|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Marga guru

|
Wysłany: Sob 28 Sty 2012, 18:28 Temat postu: |
|
|
Super . Ja będę miała walca wiedeńskiego chodzonego, bo postanowiłam przestać się przejmować, że oboje mamy dwie lewe nogi do tańca towarzyskiego . To nie turniej, rodzinka będzie na tyle życzliwa, że na pewno przymkną oko na braki warsztatowe. _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ewa-Gdy guru

|
Wysłany: Sob 28 Sty 2012, 18:31 Temat postu: |
|
|
| Marga napisał: | | To ja napiszę, co mnie irytuje: sztuczne zachowanie pary młdoej, każdy gest i grymas twarzy wyuczony na pamięć. Zachowują się, jakby grali na scenie, a nie tańczyli pierwszy taniec jako Mąż i Żona. Według mnie jest to takie... plastikowe. Wolę już potknięcia i naturalne onieśmielenie. |
No to proszę, cała gama potknięć i onieśmielenia, ale patrzy się na to bardzo przyjemnie
http://www.youtube.com/watch?v=LYSmRFnzbVA&feature=related _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nheledore moderator

|
Wysłany: Sob 28 Sty 2012, 19:42 Temat postu: |
|
|
O nie: tango i długa suknia się wykluczają. Przecież w tangu najbardziej uwodzące są nogi, bezsensu jeśli ich nie widać
M.in. dlatego nie będziemy mieć tanga. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
shadow's wife guru

|
Wysłany: Sob 28 Sty 2012, 20:44 Temat postu: |
|
|
| Marga napisał: | | Ja będę miała walca wiedeńskiego chodzonego |
Kochana a co to znaczy chodzonego, może to pytanie jest głupie ale o tym nie słyszałam  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Sob 28 Sty 2012, 20:46 Temat postu: |
|
|
Hihi, przed chwilą tę nazwę wymyśliłam - w sensie, że wiedeński, ale bez wielkiego przywiązania do figur innych niż podstawowe . Jak się uda... . _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
shadow's wife guru

|
Wysłany: Sob 28 Sty 2012, 20:47 Temat postu: |
|
|
Rozumiem A sami wymyślicie sobie jakiś układ, czy pójdziecie się podszkolić? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Sob 28 Sty 2012, 20:50 Temat postu: |
|
|
Ja bym może i poszła, ale narzeczony stawia opór. Poza tym, nie bardzo mamy czas na kursy tańca, kończymy pracę bardzo późno... Myślę, że nauczymy się podstaw na kursie dvd, a potem jeszcze poćwiczymy pod okiem kuzynki, tej samej, co u nas zaśpiewa... I finito. Nadrobimy wdziękiem . _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tęczówka maniak

|
Wysłany: Sob 28 Sty 2012, 20:57 Temat postu: |
|
|
| nheledore napisał: | O nie: tango i długa suknia się wykluczają. Przecież w tangu najbardziej uwodzące są nogi, bezsensu jeśli ich nie widać
hhihihihihi Nheledore właśnie miałam to napisać! Tango NIGDY w długiej sukience! Najważniejszy element ukryty: NOGI _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
joasiunia_d początkujący

|
Wysłany: Sob 28 Sty 2012, 21:23 Temat postu: |
|
|
Ja z mężem zdecydowaliśmy się na beyonce "sweet dreams". _________________ Makijaż ślubny jak z bajki.
A może charakteryzacja? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Betka maniak

|
Wysłany: Sob 28 Sty 2012, 22:17 Temat postu: |
|
|
| nheledore napisał: | O nie: tango i długa suknia się wykluczają. Przecież w tangu najbardziej uwodzące są nogi, bezsensu jeśli ich nie widać
Według mnie tango nie pasuje na pierwszy taniec przede wszystkim ze względu na jego specyficzną wymowę i charakter. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|