Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Pokażcie swoje kiecki!!! II
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 161, 162, 163 ... 408, 409, 410  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Panny Młodej
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
heart_bibish
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 13 Kwi 2012, 12:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

abcd napisał:
Karolina1984 dziękuje za opinie uśmiech
heart_bibish suknia jest bardzo wygodna a ostatnio miałam możliwosc przymierzyć ją z halka to już zupełnie było inaczej. Jesli chodzi o ten brzuch to patrzac na zdjecie widze to opięcie ale w rzeczywistosci nie czuję tego opięcia i własnie ten brzuch i ta talia bardzo mnie martwią mam nadzieje ze krawcowa jutro cos z tym zaradzi. Jest to suknia uzywana i na pierwszej właścicielce naprawde ładnie się prezentowała a u mnie brzuch wystaje jakbym w ciazy była ;/

to może też być kwestia zdjęcia ( np flesza) bo jest to chyba tafta (?)i dlatego mocniej świeci w tym miejscu. Nie wyglądasz wcale jak w ciąży i masz piękną talię! pewnie jak będzie halka to inaczej będzie wyglądać bo bardziej rozejdzie się dół na boki. Wygląda tylko jakby zbyt mocno opinała, ale jak mówisz że jest wygodna to pewnie jest uśmiech

zapraszam na mojego bloga www.white-bride.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
abcd
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 13 Kwi 2012, 12:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Karolina1984 napisał:
Niech coś poradzi- bo nic innego w tej sukience nie razi wykrzyknik! Jesteś tak szczupła, że brzuch nie ma prawa wystawać Shocked , więc trzeba coś z krojem pokombinować, nawet jeśli czujesz się komfortowo- to później oglądając zdjęcia różni życzliwi będą komentować niepotrzebnie Rolling Eyes

oj tak komentarze życzliwych osob byłyby na pewno. Nie ktorzy tylko czekaja na okazje zeby moc komus dopiec.

Bardzo dziękuje dziewczyny za opinie. Suknia jest z tafty. heart_bibish dziękuje za tą talie az rumiency dostałam oczko
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ewelajn
moderator
moderator

PostWysłany: Pią 13 Kwi 2012, 12:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a ona jest wiązana ? czy na zamek pytajnik
może jakaś bielizna korygująca ?uśmiech
Koże krawcowa jakieś zaszewki wypruje i poszerzy w tym miejscu pytajnik

Bo talia marzenie uśmiech
Szkoda tylko słyszeć kątem ucha ' w ciązy jest wykrzyknik! '

Powrót do góry
abcd
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 13 Kwi 2012, 12:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ewelajn suknia jest wiązana uśmiech a o bieliznie takie wyszczuplającej rownież mysle. Bardzo licze na jutrzejsza wizyte u krawcowej.
Powrót do góry
koteczek2211
moderator
moderator

PostWysłany: Pią 13 Kwi 2012, 12:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

abcd Skoro suknia jest wiązana, to może zostałaś za bardzo "związana"? Very Happy
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 13 Kwi 2012, 13:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

koteczek2211 napisał:
abcd Skoro suknia jest wiązana, to może zostałaś za bardzo "związana"? Very Happy

problem jest w tym ze jak zwiąże ją luzniej to jest za luzna w piersiach. Nie mam za duzych piersi wiec tutaj ścisnęłam mocno aby nie spadało. oczko
Powrót do góry
ewelajn
moderator
moderator

PostWysłany: Pią 13 Kwi 2012, 13:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a jak wiązana ? tak aż do końca pleców ? czy wyżyej ?
spróbuj się mniej ścisnąć i może jakaś bielizna ' korygująca' która spłaszczy to miejsce uśmiech

Ale chyba w tym miejscu jestes za bardzo ' związana ' poprostu uśmiech

Powrót do góry
annn
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 13 Kwi 2012, 13:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

abcd napisał:
w takim razie i ja sie zwróce do Was o pomoc. Jutro idę do krawcowej ze swoją suknią ślubną. Chce zeby fachowe oko ocenilo czy potrzebne są poprawki w okolicach piersi/tali. Ale teraz sobie tak mysle o tym dekoldzie w serduszko chodz pewnie u mnie moze być z tym problem. Może i tu by było lepiej? W tej chwili suknia jest jeszcze bez halki z halka mniej widoczne sa te drapowania. Efekt z halka jest zupełnie inny. Moze macie jakies sugestie odnośnie mojej sukni?

na moje oko musi być halka, jak będziesz miała możliwość zrób sobie zdjęcie w sukni z halką i wrzuć tutaj, doradzimy.. może halka rozwiąże problem i poprawki nie będą potrzebne. czasem halka może całkowicie odmienić sukienkę.

Powrót do góry
Ewa-Gdy
guru
guru

PostWysłany: Pią 13 Kwi 2012, 13:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Symfonia...zdecydowanie szukaj czegoś w stylu 2. W pierwszej wyglądasz jakbyś miała uda wielkości balonu. Druga zdecydowanie zgrabniej, podkreślony biust, wcięcie w tali i ładnie opływa biodra.
moderator
moderator

PostWysłany: Pią 13 Kwi 2012, 14:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

abcd napisał:
problem jest w tym ze jak zwiąże ją luzniej to jest za luzna w piersiach. Nie mam za duzych piersi wiec tutaj ścisnęłam mocno aby nie spadało. oczko

Może na wysokości brzucha zwiąż luźniej, a przy piersiach mocniej uśmiech Hm w sumie nie wiem czy tak się da Very Happy
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Panny Młodej Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 161, 162, 163 ... 408, 409, 410  Następny
Strona 162 z 410

Skocz do: