|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
blondyna142 guru

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2012, 12:22 Temat postu: |
|
|
dobrze wyglądacie jak na końcówke  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sandra88 guru

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2012, 12:56 Temat postu: |
|
|
| Przecież wam mówiłam że ja się wcale nie czuje tak jakby miała na dniach urodzić. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
serduszkox guru

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2012, 13:34 Temat postu: |
|
|
Już niedługo na forum pojawi się wiadomość,że Sandra urodziła nam kolejną piękną forumową kruszynkę  _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lusilla moderator

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2012, 14:53 Temat postu: |
|
|
Brzuszek cudny, dlaczego ja takiego nie miałam
Gdyby mi ktoś zagwarantował, że następna będzie córeczka to może bym się zdecydowała na powtórkę z rozrywki
Sandro, życzę Ci standardowo- szybkiego plum. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sandra88 guru

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2012, 16:32 Temat postu: |
|
|
serduszkox no już nie długo będzie spoczywać na tobie ta odpowiedzialność przekazania ważnej informacji
Lusia było trzeba siedzieć spokojnie na tyłku a nie pracować cieszyć się ciążą a nie teraz lamentować
a co do 2 ciąży to nawet jak będzie synek to masz się z czego cieszyć bo Hubi wyszedł wam doskonały. Kiedyś synowa będzie się cieszyć z przystojnego męża.
No i za życzenia odnośnie porodu jeszcze nie dziękuje  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2012, 16:58 Temat postu: |
|
|
Sandra Lusi nie przez pracę urodziła wcześniej Hubisiowi się po prostu znudziło w brzuszku i odkleił łożsko (dobrze godom Lusi?)
A co do brzuszka to nic straconego...może jednak postaracie się o siostrzyczkę dla Hubcia  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sandra88 guru

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2012, 17:01 Temat postu: |
|
|
ja wiem że nie przez to Hubi się wcześniej urodził ja tyko żartowałam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marta_ges moderator

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2012, 19:12 Temat postu: |
|
|
| Lusilla napisał: |
Gdyby mi ktoś zagwarantował, że następna będzie córeczka to może bym się zdecydowała na powtórkę z rozrywki
|
gdyby tak można zamówić płeć Zawsze chciałam mieć parkę, starszy chłopak, a potem dziewuszka  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
leila uzależniony

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2012, 19:50 Temat postu: |
|
|
od dnia zajścia zależy w owulacje syn  _________________ szczęścia i miłości,fortuny  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juliette guru

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2012, 20:50 Temat postu: |
|
|
| leila napisał: | od dnia zajścia zależy w owulacje syn  |
Biorąc pod uwagę, że każda kobieta zachodzi w ciążę podczas owulacji, to wedle Twojej reguły po świecie powinni chodzić sami faceci
Plemniki z chromosomem X (czyli na dziewczynkę) są większe i cięższe, dlatego potrzebują więcej czasu na dotarcie do komórki jajowej. Zatem aby zwiększyć prawdopodobieństwo spłodzenia córeczki należy współżyć na początku dni płodnych.
Plemniki z chromosomem Y (czyli na chłopca) są mniejsze i szybsze, więc podczas współżycie w dni bliższe owulacji raczej prześcigną plemniki X i wtedy jest większa szansa na syna. _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|