|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
NutkaMisio maniak

|
Posted: Sun 13 May 2012, 20:57 Post subject: |
|
|
arsandra szybko ale to dlatego że resztę weekendów do ślubu mam zajętych. A kto wie może jeszcze jakieś opijanie mi się trafi ;p _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Tęczówka maniak

|
Posted: Thu 17 May 2012, 13:32 Post subject: |
|
|
Fajna imprezka była NiutkaMisio. A na opijanie jeszcze okazja się znajdzie;). _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
ewelina85 uzależniony

|
Posted: Thu 17 May 2012, 14:33 Post subject: |
|
|
Mój wieczór panieński odbędzie się 6 czerwca. Niestety nikt nie chce zdradzić co jest zaplanowane. Siostra tylko poprosiła o listę dziewczyn i kontaktów do nich, które chcę żeby były. Na pewno będzie wesoło  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
annna guru

|
Posted: Sun 20 May 2012, 21:00 Post subject: |
|
|
Organizuję wspólnie z przyjaciółką wieczór panieński koleżanki, która jest w ciąży... I totalnie brak nam pomysłu na miejsce Dom którejś z nas odpada, zadymione, tłoczne i głośne kluby też... macie jakieś pomysły? Mamy kolegę, który ma działkę, więc postaramy się go namówić, ale co z tego wyjdzie - nie wiem... _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
ewelinka89 moderator

|
Posted: Sun 20 May 2012, 23:26 Post subject: |
|
|
Teraz z klubami lepiej, więc może znajdziecie coś niezadymionego? Na pewno chociaż jakiś pub jest w okolicy;p _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Natik uzależniony

|
Posted: Sun 20 May 2012, 23:34 Post subject: |
|
|
A może zróbcie sobie dzień w SPA, a wieczorem po prostu posiedzicie sobie, pogadacie itp. _________________ "Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli..."
 |
|
| Back to top |
|
 |
MADI uzależniony

|
Posted: Thu 24 May 2012, 21:18 Post subject: |
|
|
| annna wrote: | Organizuję wspólnie z przyjaciółką wieczór panieński koleżanki, która jest w ciąży... I totalnie brak nam pomysłu na miejsce Dom którejś z nas odpada, zadymione, tłoczne i głośne kluby też... macie jakieś pomysły? Mamy kolegę, który ma działkę, więc postaramy się go namówić, ale co z tego wyjdzie - nie wiem... |
Moze jakis babski dzien w SPA albo wieczor z wizażystka, moze byc wesolo:-) _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
małgosiaaaa1 początkujący

|
Posted: Tue 12 Jun 2012, 14:48 Post subject: |
|
|
Ja polecam firmę edycja moderatora. Oni robią super wesela i z tego co wiem różnego rodzaju imprezy, wieczory panieńskie też. Jeżeli masz budżet i chcesz oryginalnie się zabawić to polecam. Ja budżetu nie miałam ale mojej siostrze zorganizowali super wesele.
Post edytowany.
Inka |
|
| Back to top |
|
 |
Marga guru

|
Posted: Tue 12 Jun 2012, 14:52 Post subject: |
|
|
Ale bardzo proszę państwa z edycja moderatora o zaprzestanie spamowania....
Marga, usunęłam nazwę firmy z Twojego posta. Nie gniewaj się.
Inka _________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
nheledore moderator

|
Posted: Tue 12 Jun 2012, 15:00 Post subject: |
|
|
Ja organizuję swój wieczór... samodzielnie
Świadkowa- siostra ma zagrożoną ciążę w związku z czym milczę na ten temat przy niej jak zaklęta, innym dziewczynom też nic nie wspominałam, cieszę się, bo przynajmniej mogę mieć pewność (chyba...), że nie będzie sztucznych penisów i innych "modnych" gadżetów
Planuję kulturalną kolacyjkę z winkiem i drinkami u mnie, potem szalona noc w jakiejś knajpie, by w końcu paść w mieszkaniu  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce