Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

odchudzanie
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 224, 225, 226 ... 340, 341, 342  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ewelajn
moderator
moderator

PostWysłany: Sro 2 Maj 2012, 20:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kasztanowa - zabrałaś mi dzieciństwo beksa ja tych trocin w jogurcie nawet nie dam rady przeżuć smutny tylko te granulowane są dla mnie ok , niech tam będą kaloryczne, ważne,że jest błonnik Rolling Eyes

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kasztanowa
guru
guru

PostWysłany: Sro 2 Maj 2012, 20:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ewelajn, przepraszam język Błonnik jest ważny, ale cała "moc" jest w prawdziwych otrębach, nie tych granulowanych i prażonych uśmiech
Owsianki też nie zjesz?
moderator
moderator

PostWysłany: Sro 2 Maj 2012, 20:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

o mamo , owsianki ? o nieeeeeeeeeee Embarassed
to będę jeść śliwki suszone, tam też błonnik język

jakbyś widziała jak piję wodę z miodem rano język poświęcam się i zatykam nos- bo to dla zdrowotoności uśmiech a miodu nie lubię uśmiech nie wiem dlaczego, bo raczej jestem wszystkożerna

Powrót do góry
nimfa
moderator
moderator

PostWysłany: Sro 2 Maj 2012, 21:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

serduszko a Ty to się odchudzasz?pytajnikpytajnik? a można wiedzieć z czego?pytajnik? a tego świństwa to nie używaj, sama chemia a efekt żaden. Na schudnięcie to ćwiczenia i zdrowe odżywiania (albo karmienie piersią) język

Powrót do góry
Marga
guru
guru

PostWysłany: Sro 2 Maj 2012, 21:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mam nadzieję, że serducho tylko z ciekawości pytała, bo jak nie - to lanie się należy Twisted Evil .

Powrót do góry
Cinnamonnek
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 2 Maj 2012, 22:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

serduszkox napisał:
Dziewczyny, piła któraś z Was taki preparat który dodaje się do wody i pije przez cały dzień? WspomagAJący odchudzanie - pomaga to?

ja piłam Slim Shot - i powiem szczerze że nie tyle chudłam co ciało jakby nabierało jędrności, tonowało się.
Karolina1984
guru
guru

PostWysłany: Czw 3 Maj 2012, 10:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziś waga spłatał mi niemiłego figla- wchodzę rano ( 3 dni diety jak ta lala....)- 66 kg wykrzyknik W głowie szumi "We are the Champions", radość jak cholera, sprawdzam jeszcze raz- tak - 66 wykrzyknik! O kurcze..... wchodzę jeszcze raz.....67,7 Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad , powtarzam 4 razy- za ostatnim 68 Evil or Very Mad Evil or Very Mad czyli tyle, co od 8 tygodni.

AAAAA wykrzyknikwykrzyknik a przymiarka pierwsza za 4 tygodnie Rolling Eyes i cyce się nie zmieszczą..
moderator
moderator

PostWysłany: Czw 3 Maj 2012, 11:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Karolina i po co właziłaś na ta wagę drugi raz...pytajnikpytajnik? Jak pokazała 66 to trzeba była przyjąć że tyle ważysz język

Powrót do góry
Agonek
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 3 Maj 2012, 14:22    Temat postu: tabletkom mówimy nie ! Odpowiedz z cytatem

becia napisał:
Ja w sumie szczupła jestem ale przydałoby się troszkę "spłaszczyć" brzuszek... Niestety do wszelkich ćwiczeń brak mi systematyczności, więc zakupiłam sobie tabletki pomagające spalić tkankę tłuszczową. Muszę przyznać, że nawet coś tam pomagają. Clarinol CLA jak by ktoś był zainteresowany.

Nie polecam tablet na odchudzanie, nie dość , że jest po nich dużo powikłań, efekt jojo po miesiącu, utrata wody a nie tłuszczu - lub nawet tkanki beztłuszczowej to jeszcze płacimy za to grubą kasę, którą lepiej na porządnego ditetyka wydać.
Powrót do góry
Karolina1984
guru
guru

PostWysłany: Nie 6 Maj 2012, 11:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Potwierdzam- ewentualnie zamiast dietetyka, lepiej po prostu zacząć stosować parę prostych zasad - dostępnych w wielu książkach czy choćby artykułach internetowych.

U mnie święto narodowe- WRESZCIE jest 67 kg, oddalam się od 70tki.
Widzę,że jak tylko zaczynam mnóstwo ćwiczyć na fortepianie, zaraz waga idzie lekko w dół. Więc nie mam wyboru Twisted Evil Twisted Evil
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 224, 225, 226 ... 340, 341, 342  Następny
Strona 225 z 342

Skocz do: