Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

FRYZURY- i znowu problem :))
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 24, 25, 26  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
agnieszka55
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 26 Mar 2009, 21:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

magdziuniaaa napisał:
A co byście poradziły dla osoby która ma włosy do ramion i zupełnie nie wiem co z nimi zrobić smutny

zajrzyj tez tutaj

w wolnej chwili wkleje fryzurki z włosów do ramion
A moze masz zdjecie sukni - łatwiej byłoby dobrac do nie j fryzurkę

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
ladyinred
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 27 Mar 2009, 23:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
w wolnej chwili wkleję fryzurki z włosów do ramion

Będę Ci bardzo wdzięczna agnieszka55, bo zapewne nie uda mi się wyhodować dłuższych włosów do września. Mam jednak jeszcze innego typu problem, zastanawiam się, co zrobić z grzywka, obecnie mam ją obcięta prosto do brwi, nie wiem czy całkowicie ja zlikwidować, czy może ściąć ją na ukos, bo chyba do fryzury na ślub prosta grzywka będzie tak jakoś śmiesznie wyglądać...

Szczęśliwa żona Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
eedytka
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sob 28 Mar 2009, 5:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja mam taki sam problem nie mam zielonego pojecia jaka fryzrurke zrobic sobie na slub smutny doslownie nie wiem . wlosy mam za ramiona. a suknia taka jak ponizej
help !

Powrót do góry
Lusilla
moderator
moderator

PostWysłany: Sob 28 Mar 2009, 9:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

JA mam klasycznego "boba" na głowie. włosy z przodu trochę dłuższe niż te z tyłu (do brody). Nic fantazyjnego raczej nie wymyślę. Pewnie zainwestuję w dobry kosmetyk do włosów, jakiś jedwab i na krótko przed ślubem odświeżę fryzurę u fryzjera i tyle. Marzy mi się coś fajnego, ale to jest raczej możliwe tylko przy dłuższych włosach. A może któraś z Was trafiła na coś ciekawego przy takich włosach?

Powrót do góry
agnieszka55
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 28 Mar 2009, 22:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ladyinred napisał:
Cytat:
w wolnej chwili wkleję fryzurki z włosów do ramion

Będę Ci bardzo wdzięczna agnieszka55, bo zapewne nie uda mi się wyhodować dłuższych włosów do września. Mam jednak jeszcze innego typu problem, zastanawiam się, co zrobić z grzywka, obecnie mam ją obcięta prosto do brwi, nie wiem czy całkowicie ja zlikwidować, czy może ściąć ją na ukos, bo chyba do fryzury na ślub prosta grzywka będzie tak jakoś śmiesznie wyglądać...

jesli dobrze czujesz się z grzywka to nie ścinaj i nic nie zmieniaj bo po ścieciu mzoesz po prostu "sie nie lubic " z tą na skos i co wtedy?pytajnikpytajnik lepiej ja zaczesac na bok
wg mnie fryzury z grzywką odmładzają
sma marzę o grzywce ale nei ststy z moimi włosami nie da rady - codziennie musiałabym ją prostowac
a oto kilka fryzurek ślubnych z grzywką

taka mi osobiście się bardzo podoba i wyszłaby z twoich włosów do ramion
[img]http://img21.imageshack.us/my.php?image=002primary1na9.jpg[/img]

[img]http://profile.imageshack.us/user/tmx2/images/detail/#16/habr9.jpg[/img]

[img]http://profile.imageshack.us/user/tmx2/images/detail/#16/pron2s.jpg[/img]

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
agnieszka55
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 28 Mar 2009, 22:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jeszcze raz 2 ostatnie

Powrót do góry
agnieszka55
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 28 Mar 2009, 22:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

eedytka napisał:
ja mam taki sam problem nie mam zielonego pojecia jaka fryzrurke zrobic sobie na slub smutny doslownie nie wiem . wlosy mam za ramiona. a suknia taka jak ponizej
help !

suknię masz lekka i z wiewna wiec dałabym cos lekko upietego - rmantycznego

p.s. wybrałas jednak ten bukiecik z wczesniej proponowanych pytajnik?

np

Powrót do góry
agnieszka55
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 28 Mar 2009, 22:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ii

ewentualnie wybrałabym ten styl

Powrót do góry
agnieszka55
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 28 Mar 2009, 22:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Lusilla napisał:
JA mam klasycznego "boba" na głowie. włosy z przodu trochę dłuższe niż te z tyłu (do brody). Nic fantazyjnego raczej nie wymyślę. Pewnie zainwestuję w dobry kosmetyk do włosów, jakiś jedwab i na krótko przed ślubem odświeżę fryzurę u fryzjera i tyle. Marzy mi się coś fajnego, ale to jest raczej możliwe tylko przy dłuższych włosach. A może któraś z Was trafiła na coś ciekawego przy takich włosach?

z "boba" mozna zrobić cos w tym stylu
tylko bez tyc kosmyków długich byłoby z tyłu gowy

albo dac modne opaski i za nią ąłdnie ułozc włosy

tak wywinąc z przodu

lub zrobić delikatne fale

dobra fryzjerka ułozyłaby ci tez te długie włosy do tyłu i pokreciła lub wyprostowała i dała na boki
wyszłoby coś w tym stylu - mniej wiecej....

tu bez udziwnień uśmiech

Powrót do góry
eedytka
bywalec
bywalec

PostWysłany: Nie 29 Mar 2009, 4:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak agnieszka55 wybrałam ten co mi zaproponowałaś jakoś ten najbardziej sie mi podoba i oddaje w pewien sposób to jaka ja jestem uśmiech a co do włosów właśnie takie fryzurki mi się podobają i byłam skłonna na coś takiego a teraz wiem że jednak dobrze sobie w swojej główce myślałam uśmiech dzięki wielkie wykrzyknik! :*

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 24, 25, 26  Następny
Strona 20 z 26

Skocz do: