|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Agonek kandydat

|
Wysłany: Czw 29 Mar 2012, 10:55 Temat postu: |
|
|
Ja nigdy nie rozpatrywałam tego , że trzeba spróbować koniecznie przed ślubem bo jeżeli....
Po prostu stało się, chcieliśmy tego oboje ... Nie wyobrażam sobie, że jeżeli związek oparty jest na prawdziwej miłości/przyjaźni to w łózku się nie ulozy.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Czw 29 Mar 2012, 11:17 Temat postu: |
|
|
WizazWawPL napisał: | ja uważam dosłownie tak samo, ze trzeba spróbować przed ślubem zresztą w dzisiejszych czasach weź znajdź faceta, który będzie czekał do ślubu |
hmm. zdziwiłabyś się
Świat nie zawsze jest taki, jak mówią nam o tym obiegowe opinie.......
czasem mam wrażenie, że więcej jest porządnych facetów, niż porządnych kobietek., _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maja_82 maniak

|
Wysłany: Czw 29 Mar 2012, 15:24 Temat postu: |
|
|
Karolina1984 napisał: | WizazWawPL napisał: | ja uważam dosłownie tak samo, ze trzeba spróbować przed ślubem zresztą w dzisiejszych czasach weź znajdź faceta, który będzie czekał do ślubu |
hmm. zdziwiłabyś się
Świat nie zawsze jest taki, jak mówią nam o tym obiegowe opinie.......
czasem mam wrażenie, że więcej jest porządnych facetów, niż porządnych kobietek., |
Bo masz bardzo dobre wrażenie, tak właśnie jest.
Spotkałam się już z tym wiele razy, że mężczyźni okazali się bardziej porządniejsi niż nie jedna kobieta. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tęczówka maniak

|
Wysłany: Pią 30 Mar 2012, 0:08 Temat postu: |
|
|
Otóż to!! I raczej jest coraz gorzej z kobietami w tej kwestii! _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
mar_ta bywalec

|
Wysłany: Wto 3 Kwi 2012, 14:51 Temat postu: |
|
|
oczywiście, że tak
Dla mnie to jest naturalne, że ludzie który się kochają, to sypiają ze sobą. Piękny akt miłości, bliskości....
trudni żeby nie jak mieszkamy razem 7 lat  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

Dołączył: 01 Gru 2011 Posty: 12149 Skąd: Ze Stumilowego lasu :)
|
Wysłany: Wto 17 Kwi 2012, 9:27 Temat postu: |
|
|
Albo jest się ze sobą prawie 7. jak to ładnie nazwała mar_ta piękny akt bliskości
Macie rację dziewczyny. Teraz jest więcej porządnych facetów niż dziewczyn... wystarczy wejść na jakikolwiek portal społecznościowy i natkniemy się na coś typu: za doładowanie możemy umówić sie na szybki seks... - patrzysz na wiek: 14-15 lat... masakra... jak niektóre dziewczyny się "szanują"... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maja_82 maniak

|
Wysłany: Wto 17 Kwi 2012, 9:51 Temat postu: |
|
|
ruda_wiewiórka napisał: | ... Teraz jest więcej porządnych facetów niż dziewczyn... wystarczy wejść na jakikolwiek portal społecznościowy i natkniemy się na coś typu: za doładowanie możemy umówić sie na szybki seks... - patrzysz na wiek: 14-15 lat... masakra... jak niektóre dziewczyny się "szanują"... |
Z takich propozycji najczęściej korzystają chyba dojrzali mężczyźni, znudzeniu życiem rodzinnym. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
marlenqa uzależniony

|
Wysłany: Wto 17 Kwi 2012, 10:18 Temat postu: |
|
|
albo jacyś zboczeńcy, a później wróci do domu albo nie wróci _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
KathyLaPoz maniak

|
Wysłany: Wto 17 Kwi 2012, 11:16 Temat postu: |
|
|
mar_ta napisał: | oczywiście, że tak
Dla mnie to jest naturalne, że ludzie który się kochają, to sypiają ze sobą. Piękny akt miłości, bliskości....
trudni żeby nie jak mieszkamy razem 7 lat  |
PODPISUJĘ SIĘ OBIEMA RĘKAMI. Mamy taki sam staż  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
mar_ta bywalec

|
Wysłany: Wto 17 Kwi 2012, 17:05 Temat postu: |
|
|