Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Nasze codzienne małe sukcesy :)
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 46, 47, 48  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Nasza codzienność
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Marga
guru
guru

PostPosted: Sat 28 Jan 2012, 20:37    Post subject: Reply with quote

Powodzenia, serduszko! I gratuluję Very Happy.

Back to top
View user's profile Send private message
ewelinka89
moderator
moderator

PostPosted: Sat 28 Jan 2012, 21:11    Post subject: Reply with quote

Juliette wrote:
Na zaocznych to norma. Wiem, bo studiowałam w tym systemie pół roku lol

Ale jak? Przecież w sesji zazwyczaj są 3-5 egzaminów, sesja trwa z 2 tygodnie. Wiadomo, że się mogą trafić 2 egzaminy jednego dnia, ale cała sesja w jeden dzień?
guru
guru

PostPosted: Sat 28 Jan 2012, 21:25    Post subject: Reply with quote

Ja tak miałam, zazwyczaj wszystkie egzaminy w ciągu jednego weekendu. Wcześniej tylko zerówki, a w późniejszych terminach poprawy. Ci co zaliczyli na początku mieli spokój przez 2 zjazdy następne. uśmiech

Back to top
arsandra
moderator
moderator

PostPosted: Sat 28 Jan 2012, 21:47    Post subject: Reply with quote

U nas mniej więcej wypadają po 2 egzaminy (tzn. zaliczenia, bo nie zawsze to egzaminy przecież) jednego dnia. Ja na szczęście wszystko zaliczyłam, dziś byłam tylko na jednych zajęciach dowiedzieć się o temat pracy mgr (został zaakceptowany, juhu!) i oddałam wstępny plan i też ok:P okazało się, że do czerwca muszę oddać pół pracy magisterskiej (tj. całą część teoretyczną;() Ech, planowałam napisać tą pracę wcześniej, ok, ale zamierzałam jednak to zrobić na spokojnie w wakacje, już po całym zamieszaniu ślubnym. A tu okazuje się, że wszystko na raz. Ech, chyba zaraz zacznę pisac, bo dziś 2h spędziłam w bibliotece ( tak na marginesie - kocham te biblioteki wydziałowe...pani o 14:53 mnie poinformowała, że nie wie, czy zdąży mi dać książki, bo jest czynne tylko do 15. ( chłopak był jeden przede mną i nieco marudził, bo nie wiedział sam, czego chce, a ja stałam z 4 rewersami w ręku...) No ale trochę literatury mi się udało znaleźć, oczywiście nie wszystko mogłam wziąć do domu, ale jakieś 2 książki mam, więc i tak uff. Chyba już lada dzień zacznę coś produkować, tym bardziej, że zależy mi, żeby praca była porządna.
guru
guru

PostPosted: Sat 28 Jan 2012, 23:35    Post subject: Reply with quote

Arsandro, masz świetne podejście do tematu pracy mgr, którego niestety brakowało wielu moim znajomym z seminarium. Ja do swojej pracy też się od początku przyłożyłam, a oni napisali na odwali i też poszło bo już tuż tuż była obrona. Jedyna moja satysfakcja to to, że ja miałam 5 z pracy a oni 3 lub 3,5. Niektórzy mówią, że to właśnie ta satysfakcja jest najważniejsza uśmiech I Tobie, Olu też tej satysfakcji życzę uśmiech
maniak
maniak

PostPosted: Sat 28 Jan 2012, 23:57    Post subject: Reply with quote

arsandra wrote:
No ale trochę literatury mi się udało znaleźć, oczywiście nie wszystko mogłam wziąć do domu, ale jakieś 2 książki mam, więc i tak uff. Chyba już lada dzień zacznę coś produkować, tym bardziej, że zależy mi, żeby praca była porządna.

Arsandro jesteśmy na tym samym etapie:) też zaczynam i chcę to zrobić jak najlepiej ..... łłłłłłuuuuuhhhhh zaczyna się etap końcowy nauka bierzemy się do roboty.

Damy radę uśmiech ! ! !

Back to top
serduszkox
guru
guru

PostPosted: Sun 29 Jan 2012, 0:03    Post subject: Reply with quote

Martuś , Małogsiu - dziękuję lol przyda sie bo pani profesor sie uwziela na mnie i oswiadczyła,że przez ostatnie 10lat zdała u niej tylko jedna osoba tak normalnie,reszta na poprawkach Shocked

Ewelinko
- dokładnie.. Na zaocznych wszystko prawie na raz uśmiech W sumie mi to pasuje bo dwa zjazdy i mam z glowy uśmiech U nas na niektórych przedmiotach jest tak,że jak zdobędziesz oceny na zajęciach (zazwyczaj 3 oceny bdb ) to nie trzeba zdawać egzaminu. Ale w tym semestrze coś mi nie pykło i muszę zdawac wszystko niestety smutny
Agata85
guru
guru

PostPosted: Sun 29 Jan 2012, 11:16    Post subject: Reply with quote

serduszko, kciuki gwarantowane!
Dziewczyny, podziwiam Was za podejście do pisania pracy mgr. Możecie być z siebie dumne. Dobrze, że zabieracie się za pisanie dużo wcześniej, macie pewność że ze wszystkim zdążycie i nie będzie to praca na tzw. "odwal się". Ja na studiach nie pisałam pracy, więc mogę się tylko domyślać, jak cieżko byłoby mi się za to zabrać... Wink
Back to top
arsandra
moderator
moderator

PostPosted: Sun 29 Jan 2012, 11:44    Post subject: Reply with quote

Tęczówka wrote:
arsandra wrote:
No ale trochę literatury mi się udało znaleźć, oczywiście nie wszystko mogłam wziąć do domu, ale jakieś 2 książki mam, więc i tak uff. Chyba już lada dzień zacznę coś produkować, tym bardziej, że zależy mi, żeby praca była porządna.

Arsandro jesteśmy na tym samym etapie:) też zaczynam i chcę to zrobić jak najlepiej ..... łłłłłłuuuuuhhhhh zaczyna się etap końcowy nauka bierzemy się do roboty.

Damy radę uśmiech ! ! !

no pewnie, że damy!

PS. Agatko, wcale się nie dziwię, że nie piszecie pracy...i tak macie wystarczająco dużo stresów i ogólnie szeroko pojętej "męczarni", bo jednak takie studia czy inne - zawsze się tym pocieszam - to nic przy Twoim kierunku uśmiech

Last edited by arsandra on Sun 29 Jan 2012, 11:46; edited 1 time in total
Back to top
Marga
guru
guru

PostPosted: Sun 29 Jan 2012, 11:45    Post subject: Reply with quote

Oj tam, Ty Agatko miałaś za to mnóstwo trudnych egzaminów. Ja tylko przestrzegam przed nieodpowiedzialnym promotorem - moja babeczka nie dawała mi żadnych uwag i wskazówek, pracę miałam gotową do obrony na czerwiec, wszystkie egzaminy zdane - a nagle się obudziła, że jeszcze tego i tamtego brakuje, dopiero na ostatnim, finalnym spotkaniu przed oddaniem pracy recenzentowi. I co? Zacisnęłam zęby, poprawiłam wszystko i z sukcesem obroniłam się we wrześniu. Na piątkę, oczywiście Very Happy. Potem Pani Profesor mnie przepraszała za tę ostatnią czerwcową rozmowę i brak akceptacji pracy, jednak była to już musztarda po obiedzie. Podsumowując, jeśli promotor ma mało uwag do pracy, wiedz, że coś się dzieje... Wink .

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Nasza codzienność All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 46, 47, 48  Next
Page 29 of 48

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce