|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
argissa początkujący

|
Wysłany: Wto 7 Sie 2012, 14:19 Temat postu: |
|
|
Nauki mieliśmy skondensowane w parafii Św. Krzysztofa , na żelaznej , całkiem fajnie było i z obiadem i ciastem
Slub w grudniu jest dlatego ze chcieliśmy szybko , czekać do lata to cały rok a my chcemy już być męzem i żoną legalnie,oficjalnie wesela jako takiego nie bedzie bo nie zdążylibyśmy nazbierać kasy ( robimy na własny koszt) więc chcemy zrobić przyjęcie w restauracji na 30 osob jestem dobrej myśli..poza tym ze w futerku bede wyglądać jak wielki ptak bo pogrubia jak ma sie duży biust hahaha |
|
Powrót do góry |
|
 |
KathyLaPoz maniak

|
Wysłany: Sro 8 Sie 2012, 15:51 Temat postu: |
|
|
Witaj, Rodaczko
Ja też ze Szczecina, ale z prawego brzegu _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
argissa początkujący

|
Wysłany: Czw 9 Sie 2012, 13:24 Temat postu: |
|
|
I ja z prawego Słoneczne sie kłania nisko Widze że slub tuż tuż , bedziesz sie pozbywać jakiś rzeczy   |
|
Powrót do góry |
|
 |
serduszkox guru

|
Wysłany: Czw 9 Sie 2012, 13:32 Temat postu: |
|
|
argissa Podjuchy się kłaniają
a czego potrzebujesz,może coś u nas będzie do pozbycia po weselu  _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
argissa początkujący

|
Wysłany: Pią 10 Sie 2012, 9:53 Temat postu: |
|
|
Ogolnie powoli zaczynam poszukiwania między innymi stroika do włosów białego , welonu długiego , bolerka zimowego , biżuterii , dekoracji białej na auto narazie tyle mi przychodzi do głowy ale pewnie przyda się wiele więcej pierdoł  |
|
Powrót do góry |
|
 |
serduszkox guru

|
Wysłany: Pią 10 Sie 2012, 11:42 Temat postu: |
|
|
Długi welon mam, wyślę Ci zdjęcie wieczorem jak dojadę do Szczecina albo jak nie dam rady dziś to jutro  _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
KathyLaPoz maniak

|
Wysłany: Pią 10 Sie 2012, 19:35 Temat postu: |
|
|
A ja też jestem ze Słoneczka
Nie mam wielu rzeczy do sprzedania po ślubie, chyba tylko welon, ale nie jest długi i kwiatek we włosy. W biżuterii jestem zakochana, więc za żadne skarby nie oddam
EDIT: Przypomniało mi się, że zostały mi etykiety na alkohol, które chętnie odsprzedam. Jakbyś była zainteresowana, to napisz na priv, spodobają się, to powiem, gdzie możesz dokupić. Mogę też podpytać brata, bo ślubowali w tym roku, co mają do odsprzedania (PM miała woalkę z kwiatem, mieli fajną dekorację auta). _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
argissa początkujący

|
Wysłany: Pon 13 Sie 2012, 20:17 Temat postu: |
|
|
oooo jak fajnie ze Was trafilam sąsiadki drogie serduszkowa czekam na zdjęcie welonu Kathy a masz zdjęcie kwiatka we włoski? proszę zapytaj brata o dekorację auta  |
|
Powrót do góry |
|
 |
KathyLaPoz maniak

|
Wysłany: Pon 13 Sie 2012, 22:15 Temat postu: |
|
|
Kwiatka wysłałam na maila. Mogę Ci fotkę dekoracji pokazać, ale nie jestem pewna, czy jeszcze ją mają, czy już sprzedali. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
AgnieszkaBira kandydat

|
Wysłany: Pią 17 Sie 2012, 8:48 Temat postu: |
|
|
O, a ma ktoś może jakieś dekoracje na alkohol jeszcze? |
|