękniejszy, dorwę aparat to wkleję w stosowny temat:) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
forumowiczka81 gaduła

|
Wysłany: Nie 28 Cze 2009, 21:33 Temat postu: |
|
|
Mój luby pojechał po pierścionek ze swoją mamą, jest śliczny, jedyny w swoim rodzaju ( wiem wiem każda z nas myśli tak o swoim pierścionku)  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ruda87 guru

|
Wysłany: Pon 29 Cze 2009, 18:48 Temat postu: |
|
|
wg mnie pierścionek i całe zaręczyny powinny być dla kobiety jednym wielkim zaskoczeniem ....
trzeba dać IM też trochę pola do popisu przy wyborze tego maleńkiego cudeńka .... a niech się wysilą trochę  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natalia_w moderator

|
Wysłany: Pon 29 Cze 2009, 19:33 Temat postu: |
|
|
Myśle ze zalezy ktoremu facetowi. Ja jakbym swojemu dała pole do popisu to myśle ze do tej pory jeszcze nie bylibyśmy po zaręczynach, a o ślubie to mowy by nawet nie bylo.
Sam zaproponowal zareczyny i ślub jak juz był na to psychicznie gotowy, ale ile o tym mojego gadania przed... to juz pisać nie bede. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ChudySłoń kandydat

Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 74 Skąd: z drugiego krańca mojej świadomości
|
Wysłany: Wto 30 Cze 2009, 9:18 Temat postu: |
|
|
Ja tylko nie chciałam niczego ze złota i białego też. Nie wybierałam, ale jego wybór był strzałem w dziesiątkę!  _________________
Ta Pani Tego Pana Chce!
Aniołek. [*] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Wto 30 Cze 2009, 10:56 Temat postu: |
|
|
| ruda87 napisał: | wg mnie pierścionek i całe zaręczyny powinny być dla kobiety jednym wielkim zaskoczeniem ....
trzeba dać IM też trochę pola do popisu przy wyborze tego maleńkiego cudeńka .... a niech się wysilą trochę  |
mój niech się wysili i mnie z zaskoczenia zabierze na kolację a przy momentach takich jak wybór pierścionka (który przecież nosze ja, a nie on) wolę być obecna  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ruda87 guru

|
Wysłany: Wto 30 Cze 2009, 12:05 Temat postu: |
|
|
ja wiem że to facet i wogóle
ale co mi tam, zaufam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Wto 30 Cze 2009, 12:25 Temat postu: |
|
|
ooo podziwiam, ja swojemu zaufam w każdej sprawie, ale jeśli chodzi o biżuterię....sama sobie ją wybiorę  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ChudySłoń kandydat

Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 74 Skąd: z drugiego krańca mojej świadomości
|
Wysłany: Wto 30 Cze 2009, 17:17 Temat postu: |
|
|
Tak u mnie to samo. Chociaż nie powiem, ma gust, ale zawsze sama wolę dokonać ostatecznego wyboru.  _________________
Ta Pani Tego Pana Chce!
Aniołek. [*] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|