|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
loute guru

|
Wysłany: Czw 29 Lis 2012, 21:00 Temat postu: |
|
|
Teraz czas na królowanie Ellenai, pozostawię jej ten zaszczyt i nie będę odbierać tego tytułu przynajmniej taki jest plan  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Elmuszka moderator

|
Wysłany: Sob 1 Gru 2012, 16:21 Temat postu: |
|
|
Loute, jak się masz? Coś przeczuwasz?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
loute guru

|
Wysłany: Sob 1 Gru 2012, 23:15 Temat postu: |
|
|
Dziś wieczorem zauważyłam, że brzuch mi się opuścił mam skurcze już coraz mocniejsze, szczególnie w nocy. Ostatniej nocy znów zaczął boleć mnie kręgosłup na wysokości krzyża - już myślałam, że się coś zacznie, ale przeszło a czy coś przeczuwam? Czasami mam takie momenty, że czuję się strasznie nieswojo, czuję taki niepokój. Nie wiem czy to ma coś wspólnego z nadchodzącym porodem, ale dziwne to uczucie jedno jestpewne - Olek nie będzie już listopadowy tylko grudniowy  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tęczówka maniak

|
Wysłany: Sob 1 Gru 2012, 23:23 Temat postu: |
|
|
Oj oj loute coś czuję, że Wasz czas się zbliża...
Życzę Wam powodzenia już teraz! Możliwe, że niebawem znikniesz z forum na jakiś czas, żeby dokonać cudu:).
Trzymam kciuki:). _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Nie 2 Gru 2012, 9:15 Temat postu: |
|
|
Może wyskoczy 6 grudnia  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
only_hope maniak

|
Wysłany: Nie 2 Gru 2012, 10:32 Temat postu: |
|
|
mnie brzuch bardzo się obnizył wieczorem a następnego dnia rano mialam już skurcze.
A niepokój to zupełnie normalne przed porodem, tez mi towarzyszył. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ewa-Gdy guru

|
Wysłany: Nie 2 Gru 2012, 11:01 Temat postu: |
|
|
loute, na pewno będziesz wiedziała kiedy to już. Matka Natura wiedziała co robi  _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
loute guru

|
Wysłany: Nie 2 Gru 2012, 11:24 Temat postu: |
|
|
u nas nadal spokój, może niedziela przyniesie jakieś nowiny na razie dopiero 4 dni po terminie, także jeszcze nie ma chyba tragedii póki co jeszcze jestem cierpliwa, może będzie prezencik na mikołajki  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Nie 2 Gru 2012, 12:43 Temat postu: |
|
|
To byłby wspaniały prezent . Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie! _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dorotam guru

|
Wysłany: Nie 2 Gru 2012, 14:27 Temat postu: |
|
|
loute no to teraz jak na szpilkach pewnie ? wiem jak to jest,bo moja żaba też przesiedziała tydzień dłużej w brzuchu.
szybkiego i małobolesnego rozwiazania a prezent fajny byłby mikołajkowy  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|