|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
martam1 kandydat

|
Posted: Mon 21 Apr 2008, 13:43 Post subject: Bolerka... |
|
|
chciałabym się dowiedzieć co myślicie o bolerkach, szalach itp.
Ja mam problem nie wiem co wybrać, pani w sklepie doradzała mi "boa", że do mojej sukienki z piórkami takie coś by pasowało, ale ja nie jestem przekonana wolałabym bolerko, poza tym czy boa jest modne czy przeszło już do prehistori?A poza tym nie chcem wyglądać jak kurczak
Doradzcie mi coś i piszcie co wy wybrałyście _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
magdaberbec maniak

|
Posted: Mon 21 Apr 2008, 14:27 Post subject: |
|
|
jeśli masz w sukni piórka to boa to już moim zdaniem będzie przegięcie.
osobiście uwielbiam bolerka. chcę mieć w kościele zakryte ramiona z szacunku do tego miejsca. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
becia gaduła

|
Posted: Mon 21 Apr 2008, 16:57 Post subject: |
|
|
Ja też do kościoła będę miała bolerko. Za szalami nie przepadam. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Posted: Tue 22 Apr 2008, 9:27 Post subject: |
|
|
ja też bd mieć bolerko albo etolę jak bolerka nie znajdę, ale nie wiem co mi będzie do mojej sukni pasowało  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
martam1 kandydat

|
Posted: Tue 22 Apr 2008, 13:30 Post subject: |
|
|
A wybieracie bolerko w tym samym kolorze co suknia czy całkiem inne?
ja chciałam wypożyczyć bolerko, ale pani w sklepie powiedziała że takich małych nie mają Ale mam na oku złote bolerko z koronki, w normalnym sklepie a nie ślubnym, czy złote może być plus zlote dodatki?do białej sukienki? _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
magdaberbec maniak

|
Posted: Tue 22 Apr 2008, 13:45 Post subject: |
|
|
hmmmm to całkiem ciekawe... pewnie dobrze to będzie do siebie pasować _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Posted: Tue 22 Apr 2008, 20:16 Post subject: |
|
|
| martam1 wrote: | A wybieracie bolerko w tym samym kolorze co suknia czy całkiem inne?
ja chciałam wypożyczyć bolerko, ale pani w sklepie powiedziała że takich małych nie mają Ale mam na oku złote bolerko z koronki, w normalnym sklepie a nie ślubnym, czy złote może być plus zlote dodatki?do białej sukienki? |
jeśli masz złote dodatki to pewnie złote bolerko będzie pasować, ale musiałabyś przymierzyć i zobaczyć się w lustrze w całej okazałości
ja chcę mieć bolerko w takim kolorze jak suknia, ale podejrzewam, że nie będzie mi łatwo znaleźć coś co by do niej pasowało, bo ten materiał jest taki...inny  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
iwona kandydat

|
Posted: Fri 25 Apr 2008, 20:11 Post subject: |
|
|
zdecydowanie jestem za bolerkiem _________________ [img]http://www.suwaczek.pl/cache/f49ced7321.p |
|
| Back to top |
|
 |
magdaberbec maniak

|
Posted: Sun 4 May 2008, 23:11 Post subject: |
|
|
a jakie bolerka wam się podobają: koronkowe czy materiałowe? mi bardziej te całe materiałowe. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
becia gaduła

|
Posted: Mon 5 May 2008, 16:03 Post subject: |
|
|
W zasadzie te i te. Tylko to już wszystko zależy co do danej sukni będzie pasowało. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce