|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lauraire guru

|
Wysłany: Pon 4 Lis 2013, 12:45 Temat postu: |
|
|
Uwielbiam tego diablika małego  |
|
Powrót do góry |
|
 |
gabi8_9 maniak

|
Wysłany: Pon 4 Lis 2013, 21:43 Temat postu: |
|
|
Jaki przystojniak  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
paula_139 maniak

|
Wysłany: Pon 4 Lis 2013, 21:50 Temat postu: |
|
|
Słodziak z tego Twojego Kubusia Ewcia A jaki już duży i jak sobie staje dorosły facet!!
P.s Tak mi się podoba to Kubalowe drzewko, ale u nas nie ma gdzie nic Młodemu ładnego zrobic _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
atina guru

|
Wysłany: Pon 4 Lis 2013, 21:51 Temat postu: |
|
|
To będzie mały chuligan Ja Ci to mówię   _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewa-Gdy guru

|
Wysłany: Wto 5 Lis 2013, 7:39 Temat postu: |
|
|
Atina, ja już to wiem Słodki brój
Paula, my mamy to szczęście, że Kuba ma swój pokój (na razie ).
Długo ustawialiśmy meble, żeby układ dawał możliwości na rozweselenie ścian. Bardzo mi zależało, aby pokój był radosny, ale nie niemowlęcy.
Dziękuję za miłe słowa o Kubie. Wczoraj chyba wyjątkowo postanowił sprawiać mi prezenty urodzinowe i pokazał, że potrafi sam usiąść leżąc na brzuchu Mąż początkowo chciał mu pomóc, ale ze mnie matka wyrodna i kazałam się dzieciakowi męczyć. Po paru próbach zaczął siadać zupełnie sam. Jestem bardzo dumna. Wydaje mi się, że wszedł w czas robienia ogromnych postępów. Zęby dały mu spokój na chwilę, więc ma więcej chęci na uczenie się nowych umiejętności. _________________
   |
|
Powrót do góry |
|
 |
paula_139 maniak

|
Wysłany: Wto 5 Lis 2013, 10:07 Temat postu: |
|
|
Dla młodego zdolnego!! Ale te nasze dzieciaczki już "dorosłe"i coraz bardziej samodzielne... Nie mogę wyjśc z podziwu jak szybko się zmieniają. A w temacie pokoju to pewnie trochę czasu minie nim Kuba będzie się musiał nim dzielic No właśnie wiecie już gdzie ulokujecie maluszka? Z wami w sypialni? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
loute guru

|
Wysłany: Wto 5 Lis 2013, 10:51 Temat postu: |
|
|
oj dawno mnie tu nie było. Kuba jaki już duży szkoda, że się tak męczy z tymi choróbskami. u nas też dwa tygodnie temu byłą antybiotyk na zapalenie oskrzeli grany. gratuluję postępów u nas tez tak było, że praktycznie jednego dnia Olek stanął i usiadł  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
oldziiaa guru

|
Wysłany: Wto 5 Lis 2013, 10:57 Temat postu: |
|
|
No proszę mały spryciula rośnie
świetna bluzeczka  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
zakochana gaduła

|
Wysłany: Wto 5 Lis 2013, 12:34 Temat postu: |
|
|
Kuba jest już dużym, przystojnym mężczyzną... No i jak dumnie stoi! Super  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
e-nina guru

|
Wysłany: Wto 5 Lis 2013, 12:54 Temat postu: |
|
|
super chłopak,gratulujemy z Lenką postępów  _________________
 |