|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Sro 2 Maj 2012, 20:27 Temat postu: |
|
|
Kasztanowa - zabrałaś mi dzieciństwo ja tych trocin w jogurcie nawet nie dam rady przeżuć tylko te granulowane są dla mnie ok , niech tam będą kaloryczne, ważne,że jest błonnik  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Sro 2 Maj 2012, 20:40 Temat postu: |
|
|
ewelajn, przepraszam Błonnik jest ważny, ale cała "moc" jest w prawdziwych otrębach, nie tych granulowanych i prażonych
Owsianki też nie zjesz? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Sro 2 Maj 2012, 20:42 Temat postu: |
|
|
o mamo , owsianki ? o nieeeeeeeeeee
to będę jeść śliwki suszone, tam też błonnik
jakbyś widziała jak piję wodę z miodem rano poświęcam się i zatykam nos- bo to dla zdrowotoności a miodu nie lubię nie wiem dlaczego, bo raczej jestem wszystkożerna _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Sro 2 Maj 2012, 21:30 Temat postu: |
|
|
serduszko a Ty to się odchudzasz? ? a można wiedzieć z czego? ? a tego świństwa to nie używaj, sama chemia a efekt żaden. Na schudnięcie to ćwiczenia i zdrowe odżywiania (albo karmienie piersią)  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Sro 2 Maj 2012, 21:36 Temat postu: |
|
|
Ja mam nadzieję, że serducho tylko z ciekawości pytała, bo jak nie - to lanie się należy . _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Cinnamonnek maniak

|
Wysłany: Sro 2 Maj 2012, 22:21 Temat postu: |
|
|
serduszkox napisał: | Dziewczyny, piła któraś z Was taki preparat który dodaje się do wody i pije przez cały dzień? WspomagAJący odchudzanie - pomaga to? |
ja piłam Slim Shot - i powiem szczerze że nie tyle chudłam co ciało jakby nabierało jędrności, tonowało się. _________________ Ciekawość zabiła kota, satysfakcja przywiodła go z powrotem.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Czw 3 Maj 2012, 10:24 Temat postu: |
|
|
Dziś waga spłatał mi niemiłego figla- wchodzę rano ( 3 dni diety jak ta lala....)- 66 kg W głowie szumi "We are the Champions", radość jak cholera, sprawdzam jeszcze raz- tak - 66 ! O kurcze..... wchodzę jeszcze raz.....67,7 , powtarzam 4 razy- za ostatnim 68 czyli tyle, co od 8 tygodni.
AAAAA  a przymiarka pierwsza za 4 tygodnie i cyce się nie zmieszczą.. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Czw 3 Maj 2012, 11:43 Temat postu: |
|
|
Karolina i po co właziłaś na ta wagę drugi raz... ? Jak pokazała 66 to trzeba była przyjąć że tyle ważysz  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agonek kandydat

|
Wysłany: Czw 3 Maj 2012, 14:22 Temat postu: tabletkom mówimy nie ! |
|
|
becia napisał: | Ja w sumie szczupła jestem ale przydałoby się troszkę "spłaszczyć" brzuszek... Niestety do wszelkich ćwiczeń brak mi systematyczności, więc zakupiłam sobie tabletki pomagające spalić tkankę tłuszczową. Muszę przyznać, że nawet coś tam pomagają. Clarinol CLA jak by ktoś był zainteresowany. |
Nie polecam tablet na odchudzanie, nie dość , że jest po nich dużo powikłań, efekt jojo po miesiącu, utrata wody a nie tłuszczu - lub nawet tkanki beztłuszczowej to jeszcze płacimy za to grubą kasę, którą lepiej na porządnego ditetyka wydać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Nie 6 Maj 2012, 11:14 Temat postu: |
|
|
Potwierdzam- ewentualnie zamiast dietetyka, lepiej po prostu zacząć stosować parę prostych zasad - dostępnych w wielu książkach czy choćby artykułach internetowych.
U mnie święto narodowe- WRESZCIE jest 67 kg, oddalam się od 70tki.
Widzę,że jak tylko zaczynam mnóstwo ćwiczyć na fortepianie, zaraz waga idzie lekko w dół. Więc nie mam wyboru  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|