|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
mariusz.79 początkujący

|
Posted: Sun 15 Mar 2009, 11:28 Post subject: Alkohol na wesele - jaki i gdzie najtaniej kupić - śląsk |
|
|
| Witam, przymierzamy się do zakupu alkoholu na wesele na wrzesień 09'. Wybieramy pomiędzy Wyborową, Sobieskim, Bolsem i Panem Tadeuszem, najlepiej w butelkach 0,5 l. Czy znacie jakieś miejsca gdzie można zakupić taki alkohol w promocyjnych cenach - ilość do. 100 x 0,5 l. Dla wszystkich zainteresowanych - odradzam MAKRO - ceny droższe niż w zwykłych marketach. Z góry dzięki za pomoc. |
|
| Back to top |
|
 |
Botica maniak

|
Posted: Sun 15 Mar 2009, 14:48 Post subject: |
|
|
Hmmm no ja właśnie myślalam o MAKRO
A byles moze w jakiejś hurtownii? Myslę, że tam ceny powinny byc mniej wygórowane  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
mariusz.79 początkujący

|
Posted: Sun 15 Mar 2009, 16:34 Post subject: |
|
|
Na razie nie, z tego co się orientowałem to troszkę tańsze ceny są w Selgrosie. Ceny w Makro i dla przykładu w Auchan, Kaufland czy Tesco są praktycznie takie same, a w makro powiedzieli mi że nawet nie można ich negocjować A Ty masz jakieś namiary? jaki w ogóle wybierasz gatunek? |
|
| Back to top |
|
 |
Botica maniak

|
Posted: Mon 16 Mar 2009, 10:36 Post subject: |
|
|
Mam zamiar jechac w tym tygodniu do hurtownii i zorientować sie w cenach, więc jeśli sie czegoś dowiem to dam Ci znać. A skad jestes? Z jakiego miasta? Myślałam nad Panem Tadeuszem, ale nie wiem jeszcze co wybierzemy. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
mariusz.79 początkujący

|
Posted: Mon 16 Mar 2009, 19:49 Post subject: |
|
|
Ja z Chorzowa, ale często jestem w różnych częściach województwa, więc z ewentualnym odbiorem chyba nie byłoby problemu Też się porozglądam i jak będą jakieś konkrety to dam znać  |
|
| Back to top |
|
 |
betty22 uzależniony

|
Posted: Wed 18 Mar 2009, 18:07 Post subject: |
|
|
W makro mozna negocjowac jak sie zamowi 12 palet wódki trzeba polowac na promocje _________________
|
|
| Back to top |
|
 |
mariusz.79 początkujący

|
Posted: Wed 18 Mar 2009, 18:58 Post subject: |
|
|
hehe, 12 palet, co to dla nas Polaków  |
|
| Back to top |
|
 |
Botica maniak

|
Posted: Wed 18 Mar 2009, 19:01 Post subject: |
|
|
a 12 palet wódki to ile butelek? bo się nie orientuje  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
balcer początkujący

|
Posted: Thu 19 Mar 2009, 15:29 Post subject: |
|
|
| Szczerze to zależy jak jest rozumiana paleta bo w kartonie mieści się najczęściej 12 butelek więc na jedną warstwę pewnie wejdzie 12 kartonów, a zależne ile paleta ma warstw. |
|
| Back to top |
|
 |
betty22 uzależniony

|
Posted: Thu 19 Mar 2009, 17:37 Post subject: |
|
|
NIewiem dokładnie ale napewno duzzzzzoooo- napewno za duzo na nasze wesele _________________
|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce