|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
juventinio początkujący

|
Posted: Mon 13 Aug 2012, 20:36 Post subject: Szukam lokalu na wesele-Katowice i okol. z noclegiem 50-60 osób.Wakacje 2014 r |
|
|
| Witam, właśnie rozpoczeliśmy poszukiwania lokalu weselnego. Wesele na około 50-60 osob, koniecznie z noclegiem (dla części gości, około 20-30 osób). Poszukujemy lokali w obrębie Katowic, w maksymalnej odległości do 50km. |
|
| Back to top |
|
 |
lauraire guru

|
Posted: Tue 23 Oct 2012, 13:37 Post subject: |
|
|
| Dalej szukacie? |
|
| Back to top |
|
 |
juventinio początkujący

|
Posted: Sun 4 Nov 2012, 21:16 Post subject: |
|
|
| Tak, poszukiwania trwają. Przybliżony termin to wakacje 2014. |
|
| Back to top |
|
 |
nowozency2012 początkujący

|
Posted: Sun 2 Dec 2012, 17:53 Post subject: |
|
|
Witam, polecamy sale weselną w Hotelu Fajkier, która znajduje się niedaleko Zawiercia. Od Katowic jakoś ponad 50 km.
Szczerze polecamy salę na przyjęcie weselne w hotelu Fajkier. To miejsce ma klasę. Urokliwa sala. Piękny wystrój stołów. Świetna organizacja. Bardzo miła, kulturalna i kompetentna obsługa. Jedzenie bardzo smaczne, urozmaicone, podane w wyszukany sposób. Wszystko to sprawiło, że nasze wesele było bardzo udane, a my jak i nasi goście jesteśmy bardzo zadowoleni i zachwyceni.
Serdecznie pozdrawiamy cały personel i dziękujemy.
Nowożeńcy z 02.06.2012 r. |
|
| Back to top |
|
 |
Magda00002 początkujący

|
Posted: Sun 2 Jun 2013, 12:04 Post subject: |
|
|
Ja ze swojej strony mogę polecić dom przyjęć Nad Jeziorem w Tychach. Tam mają noclegi (piękna okolica blisko jeziora i dobre jedzenie, byłam osobiście).
Dodatkowo jest hotel Arena (tam nie byłam to się nie wypowiem ale mają trzy gwiazdki).
Mamy w Tychach jeszcze hotel Piramida ale to są spore koszta.
Jest jeszcze parę miejsc z tym, że niestety bez noclegów.  _________________ Magda |
|
| Back to top |
|
 |
Marika223 kandydat

|
Posted: Tue 23 Sep 2014, 9:29 Post subject: polecam |
|
|
Jeżeli ktoś jeszcze będzie szukał w tym temacie to naprawdę fajnym miejscem jest Pałac Kotulińskich Genialne wnętrza, piękny ogród, różne wersje menu...
http://www.palackotulinskich.pl/
Sama się na nich zdecydowałam i nie żałuję |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce