|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
karola 87 kandydat

|
Wysłany: Wto 7 Lut 2012, 11:22 Temat postu: |
|
|
Hihihi, ja też mam takie wyobrażenie i nie będzie u mnie fontanny, jakbym się zdecydowała o na alkoholową  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
atina guru

|
Wysłany: Wto 7 Lut 2012, 13:59 Temat postu: |
|
|
| netii23 napisał: | atina trzymam kciuki z świetnie zdany egzamin i porządnie obronioną prace Będziesz mieć już z głowy ...a ja dopiero prace mgr pisze ;/ obrona prawdopodobnie w lipcu wiec już z nowym nazwiskiem a na dodatek po drodze do lipca... egzaminy , ślub i pozostałe sprawy z nim związane ech.. ciężko to widzę... |
Dziekuję za te kciuki, egzaminy mam juz pozaliczane 18tego podpis przez promotora pracy mgr i czekamy na obronę I kończę edukację, bo mam już dość Teraz będzie pranie, sprzątanie i gotowanie, oczywiście praca też W niedalekiej przyszłości mam nadzieję, że i dzidziuś do nas dołączy  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
szakirka kandydat

|
Wysłany: Wto 7 Lut 2012, 19:06 Temat postu: |
|
|
Między innymi moja siostra miała taką fontanne czekoladową Żadne z dzieci upaćkane nie chodziło, rodzice byli zadowoleni ze dzieci rozrywke mają (do maczania owoców w tej czekoladzie używa się z 30 cm patyczków więc bezpośredniego kontatku z czekoladą nie ma:)). Sukienki moja siostra sobie nie uplamiła też więc wszystko było w jak najlepszym porządku:) może dlatego, że najmłodszy milusiński miał 4 lata. Może w przypadku mniejszych szkrabów było by gorzej:D ale jak rodzice decydują się iść na wesele ze swoim malutkim dzieckiem to wiadomo, że liczy się z tym że szkraba trzeba pilnować na każdym kroku...wtedy niech czuwa przy fontannie:) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
slonko89 bywalec

|
Wysłany: Sro 8 Lut 2012, 8:19 Temat postu: |
|
|
Witam,
dawno się tu nie pokazywałam ale w końcu jest upragniony 2012 rok kiedy mówimy, ze ślub nie za rok tylko już w tym roku.
Troszeczke zazdroszcze czerwcowym PM bo bardzo chciałam ślub w czerwcu ale do września też szybko zleci:P Mój M. zadecydował, że lepiej będzie poźniej żeby mi sie z sesja nie zlożyło i tak zostało.
Chciaż mimo obecnej sesji (i obiecywania, że nie bede ogladac sukni i innych pierdolek do zaliczenia wszystkich egzaminow) oczywiscie nie wytrzymalam i upatrzylam sobie suknie, pojechalam z mama na przymiarke iii kupiłam hehe:) bałam sie, ze troche za wczesnie ale jak juz mi sie trafila która lezy wrecz idealnie jak specjalnie na mnie (z welonem i butami)to później bym żałowała. Wczoraj za to podjechalismy po stroik na auto
I w sumie mamy na dzien dzisiejszy ksiedza, sale, suknie, stroik na auto, załatwione Nauki i Katechezy i wybrane zaproszenia (które chce robić sama) w przyszlym tygodniu zalatwiamy fotografa a kamerzyste mamy znajomego, który się sam zadeklarował...
Teraz po sesji będe miała etap wybierania fryzury ale w miedzyczasie mam ślub przjaciółki wiec jest troche na głowie
Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za lekture tak długiego posta  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
polly uzależniony

|
Wysłany: Sro 8 Lut 2012, 10:31 Temat postu: |
|
|
| asik napisał: | | Ja sobie wyobraziłam moją suknię upaćkaną taką czekoladą - nie, dziękuję. |
haha ja tak samo u mnie też nie będzie  _________________

Ostatnio zmieniony przez polly dnia Wto 10 Kwi 2012, 12:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
netii23 bywalec

|
Wysłany: Sro 8 Lut 2012, 10:43 Temat postu: |
|
|
| atina napisał: | | netii23 napisał: | atina trzymam kciuki z świetnie zdany egzamin i porządnie obronioną prace Będziesz mieć już z głowy ...a ja dopiero prace mgr pisze ;/ obrona prawdopodobnie w lipcu wiec już z nowym nazwiskiem a na dodatek po drodze do lipca... egzaminy , ślub i pozostałe sprawy z nim związane ech.. ciężko to widzę... |
Dziekuję za te kciuki, egzaminy mam juz pozaliczane 18tego podpis przez promotora pracy mgr i czekamy na obronę I kończę edukację, bo mam już dość Teraz będzie pranie, sprzątanie i gotowanie, oczywiście praca też W niedalekiej przyszłości mam nadzieję, że i dzidziuś do nas dołączy  |
Tylko pozazdrościć, że już tyle za tobą No niestety ja po ślubie będę musiała się poświęcić choć po części obronie a ty w 100% Mężowi Szczerze mówiąc to mnie już wszystkie chęci opuściły związane z przygotowaniami do ślubu. Mam poważny (przynajmniej jak dla mnie ) problem... Niestety nie mogę opisać go na forum Ktoś zrobił mi cholerne świństwo... i chyb do tego dnia będę się zastanawiać czy dobrze zrobiłam ...no ale raz z górki raz pod górkę....  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ulaaa początkujący

|
Wysłany: Sro 8 Lut 2012, 11:07 Temat postu: |
|
|
Wiolka;* ja też jestem nowa:)
Ślub biorę 9 czerwca:)
Pozdrawiam serdecznie:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
netii23 bywalec

|
Wysłany: Sro 8 Lut 2012, 11:23 Temat postu: |
|
|
Witam;) To kolejna osoba na 9-tego czerwca Oj coraz więcej nas Jak tam idą przygotowania? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Sro 8 Lut 2012, 12:42 Temat postu: |
|
|
Witam nowe forumki . Co do fontann - wg mnie dobre są na kinderbale, nawet abstrahując od upaćkanej sukni. Jakoś nie bardzo mnie kręci taka fontanna, w swoim otoczeniu też nie mam dużo dorosłych, którzy mieliby frajdę z płynnej czekolady i maczania w niej owoców.
Odnośnie studiów - też miałam dość, a teraz rozglądam się za kolejną podyplomówką . _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
netii23 bywalec

|
Wysłany: Sro 8 Lut 2012, 13:03 Temat postu: |
|
|
Hmmm... moim zdaniem fontanna z czekolady odpada... przynajmniej na moim weselu bałabym się że dzieciaki to rozniosą a przy okazji i mnie pobrudzą wiem może i to mało możliwe ale znając urwisów w mojej rodzinie to wszystko było by prawdopodobne Jednak zastanawiamy się nad szwedzkim stołem ze swojskimi wyrobami:)
Marga no proszę jaka ambitna dziewczyna z Cb tylko życzyć powodzenia  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|