|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
deina guru

|
Posted: Mon 6 Feb 2012, 22:45 Post subject: |
|
|
Boli mnie ucho...:( _________________ And you who seek to know Me, know that the seeking and yearning will avail you not, unless you know the mystery: for if that which you seek, you find not within yourself, you will never find it without. |
|
| Back to top |
|
 |
ewelinka89 moderator

|
Posted: Tue 7 Feb 2012, 10:43 Post subject: |
|
|
Jest wtorek, wczoraj zaczął się nowy semestr, a ja dalej nie mam wyników;/
Deina współczuję ;( _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
NutkaMisio maniak

|
Posted: Tue 7 Feb 2012, 13:16 Post subject: |
|
|
mam tydzień nocek :/ na pierwszej powiedziano nam że do marca mamy 6dniowy tydzień pracy :/ i w dodatku soboty zamiast 100 będą do odebrania _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
NutkaMisio maniak

|
Posted: Tue 7 Feb 2012, 16:22 Post subject: |
|
|
Wczoraj pokłóciłam się z P
Mieszkamy w akademiku, wynajmujemy pokój na 9piętrze dla osób pracujących. Dziś jest wizyta duszpasterska. Ja chciałabym przyjąć księdza, nawet jeżeli ma nas olać i powiedzieć że nie wejdzie skoro mieszkamy przed ślubem. A P jest przeciwny temu żeby go przyjmować.
Co o tym sądzicie?? Przyjmowałyście księdza u siebie przed ślubem?? _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
natalia_w moderator

|
Posted: Tue 7 Feb 2012, 16:32 Post subject: |
|
|
| Zależy jaki Wam się ksiądz trafi. Ale lepiej bądźcie przygotowani na niezłe kazanie... |
|
| Back to top |
|
 |
serduszkox guru

|
Posted: Tue 7 Feb 2012, 16:32 Post subject: |
|
|
Ja raczej bym nie przyjeła .. _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
| Back to top |
|
 |
natalia_w moderator

|
Posted: Tue 7 Feb 2012, 16:34 Post subject: |
|
|
| Ja też bym nie przyjmowała. |
|
| Back to top |
|
 |
agattt moderator

|
Posted: Tue 7 Feb 2012, 17:02 Post subject: |
|
|
A dlaczego macie nie przyjąć? Ksiądz na pewno coś powie na temat wspólnego mieszkania, bo taka jego "praca", taką naukę głosi. Ale jestem pewna, że Was pobłogosławi i się z Wami pomodli. My w tym roku przyjęliśmy razem księdza i nie było to jakieś traumatyczne przeżycie  _________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
NutkaMisio maniak

|
Posted: Tue 7 Feb 2012, 17:04 Post subject: |
|
|
porozmawiam jeszcze z P jak wróci z pracy i zobaczymy _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Carla guru

|
Posted: Tue 7 Feb 2012, 18:37 Post subject: |
|
|
My zazwyczaj nie przyjmowaliśmy księdza, raz tylko przypadkiem go wpuściłam bo nie wiedziałam, że to on... mieliśmy straszliwy bałagan i jedliśmy właśnie pizzę absolutnie nie byliśmy przygotowani.. nie mieliśmy żadnych akcesorii, kasy itp... Było bardzo miło, pomodliliśmy się razem, ksiądz zapytał tylko czy bierzemy ślub (tak, za kilka mies.), pogratulował decyzji i podziękował, że mimo wszystko go wpuściliśmy  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce