|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
iris30 uzależniony

|
Posted: Tue 12 Jun 2012, 14:05 Post subject: |
|
|
| Karola, a który to dzień cyklu? może jeszcze za wcześnie na skok. jak długie masz cykle? |
|
| Back to top |
|
 |
karola40sz Guest
|
Posted: Tue 12 Jun 2012, 17:34 Post subject: |
|
|
skok już miałam ,tylko wcześniejsze temperatury się poknociły ,bo byłam na urodzinach i wypiłam ze 3 piwka i zakłóciły mi wszystko i nic nie wskazywało na skok..Ale później doszłam do tego że był tylko głupol ze mnie i powpisywałam takie Moment ten niestety przegapiłam i nie robiłam wiadomo czego ..Może w kolejnym cyklu się uda  |
|
| Back to top |
|
 |
Smużka maniak

|
Posted: Tue 12 Jun 2012, 19:18 Post subject: |
|
|
My mieliśmy powtórzyć badanie nasienia, ale jakoś nam nie wychodzą te wskazane 3-4 dni abstynencji seksualnej.
Jednak tak mi lekko na duszy, że postanowiłam korzystać z dobrej passy. Nasienie zbadamy, jak się pokłócimy mocniej (i nie będziemy w łóżku godzić).  _________________ Ślub cywilny
Ślub kościelny
 |
|
| Back to top |
|
 |
karola40sz Guest
|
Posted: Wed 13 Jun 2012, 10:10 Post subject: |
|
|
Hahaha na klotnie zawsze znajdzie sie odpowiednia pora i pretekst |
|
| Back to top |
|
 |
iris30 uzależniony

|
Posted: Thu 28 Jun 2012, 10:42 Post subject: |
|
|
u mnie w tym sezonie znów nici:( cykl trwał 22 dni, duphaston w poprzednim cyklu, rozłożył mi chyba gospodarkę hormonalną w przyszym tygodniu zaplanowałam kolejne badania: tsh, ft3 i ft4, lh itd  |
|
| Back to top |
|
 |
nheledore moderator

|
Posted: Thu 28 Jun 2012, 12:56 Post subject: |
|
|
A ja chciałabym przenieść się z planujących starania do aktywnie starających się
Wyszło trochę wcześniej, ale jest dobrze  |
|
| Back to top |
|
 |
only_hope maniak

|
Posted: Thu 28 Jun 2012, 14:58 Post subject: |
|
|
| iris30 wrote: | u mnie w tym sezonie znów nici:( cykl trwał 22 dni, duphaston w poprzednim cyklu, rozłożył mi chyba gospodarkę hormonalną w przyszym tygodniu zaplanowałam kolejne badania: tsh, ft3 i ft4, lh itd  |
Cierpliwości. Wiem, że łatwo mówić bo sama nie byłam cierpliwa. Ale rada jedna. Sex i cierpliwość _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
florzak guru

|
Posted: Thu 28 Jun 2012, 22:02 Post subject: |
|
|
| nheledore wrote: | A ja chciałabym przenieść się z planujących starania do aktywnie starających się
To trzymam kciuki:) _________________
   |
|
| Back to top |
|
 |
nheledore moderator

|
Posted: Thu 28 Jun 2012, 22:07 Post subject: |
|
|
| florzak wrote: | | nheledore wrote: | A ja chciałabym przenieść się z planujących starania do aktywnie starających się
To trzymam kciuki:) |
Dziękuję Oby szybko zadziałały  |
|
| Back to top |
|
 |
serduszkox guru

|
Posted: Thu 28 Jun 2012, 22:12 Post subject: |
|
|
w razie czego dziewczyny pożyczą Ci bociana  _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce