|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ola89 gaduła

|
Wysłany: Wto 19 Maj 2009, 18:05 Temat postu: |
|
|
kat8, z lubuskiego, ale za 2 tygodnie już będe ze śląskiego ;] _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kat8 gaduła

|
Wysłany: Wto 19 Maj 2009, 18:09 Temat postu: |
|
|
heh a ja męża będę mieć ze śląska a konkretnie z Bytomia  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ola89 gaduła

|
Wysłany: Wto 19 Maj 2009, 18:25 Temat postu: |
|
|
Taa? Ha! Ja z Dąbrowy Górniczej ;D Niech żyją faceci ze Śląska  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kat8 gaduła

|
Wysłany: Wto 19 Maj 2009, 18:34 Temat postu: |
|
|
fajne chopy z nich  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ola89 gaduła

|
Wysłany: Wto 19 Maj 2009, 18:43 Temat postu: |
|
|
No ba ;D Ale mój zawsze podkreśla, że On jest z Zagłębia Dąbrowskiego  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kat8 gaduła

|
Wysłany: Wto 19 Maj 2009, 18:54 Temat postu: |
|
|
jak zwał tak zwał dla mnie to i tak śląsk  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Madeleine Eve moderator

|
Wysłany: Wto 19 Maj 2009, 18:57 Temat postu: |
|
|
ola89 napisał: | Taa? Ha! Ja z Dąbrowy Górniczej ;D Niech żyją faceci ze Śląska  |
Dabrowa to nie slask...
Japcio, masz racje z tym, ze osoby w mlodym wieku biora slub nie zawsze przemyslany. Znam kilka takich par,ale nie jest regula wiek 18-20, bo zna oi starsze. Sama mam niewiele ponad 20, moj 4 lata starszy ode mnie- bierzemy slub, chociaz znamy sie niecaly rok. Od wrzesnia 2008 mieszkamy razem, oboje pracujemy. Mamy oboje wiele doswiadczen zyciowych i stad dobrze wiemy czego chcemy od zycia. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ola89 gaduła

|
Wysłany: Wto 19 Maj 2009, 19:01 Temat postu: |
|
|
Madeleine Eve napisał: | ola89 napisał: | Taa? Ha! Ja z Dąbrowy Górniczej ;D Niech żyją faceci ze Śląska  |
Dabrowa to nie slask... |
"Dąbrowa Górnicza – miasto położone w południowej Polsce, w Zagłębiu Dąbrowskim, w województwie śląskim, na wschodnim krańcu Górnośląskiego Okręgu Przemysłowego (GOP), nad Czarną Przemszą i Białą Przemszą, w dużej części w Kotlinie Dąbrowskiej."
Śląsk:) Zagłębie Dąbrowskie, ale Śląsk:) _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
anjas17 uzależniony

|
Wysłany: Wto 19 Maj 2009, 19:10 Temat postu: |
|
|
my mamy po 24 lata i mysle, ze to nie jest zly wiek na slub mimo tego, ze co chwile slysze, ze za mlodzi jestesmy. nie wiem jaka jest teraz norma dla spoleczenstwa na zawarcie zwiazku malzenskiego?? wszystko ostatnio ludziom nie pasuje! na slub za mlodzi bo maja mniej niz 25 lat. jak sa po 30-stce to krzycza im, ze dziecko trzeba robic bo juz pozno! no kurcze nie rozumiem dlaczego ludzie tak sie wtracaja?? co innego jesli rodzice rozmawiaja z 20-latkiem o slubie, ze za wczesnie bo np. nie ma gdzie mieszkac, nie ma pracy czy cos innego jeszcze ale co maja do tego komentarze innych?? wkurza mnie to czesto i mam wtedy jedna gadke "nie chce byc stara panna mloda ani matka"
ale nawiasem mowiac jak siegne wstecz 4 lata to nie bylabym w stanie brac slubu zaraz po maturze... zupelnie nie to bylo mi wtedy w glowie mimo, ze bylam w zwiazku z facetem ktory wlasnie bardzo chcial mnie zaciagnac do oltarza i cale szczescie, ze moja babcia mnie w miare stopowala  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Madeleine Eve moderator

|
Wysłany: Wto 19 Maj 2009, 19:15 Temat postu: |
|
|
ola89 napisał: |
"Dąbrowa Górnicza – miasto położone w południowej Polsce, w Zagłębiu Dąbrowskim, w województwie śląskim, na wschodnim krańcu Górnośląskiego Okręgu Przemysłowego (GOP), nad Czarną Przemszą i Białą Przemszą, w dużej części w Kotlinie Dąbrowskiej."
Śląsk:) Zagłębie Dąbrowskie, ale Śląsk:) |
wojewodztwo slaskie, ale nie slask! slask to calkiem inny region niz zaglebie. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|