|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
arsandra moderator

|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 6:43 Temat postu: |
|
|
| ewelinka89 napisał: | | nimfa napisał: | | ewelinka89 napisał: | | arsandra napisał: | Ja swoją pracę odpuściłam..w wakacje będę Wam narzekać i marudzić, jak się wezmę.. |
To będziemy się w wakacje wzajemnie motywować, bo ja stwierdziłam, że na najbliższy egzamin nie idę;p |
jak to nie idziesz!                  ! |
Z pejczem będziesz nad nami sterczeć w sierpniu;p |
dokładnie tak! I wtedy będzie to wskazane droga Nimfo;) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tęczówka maniak

|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 7:27 Temat postu: |
|
|
| magda87 napisał: | A ja sobie powiedziałam, że nie istnieje opcja "Obrona we wrześniu" i dopięłam swego Wzięłam urlop, się zawzięłam i napisałam  |
Dokładnie taki mam plan, z tym że pracę chcę oddać we wrześniu . _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

Dołączył: 01 Gru 2011 Posty: 12149 Skąd: Ze Stumilowego lasu :)
|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 11:06 Temat postu: |
|
|
ja sie męczę z rozdziałem metodologicznym. jednak badania własne, to ciężki kawał chleba ;/ codziennie siedzę do 12 i zliczam wyniki :/
ale mam cel, do końca tygodnia oddać ten rozdział a do końca roku 2012 oddać całą pracę (bo bronię się w czerwcu za rok ) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
magda87 maniak

|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 15:57 Temat postu: |
|
|
| ruda_wiewiórka napisał: | ja sie męczę z rozdziałem metodologicznym. jednak badania własne, to ciężki kawał chleba ;/ codziennie siedzę do 12 i zliczam wyniki :/
ale mam cel, do końca tygodnia oddać ten rozdział a do końca roku 2012 oddać całą pracę (bo bronię się w czerwcu za rok ) |
Ja na szczęście uporałam się z badaniami  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 16:37 Temat postu: |
|
|
ech...lenie śmierdzące.....brać się za naukę i pisanie prac....ewelinka...bo zaraz pas wyciągnę i będę lać i patrzeć czy równo puchnie...uczyć się i marsz na egzamin!     _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
delikatna0 guru

|
Wysłany: Sro 23 Maj 2012, 7:45 Temat postu: |
|
|
| ruda_wiewiórka napisał: | ja sie męczę z rozdziałem metodologicznym. jednak badania własne, to ciężki kawał chleba ;/ codziennie siedzę do 12 i zliczam wyniki :/
ale mam cel, do końca tygodnia oddać ten rozdział a do końca roku 2012 oddać całą pracę (bo bronię się w czerwcu za rok ) |
i już piszesz pracę? wow, szybko:) będziemy bronić magisterki w tym samym czasie;) stresuję się tylko, że obrona wypadnie mi bezpośrednio przed albo bezpośrednio po ślubie. cóż... trzeba zagadać z promotorem. chciałabym pracę skończyć do lutego, na razie mam zebranych parę materiałów. mam nadzieję, że w wakacje napiszę ze dwa rozdziały. muszę się zmobilizować _________________ "Śmiało, bądźmy delikatni!"
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

|
Wysłany: Sro 23 Maj 2012, 10:35 Temat postu: |
|
|
delikatna j mam taki przykaz moje studia są jednolite i po prostu tak się robi, w jeden rok nie napisałabym pracy wliczając ile schodzi się z badaniami...
pracę MUSZĘ oddać do końca roku, bo chcę się potem spokojnie oddać przygotowaniom do ślubu  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
delikatna0 guru

|
Wysłany: Sro 23 Maj 2012, 10:47 Temat postu: |
|
|
hmm... moje studia też są jednolite;) a mimo to takiego przykazu nie mam;) ale jak wiadomo, co promotor to inaczej;) myślę, że jak dobrze przysiąść do pisania, to w dwa miesiące praca powinna być napisana. nie nie będę miała pracy badawczej, więc sama teoria. _________________ "Śmiało, bądźmy delikatni!"
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

|
Wysłany: Sro 23 Maj 2012, 10:49 Temat postu: |
|
|
sama teoria? co to za kierunek? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
delikatna0 guru

|
Wysłany: Sro 23 Maj 2012, 10:52 Temat postu: |
|
|
studiuję prawo. mam taki temat, że raczej badań nie będę przeprowadzała. _________________ "Śmiało, bądźmy delikatni!"
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|