|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
nimfa moderator

|
Wysłany: Nie 13 Maj 2012, 13:14 Temat postu: |
|
|
no właśnie...zęby to dopiero pod koniec widać. A Dotka to właśnie przy zębach taka marudna się robi  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
e-nina guru

|
Wysłany: Nie 13 Maj 2012, 14:14 Temat postu: |
|
|
oby to były zębole bo ja już mam głupie myśli ,że może Młoda jakaś nadpobudliwa się zrobiła,.a wczoraj to już kręćka dostałam i skończyło się to moim wieczornym płaczem o to że własnemu dziecku nie umiem pomóc,.wiem ,wiem głupol ze mnie Tyle ,że ona nigdy aż taka nie była ale pocieszam się tym co mówicie,że to mogą być zęby nawet jeśli ich nie widać ani nie czuć  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Nie 13 Maj 2012, 14:53 Temat postu: |
|
|
kup maść na dziąsełka, posmaruj i zobaczy czy przejdzie.
A i moja jak ząbkuje to strasznie gryzie moje biedne cycusie a teraz jak ma już 4 zęby to chyba za niedługo odgryzie  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
e-nina guru

|
Wysłany: Nie 20 Maj 2012, 20:28 Temat postu: |
|
|
dziś mija rok ,kiedy dowiedziałam się ,że zostanę mama ale ten czas pędzi
a z nowości to Młoda nieziemsko płaczliwa jest bo chciała by już siedzieć ,a nie potrafi,buntuje się jak ma leżeć i kiedy odkładam ją do kołyski ehh,ciężko jest bo przez cały prawie dzień słucham pojękiwań mojej córy,.no bo jęczeć też się już nauczyła  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasiek86 guru

|
Wysłany: Pon 21 Maj 2012, 11:27 Temat postu: |
|
|
znam to...
tylko ja dłużej na to czekałam, bo mój Filutek leniwiec straszny _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
e-nina guru

|
Wysłany: Nie 10 Cze 2012, 17:53 Temat postu: |
|
|
po dłuższej przerwie,wracam z wiadomością,że właśnie rozszerzamy dietę Lenusi,Mała zjada już zupki,jabłuszko i pije soczek jabłkowy,posmakowała już mięska drobiowego i żółtka nadal walczy z nami o siadanie bo leżenie to już nie dla niej,tak sobie dzidziol wymyślił  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasiek86 guru

|
Wysłany: Nie 10 Cze 2012, 19:50 Temat postu: |
|
|
o na żółtko jeszcze się nie odważyłam... choć kaszkę z jedną truskawką oszamał z apetytem
no i ma Lenka rację wyleżała się już _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Nie 10 Cze 2012, 19:54 Temat postu: |
|
|
Dotka truskawkami pogardziła...nie smakują za to jajo...oooo...pyszota...jak sie żółtko skończy to aż płacze z żalu  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natalia_w moderator

|
Wysłany: Nie 10 Cze 2012, 20:03 Temat postu: |
|
|
No widzę że juz ładnie poszło rozszerzanie
A moje dziecko do tej pory jajka nie weźmie do ust. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
e-nina guru

|
Wysłany: Nie 10 Cze 2012, 20:32 Temat postu: |
|
|
ja miksuje Młodej żółtko do zupki tak je przemyciłam bo chciałam sprawdzić czy nie jest uczulona.,z resztą mamy lekarza ,który dodawał mi odwagi i wręcz nakazał dawać miesko z zupką kiedy ja się wahałam,bo Lenka nie ma nawet 5 miesięcy skończonych ,a raczej wszędzie radzą ,żeby po 5 miesiącu podać mięso .No ale przynajmniej już mamy to za soba i jak do tej pory obyło się bez kłopotów tylko na soczek jabłkowy Młoda sie krzywi bo kwaśny ,a miny robi przy piciu genialnie prześmieszne  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|