|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KathyLaPoz maniak

|
Wysłany: Czw 30 Sie 2012, 15:27 Temat postu: |
|
|
Wszystkim grzywkom, rozpuszczonym włosom, wypuszczonym pasmom włosów - mówię stanowcze NIE! Nie chcę, żeby mi się coś majtało - poza tym jak widziałyście i jak pisałyście po pierwszej fryzurze, luźno puszczone pasma wyglądają kiepsko.
Na kolejną próbną nie mam czasu, ochoty ani kasy.
Fryzura nie rozsypie się. Miałam chyba ze 20 wsuwek w jednym miejscu! Mimo tego że fryzjerka powiedziała, że nie utrwalała za mocno, to trzymały się bardzo dobrze. Na drugi dzień z rozczesaniem miałam niejakie trudności. Nie mam za cienkich włosów. Nie wiem, czemu nie chciały się układać. Z tego względu fryzurę zamiast 9 rano zaczynam czesać o 8:20. Zaczynamy od mycia, modelowania, nawijania na lokówkę, tapirowania itd....
miki005 Ciekawa jestem jak w dniu ślubu wyglądała Twoja fryzura... Mogłaś sobie darować złośliwy komentarz _________________

Ostatnio zmieniony przez KathyLaPoz dnia Czw 30 Sie 2012, 17:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Asiulaaa019 guru

|
Wysłany: Czw 30 Sie 2012, 16:22 Temat postu: |
|
|
Więcej czasu na ułożenie i dobrze.
Przy krótszych włosach ciężej jest coś wymyślić aby się idealnie trzymało ale wierzę że się uda  _________________

|
|
Powrót do góry |
|
 |
annna guru

|
Wysłany: Czw 30 Sie 2012, 17:13 Temat postu: |
|
|
Kathy mnie się Twoja fryzura podoba Myślę, że na pewno się nie rozsypie, fryzjerka utrwali ją tak, że będzie super! W dodatku masz piękne pasemka, ja bym nie szukała już niczego innego. Poprosisz tylko żeby uwzględniła Twoje poprawki w stylu wyżej podniesiony przód i będzie pięknie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dzierlatka uzależniony

|
Wysłany: Czw 30 Sie 2012, 20:03 Temat postu: |
|
|
Kathy, mnie też się podoba Twoja fryzura, a kolor masz super! Bardzo Ci w nim do twarzy. Nie wiem, czy dobrze pamiętam: będziesz mieć kwiat i welon, tak? _________________
zapraszam na mojego bloga http://krakowskadzierlatka.blogspot.com/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
miki005 bywalec

|
Wysłany: Pią 31 Sie 2012, 7:31 Temat postu: |
|
|
KathyLaPoz napisał: | Wszystkim grzywkom, rozpuszczonym włosom, wypuszczonym pasmom włosów - mówię stanowcze NIE! Nie chcę, żeby mi się coś majtało - poza tym jak widziałyście i jak pisałyście po pierwszej fryzurze, luźno puszczone pasma wyglądają kiepsko.
Fryzura nie rozsypie się. Miałam chyba ze 20 wsuwek w jednym miejscu! Mimo tego że fryzjerka powiedziała, że nie utrwalała za mocno, to trzymały się bardzo dobrze. Na drugi dzień z rozczesaniem miałam niejakie trudności. Nie mam za cienkich włosów. Nie wiem, czemu nie chciały się układać. Z tego względu fryzurę zamiast 9 rano zaczynam czesać o 8:20. Zaczynamy od mycia, modelowania, nawijania na lokówkę, tapirowania itd....
miki005 Ciekawa jestem jak w dniu ślubu wyglądała Twoja fryzura... Mogłaś sobie darować złośliwy komentarz |
W moim komentarzu nie było nic złośliwego, napisałam tylko swoją opinię masz prawo się z nią nie zgadzać, ja uważam że ta fryzura po prostu nie pasuje do twojej urody, może moja opinia nie jest dla ciebie pozytywna ale przecież po to jest forum by usłyszeć "ZA" i "PRZECIW", wyciągnąć wnioski, coś przemyśleć po przeczytaniu RÓŻNYCH opinii. To nie jest kółko wzajemnej adoracji  |
|
Powrót do góry |
|
 |
KathyLaPoz maniak

|
Wysłany: Pią 31 Sie 2012, 8:22 Temat postu: |
|
|
miki005 napisał: | KathyLaPoz napisał: | Wszystkim grzywkom, rozpuszczonym włosom, wypuszczonym pasmom włosów - mówię stanowcze NIE! Nie chcę, żeby mi się coś majtało - poza tym jak widziałyście i jak pisałyście po pierwszej fryzurze, luźno puszczone pasma wyglądają kiepsko.
miki005 Ciekawa jestem jak w dniu ślubu wyglądała Twoja fryzura... Mogłaś sobie darować złośliwy komentarz |
W moim komentarzu nie było nic złośliwego, napisałam tylko swoją opinię masz prawo się z nią nie zgadzać, ja uważam że ta fryzura po prostu nie pasuje do twojej urody, może moja opinia nie jest dla ciebie pozytywna ale przecież po to jest forum by usłyszeć "ZA" i "PRZECIW", wyciągnąć wnioski, coś przemyśleć po przeczytaniu RÓŻNYCH opinii. To nie jest kółko wzajemnej adoracji  |
Nazwanie mojego wyglądu "ciotką klotką" uważam za złośliwy komentarz. Poczułam się urażana tym komentarzem, a nie opinią na temat fryzury. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
miki005 bywalec

|
Wysłany: Pią 31 Sie 2012, 8:38 Temat postu: |
|
|
KathyLaPoz napisał: | miki005 napisał: | KathyLaPoz napisał: | Wszystkim grzywkom, rozpuszczonym włosom, wypuszczonym pasmom włosów - mówię stanowcze NIE! Nie chcę, żeby mi się coś majtało - poza tym jak widziałyście i jak pisałyście po pierwszej fryzurze, luźno puszczone pasma wyglądają kiepsko.
Nazwanie mojego wyglądu "ciotką klotką" uważam za złośliwy komentarz. Poczułam się urażana tym komentarzem, a nie opinią na temat fryzury. |
Nie miałam zamiaru cię urazić, jeśli tak się stało to przepraszam, to określenie dla mnie nie jest złośliwe pewnie dlatego że często go używamy ze znajomymi na określenie czegoś co postarza czy to ubranie czy fryzura |
|
Powrót do góry |
|
 |
KathyLaPoz maniak

|
Wysłany: Pią 31 Sie 2012, 8:52 Temat postu: |
|
|
miki005 Można to wyrazić nieco łagodniej np. "fryzura dodaje Ci lat". Przeprosiny przyjęte
Dzierlatko: Tak: ma być welon i kwiatek _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
NutkaMisio maniak

|
Wysłany: Pią 31 Sie 2012, 10:45 Temat postu: |
|
|
Moja fryzurka
trzymała się 2dni
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Pią 31 Sie 2012, 11:40 Temat postu: |
|
|
Nutka, nie lubię Cię, miałaś taką ładną
Kathy- mi dziewczyny napisały, że w welonie wyglądam babciowato, jak wróciłam z przymiarki  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|