Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

*** WYKAZ ŚLUBÓW 2012 ***
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 133, 134, 135 ... 317, 318, 319  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
karola 87
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 7 Lut 2012, 11:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hihihi, ja też mam takie wyobrażenie i nie będzie u mnie fontanny, jakbym się zdecydowała o na alkoholową uśmiech

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
atina
guru
guru

PostWysłany: Wto 7 Lut 2012, 13:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

netii23 napisał:
atina trzymam kciuki uśmiech z świetnie zdany egzamin i porządnie obronioną prace oczko Będziesz mieć już z głowy ...a ja dopiero prace mgr pisze ;/ obrona prawdopodobnie w lipcu wiec już z nowym nazwiskiem lol a na dodatek po drodze do lipca... egzaminy , ślub i pozostałe sprawy z nim związane smutny ech.. ciężko to widzę...

Dziekuję za te kciuki, egzaminy mam juz pozaliczane Very Happy 18tego podpis przez promotora pracy mgr i czekamy na obronę uśmiech I kończę edukację, bo mam już dość uśmiech Teraz będzie pranie, sprzątanie i gotowanie, oczywiście praca też uśmiech W niedalekiej przyszłości mam nadzieję, że i dzidziuś do nas dołączy uśmiech

Powrót do góry
szakirka
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 7 Lut 2012, 19:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Między innymi moja siostra miała taką fontanne czekoladową uśmiech Żadne z dzieci upaćkane nie chodziło, rodzice byli zadowoleni ze dzieci rozrywke mają (do maczania owoców w tej czekoladzie używa się z 30 cm patyczków więc bezpośredniego kontatku z czekoladą nie ma:)). Sukienki moja siostra sobie nie uplamiła też więc wszystko było w jak najlepszym porządku:) może dlatego, że najmłodszy milusiński miał 4 lata. Może w przypadku mniejszych szkrabów było by gorzej:D ale jak rodzice decydują się iść na wesele ze swoim malutkim dzieckiem to wiadomo, że liczy się z tym że szkraba trzeba pilnować na każdym kroku...wtedy niech czuwa przy fontannie:)

Powrót do góry
slonko89
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 8 Lut 2012, 8:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam,
dawno się tu nie pokazywałam ale w końcu jest upragniony 2012 rok kiedy mówimy, ze ślub nie za rok tylko już w tym roku.
Troszeczke zazdroszcze czerwcowym PM bo bardzo chciałam ślub w czerwcu ale do września też szybko zleci:P Mój M. zadecydował, że lepiej będzie poźniej żeby mi sie z sesja nie zlożyło i tak zostało.
Chciaż mimo obecnej sesji (i obiecywania, że nie bede ogladac sukni i innych pierdolek do zaliczenia wszystkich egzaminow) oczywiscie nie wytrzymalam i upatrzylam sobie suknie, pojechalam z mama na przymiarke iii kupiłam hehe:) bałam sie, ze troche za wczesnie ale jak juz mi sie trafila która lezy wrecz idealnie jak specjalnie na mnie (z welonem i butami)to później bym żałowała. Wczoraj za to podjechalismy po stroik na auto język
I w sumie mamy na dzien dzisiejszy ksiedza, sale, suknie, stroik na auto, załatwione Nauki i Katechezy i wybrane zaproszenia (które chce robić sama) w przyszlym tygodniu zalatwiamy fotografa a kamerzyste mamy znajomego, który się sam zadeklarował...
Teraz po sesji będe miała etap wybierania fryzury ale w miedzyczasie mam ślub przjaciółki wiec jest troche na głowie uśmiech

Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za lekture tak długiego posta lol

Powrót do góry
polly
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 8 Lut 2012, 10:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

asik napisał:
Ja sobie wyobraziłam moją suknię upaćkaną taką czekoladą - nie, dziękuję.

haha ja tak samo lol u mnie też nie będzie lol

Ostatnio zmieniony przez polly dnia Wto 10 Kwi 2012, 12:53, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
netii23
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 8 Lut 2012, 10:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

atina napisał:
netii23 napisał:
atina trzymam kciuki uśmiech z świetnie zdany egzamin i porządnie obronioną prace oczko Będziesz mieć już z głowy ...a ja dopiero prace mgr pisze ;/ obrona prawdopodobnie w lipcu wiec już z nowym nazwiskiem lol a na dodatek po drodze do lipca... egzaminy , ślub i pozostałe sprawy z nim związane smutny ech.. ciężko to widzę...

Dziekuję za te kciuki, egzaminy mam juz pozaliczane Very Happy 18tego podpis przez promotora pracy mgr i czekamy na obronę uśmiech I kończę edukację, bo mam już dość uśmiech Teraz będzie pranie, sprzątanie i gotowanie, oczywiście praca też uśmiech W niedalekiej przyszłości mam nadzieję, że i dzidziuś do nas dołączy uśmiech

Tylko pozazdrościć, że już tyle za tobą Very Happy No niestety ja po ślubie będę musiała się poświęcić choć po części obronie a ty w 100% Mężowi Very Happy Szczerze mówiąc to mnie już wszystkie chęci opuściły związane z przygotowaniami do ślubu. Mam poważny (przynajmniej jak dla mnie ) problem... Niestety nie mogę opisać go na forum Sad Ktoś zrobił mi cholerne świństwo... Evil or Very Mad i chyb do tego dnia będę się zastanawiać czy dobrze zrobiłam ...no ale raz z górki raz pod górkę.... Crying or Very sad

Powrót do góry
Ulaaa
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 8 Lut 2012, 11:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiolka;* ja też jestem nowa:)
Ślub biorę 9 czerwca:)

Pozdrawiam serdecznie:)
Powrót do góry
netii23
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 8 Lut 2012, 11:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam;) To kolejna osoba na 9-tego czerwca oczko Oj coraz więcej nas lol Jak tam idą przygotowania?

Powrót do góry
Marga
guru
guru

PostWysłany: Sro 8 Lut 2012, 12:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam nowe forumki uśmiech. Co do fontann - wg mnie dobre są na kinderbale, nawet abstrahując od upaćkanej sukni. Jakoś nie bardzo mnie kręci taka fontanna, w swoim otoczeniu też nie mam dużo dorosłych, którzy mieliby frajdę z płynnej czekolady i maczania w niej owoców.

Odnośnie studiów - też miałam dość, a teraz rozglądam się za kolejną podyplomówką uśmiech.

Powrót do góry
netii23
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 8 Lut 2012, 13:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hmmm... moim zdaniem fontanna z czekolady odpada... przynajmniej na moim weselu uśmiech bałabym się że dzieciaki to rozniosą a przy okazji i mnie pobrudzą uśmiech wiem może i to mało możliwe ale znając urwisów w mojej rodzinie to wszystko było by prawdopodobne uśmiech Jednak zastanawiamy się nad szwedzkim stołem ze swojskimi wyrobami:)
Marga no proszę jaka ambitna dziewczyna z Cb uśmiech tylko życzyć powodzenia uśmiech Very Happy

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 133, 134, 135 ... 317, 318, 319  Następny
Strona 134 z 319

Skocz do: