|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Freya gaduła

|
Wysłany: Sro 16 Maj 2012, 21:54 Temat postu: |
|
|
| Kasztanowa napisał: | Freya, bardzo ładny pierścionek Pokażesz jak na żywo na ręce wygląda?  |
Proszę bardzo
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Sro 16 Maj 2012, 22:07 Temat postu: |
|
|
Na ręce równie ładny albo nawet ładniejszy  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kropka86 kandydat

|
Wysłany: Sob 19 Maj 2012, 19:08 Temat postu: |
|
|
| Krzysztof1988 napisał: | Ja swojej narzeczonej kupiłem ten:
http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,1938
Fakt faktem był ponad 100zł tańszy niż te 519zł co na stronie. Ale musiałem nie świadomie trafić na jakąś promocję.
Moja narzeczona jeszcze teraz mówi mi po co ja kupiłem tak drogi pierścionek. Ale nosi z dumą. |
Mi się podoba co od ceny to my też - ściśle mówiąc -ja polujemy zawsze na promocje.Pewnie że niektórzy kupują droższe , ale ja bym się nie czepiała. Ja to w ogóle jestem pod wrażeniem, że facet tak się interesuje przygotowaniami do ślubu. W sumie to może kiedyś będzie Cię stać i kupisz żonie na rocznicę ślubu jakiś ekstra diament  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Krzysztof1988 gaduła

|
Wysłany: Sob 19 Maj 2012, 19:26 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | W sumie to może kiedyś będzie Cię stać i kupisz żonie na rocznicę ślubu jakiś ekstra diament |
Ja chciałem kupić teraz na zaręczyny z diamentem. Ale powiedziała stanowczo nie chce mieć zaręczynowego z diamentem. Bo bała by się go nosić. A jak bym kupił to by mnie wydelegowała do zwrotu na jakiś taszy. Po drugie gustuje w cyrkoniach. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaczka guru

|
Wysłany: Sob 19 Maj 2012, 19:28 Temat postu: |
|
|
| kropka86 napisał: | | Krzysztof1988 napisał: | Ja swojej narzeczonej kupiłem ten:
http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,1938
Fakt faktem był ponad 100zł tańszy niż te 519zł co na stronie. Ale musiałem nie świadomie trafić na jakąś promocję.
Moja narzeczona jeszcze teraz mówi mi po co ja kupiłem tak drogi pierścionek. Ale nosi z dumą. |
Mi się podoba co od ceny to my też - ściśle mówiąc -ja polujemy zawsze na promocje.Pewnie że niektórzy kupują droższe , ale ja bym się nie czepiała. Ja to w ogóle jestem pod wrażeniem, że facet tak się interesuje przygotowaniami do ślubu. W sumie to może kiedyś będzie Cię stać i kupisz żonie na rocznicę ślubu jakiś ekstra diament  |
My tez jak kupowaliśmy pierścionek to załapaliśmy się na promocję, dokładnie to walentynkową -10%, przy kwotach jakie sie wydaje na pierscionek zaręczynowy to uważam że to duża obniżka i się opłaca polować właśnie na takie okazje |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nheledore moderator

|
Wysłany: Nie 20 Maj 2012, 20:26 Temat postu: |
|
|
| kaczka napisał: |
My tez jak kupowaliśmy pierścionek to załapaliśmy się na promocję, dokładnie to walentynkową -10%, przy kwotach jakie sie wydaje na pierscionek zaręczynowy to uważam że to duża obniżka i się opłaca polować właśnie na takie okazje |
Niestety większość sieciówek z każdej branży w sumie przed promocją winduje cenę w górę
Miałam tak z pościelą. Kupiłam śliczną, dużą (200 x 220) 1,5 miesiąca przed świętami, na prezent świąteczny kupowałam taką samą, mniejszą na święta. Cena? Ponad 30 procent większa. Już po świętach sprzedawali z napisem "promocja poświąteczna" w cenie, w jakiej ja kupiłam ją w listopadzie.
Z biżuterią jest to samo. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaczka guru

|
Wysłany: Pon 21 Maj 2012, 6:50 Temat postu: |
|
|
| nheledore napisał: | | kaczka napisał: |
Niestety większość sieciówek z każdej branży w sumie przed promocją winduje cenę w górę
Miałam tak z pościelą. Kupiłam śliczną, dużą (200 x 220) 1,5 miesiąca przed świętami, na prezent świąteczny kupowałam taką samą, mniejszą na święta. Cena? Ponad 30 procent większa. Już po świętach sprzedawali z napisem "promocja poświąteczna" w cenie, w jakiej ja kupiłam ją w listopadzie.
Z biżuterią jest to samo. |
Pewnie tak, tylko że my jak oglądaliśmy go na stronie sklepu to była normalna cena (bez obniżki) i byliśmy nastawieni że tyle mamy zapłacić, a jak przyszło do zakupu już w sklepie i wyszła ostateczna cena 100zł mniej (nie wiedzieliśmy o promocji wczesniej) to byliśmy miło zaskoczeni, więc nawet jeśli przed promocją podnieśli ceny to ja i tak mam poczucie zaoszczędzonych pieniędzy  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
annawu77 początkujący

|
Wysłany: Czw 24 Maj 2012, 9:26 Temat postu: pierścionek |
|
|
| Moim faworytem jest drugi od góry Jest jednocześnie skromny i elegancki. |
|
| Powrót do góry |