Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Moje zaręczyny:)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 82, 83, 84  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Zaręczyny
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
aska00704
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 29 Sty 2012, 19:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ruda_wiewiórka no mnie zatkało jak to czytałam... prześliczne zaręczyny. Zazdroszcze kreatywności twojego narzeczonego oczko aż mi się łezka w oku zakręciła... i pewnie też by mnie zatkało język

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
brunette83
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 1 Lut 2012, 18:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to ja też się z Wami podzielę moimi zaręczynami, które odbyły się 22 czerwca 2011r.

a było to tak:

w ziwązku z tym, że ja mieszkam w Warszawie a Ukochany w Krakowie tego dnia przyjechałam do Niego pociągiem, była godzina 22. D. przyjechał po mnie na dworzec, poszliśmy na górę na parking do autka i zanim ruszyliśmy powiedział, że zabiera mnie w pewne ładne miejsce, a że to niespodzianka to zawiązał mi oczy jeszcze zanim ruszyliśmy z parkingu. Czułam się dziwnie i niepewnie nic nie widząc, ale ufam Mu bezgranicznie więc wiedziałam, że nic mi nie grozi. jechaliśmy jakieś 20 minut. W końcu zatrzymaliśmy się w jakimś miejscu. D puścił nastrojową muzykę i powiedział, że na chwilkę zostawia mnie samą w samochodzie ale cały czas jest w pobliżu a ja w dalszym ciągu mam mieć zasłonięte oczy, więc grzecznie czekałam na ciąg dalszych wydarzeń. Słyszałam, że otwiera bagażnik i coś wyjmuje. Po 5ciu minutach otworzył drzwi z mojej strony podał rękę, pomógł wysiąść z samochodu i powiedział, że mogę już zdjąć opaskę z oczu. Byliśmy w odosobnionym miejscu na świeżym powietrzu, w oddali było widać było drogę, po której jechały auta, dokoła nas wszędzie trawka i mały deptak na którym był ustawiony składany stolik, dwa krzesła, na stole stały kwiaty, dwa talerze, deska z zestawem sushi (które oboje uwielbiamy), butelka wina, kieliszki i wszędzie dookoła małe świeczki tea lighty. Zaprosił mnie do tańca, trochę potańczyliśmy, potem usiedliśmy, nalał mi wina (sam nie pił) wyciągnał pierścionek, powiedzial, że kocha, że chce ze mną spędzić resztę życia i wiele innych cudownych słów i zapytał czy zostanę jego żoną uśmiech no i się zgodziłam uśmiech

Powrót do góry
Marga
guru
guru

PostWysłany: Sro 1 Lut 2012, 20:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo fajnie uśmiech. Tylko intryguje mnie ten taniec - muzyka była z samochodu, czy jak? I chyba ja bym nie złapała takiego klimatu i nie chciała tańczyć jednak, uważałbym to za trochę sztuczne oczko. Ale co kto lubi - akurat reszta bardzo po mojemu, szczególnie sushi Very Happy.

Powrót do góry
polly
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 1 Lut 2012, 22:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Marga napisał:
Bardzo fajnie uśmiech. Tylko intryguje mnie ten taniec - muzyka była z samochodu, czy jak? I chyba ja bym nie złapała takiego klimatu i nie chciała tańczyć jednak, uważałbym to za trochę sztuczne oczko. Ale co kto lubi - akurat reszta bardzo po mojemu, szczególnie sushi Very Happy.

eee tam, byś nie tańczyła język magia chwili i te sprawy lol

bardzo fajny pomysł miał Twój narzeczony, kolejny raz jestem zachwycona Very Happy

(Marga, ja bym za to nie wytrzymała z zasłoniętymi oczami hihi lol )
guru
guru

PostWysłany: Sro 1 Lut 2012, 22:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mówisz? Mnie by to właśnie kręciło... Wink . Co kto lubi, najważniejsze, że WYbranka była zachwycona. I znów podziwiam kreatywność Narzeczonego - taką niewymuszoną i romantyczną...

Powrót do góry
serduszkox
guru
guru

PostWysłany: Sro 1 Lut 2012, 23:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja wiedziałabym co jest grane po nastrojowej muzyczce i długim czasie oczekiwania język

Pamiętam jak rocznicę P zabrał mnie do hotelu i kazał poczekać przed drzwiami i coś mu nie poszło bo zza drzwi wyleciał płatek róży (sztuczny) to od razu wiedziałam że coś kombinuje, jak zobaczyłam po kilku minutach pokój cały w płatkach i świecach z serduszkiem i ułożonymi z naszymi inicjałami na łóżku to byłam przekonana że zaraz będzie klękał.. I tak czekam czekam i nic.. W końcu sama zapytałam to co oświadczasz sie czy nie? Very Happy No cóż nie klęknął a ja byłam bardzo rozczarowana bo wszystko było takie romantyczne wręcz idealne na oświadczyny Very Happy
Za to klęknął 4 miesiące później i też było wspaniale ! Razz
brunette83
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 2 Lut 2012, 0:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Marga napisał:

muzyczka z autka leciała i zapewniam Cię, że nie było sztucznie, było bardzo romantycznie uśmiech ja uwielbiam takie klimaty, ale każdy lubi coś innego uśmiech

PS. sushi było pycha Wink

Powrót do góry
Tęczówka
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 2 Lut 2012, 21:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Brunette, mi się podoba oczko.

Powrót do góry
boniaSz
początkujący
początkujący

PostWysłany: Nie 5 Lut 2012, 21:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam,
gratuluje romantycznego narzeczonego
Powrót do góry
jo_anna_89
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 6 Lut 2012, 11:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja podejrzewałam, że mój chłopak coś planuje. Domyśliłam się kiedy przez przypadek zobaczyłam u niego w szafce torebeczkę z apartu. Razem mieliśmy się wybrać na sylwestra do jednego z polskich miast, więc wiedziałam że to będzie prawdopodobnie dzień oświadczyn.
W sylwestra poszłam się 'ogarnąć' do łazienki, a mój luby przyszykował wszystko w pokoju. Była zamówiona kolacja, świece. Byłam bardzo zaskoczona. Wypiliśmy lampkę wina, mój (jeszcze wtedy) chłopak uklęknął na kolanko i .... zaczęłam się zwijać z bólu. Chyba przez wino dostałam jakiś 5 minutowych boleści. Strasznie się czułam, że mu przeszkodziłam. Po tych kilku minutach wstałam, na co mój chłopak z uśmiechem ponownie uklęknął na kolano i wygłosił całą mowę. Oczywiście zgodziłam się, a przez mój ból brzucha do końca życia zapamiętamy te chwile.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Zaręczyny Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 82, 83, 84  Następny
Strona 38 z 84

Skocz do: