|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
shadow's wife guru

|
Wysłany: Wto 21 Lut 2012, 22:12 Temat postu: |
|
|
Czy to suknia Papilio ? Pięknie, subtelnie, delikatnie  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pralinka guru

|
Wysłany: Wto 21 Lut 2012, 22:18 Temat postu: |
|
|
Dzwoneczku, spojrzałam na zdjęcie i dostałam oczopląsu. Na co mam patrzeć? Na kolor włosów, różową kokardę, falbanki? Hmm.. wracam do włosów Uwielbiam kobiety z takim kolorem włosów. Zakochałam sie w Tobie A suknia to cały Dzwoneczek, delikatna, dziewczęca i subtelna  _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
heart_bibish uzależniony

|
Wysłany: Wto 21 Lut 2012, 23:33 Temat postu: |
|
|
Dzwoneczku - ślicznie wyglądasz !
A ja znów coś znalazłam... m dłużej oglądam tym mniej jestem pewna tego która mi się najbardziej podoba
|
 |
Fantazja guru

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2012, 8:54 Temat postu: |
|
|
Wow Dzwoneczku, pamiętam jak wrzuciłaś foto tej sukienki i jak sama się w niej zakochałam Wyglądasz super, bardzo Ci pasuje ja sama jednak bym siebie w niej już nie widziała, od kiedy zakochałam się w swojej  _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
limone guru

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2012, 9:05 Temat postu: |
|
|
| Dzwoneczek napisał: | Zdjęcia z pierwszej przymiarki
(...)
Suknie muszą zwęzić, żeby była dopasowana. Parę poprawek trzeba zrobić. No i będzie na większej halce, żeby dół suknie lepiej się układał  |
Ja poczekam na efekt końcowy, bo teraz, to tak jakoś nie bardzo mi się ta suknia widzi. Twój kolor włosów przyciąga wzrok  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dzwoneczek maniak

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2012, 15:45 Temat postu: |
|
|
Dziękuję za miłe słowa  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pati_com gaduła

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2012, 16:23 Temat postu: |
|
|
Dzwoneczku, ta kokardka jest przesliczna. Sukienka bardzo bardzo fajna  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
delikatna0 guru

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2012, 17:33 Temat postu: |
|
|
| heart_bibish napisał: | A ja znów coś znalazłam... m dłużej oglądam tym mniej jestem pewna tego która mi się najbardziej podoba
 |
Jezusie ale ta jest piękna. zabraniam Ci już wrzucać cokolwiek na to forum! skąd Ty to wynajdujesz? albo masz wyjątkowe szczęście i szybko natrafiasz na jakieś perełki, albo spędzasz mnóstwo czasu na poszukiwaniach;P _________________ "Śmiało, bądźmy delikatni!"
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lija bywalec

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2012, 19:22 Temat postu: |
|
|
Dzwoneczku, suknia prze prze prze przepiękna! Wyglądasz w niej cudownie I wydajesz się być w niej dość wysoka, stoisz na jakimś podeście, faktycznie masz taki wzrost, czy to suknia i ujęcie tak robi swoje?
Znowuż suknia wrzucona przez heart_bibish, to kolejna na którą nie mogę się napatrzeć  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
heart_bibish uzależniony

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2012, 20:18 Temat postu: |
|
|
| delikatna0 napisał: | | heart_bibish napisał: | A ja znów coś znalazłam... m dłużej oglądam tym mniej jestem pewna tego która mi się najbardziej podoba
 |
Jezusie ale ta jest piękna. zabraniam Ci już wrzucać cokolwiek na to forum! skąd Ty to wynajdujesz? albo masz wyjątkowe szczęście i szybko natrafiasz na jakieś perełki, albo spędzasz mnóstwo czasu na poszukiwaniach;P |
i to i to  wiem czego szukam   _________________
zapraszam na mojego bloga www.white-bride.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|