|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Marga guru

|
Posted: Sat 28 Jan 2012, 18:28 Post subject: |
|
|
Super . Ja będę miała walca wiedeńskiego chodzonego, bo postanowiłam przestać się przejmować, że oboje mamy dwie lewe nogi do tańca towarzyskiego . To nie turniej, rodzinka będzie na tyle życzliwa, że na pewno przymkną oko na braki warsztatowe. _________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Ewa-Gdy guru

|
Posted: Sat 28 Jan 2012, 18:31 Post subject: |
|
|
| Marga wrote: | | To ja napiszę, co mnie irytuje: sztuczne zachowanie pary młdoej, każdy gest i grymas twarzy wyuczony na pamięć. Zachowują się, jakby grali na scenie, a nie tańczyli pierwszy taniec jako Mąż i Żona. Według mnie jest to takie... plastikowe. Wolę już potknięcia i naturalne onieśmielenie. |
No to proszę, cała gama potknięć i onieśmielenia, ale patrzy się na to bardzo przyjemnie
http://www.youtube.com/watch?v=LYSmRFnzbVA&feature=related _________________
   |
|
| Back to top |
|
 |
nheledore moderator

|
Posted: Sat 28 Jan 2012, 19:42 Post subject: |
|
|
O nie: tango i długa suknia się wykluczają. Przecież w tangu najbardziej uwodzące są nogi, bezsensu jeśli ich nie widać
M.in. dlatego nie będziemy mieć tanga. |
|
| Back to top |
|
 |
shadow's wife guru

|
Posted: Sat 28 Jan 2012, 20:44 Post subject: |
|
|
| Marga wrote: | | Ja będę miała walca wiedeńskiego chodzonego |
Kochana a co to znaczy chodzonego, może to pytanie jest głupie ale o tym nie słyszałam  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Marga guru

|
Posted: Sat 28 Jan 2012, 20:46 Post subject: |
|
|
Hihi, przed chwilą tę nazwę wymyśliłam - w sensie, że wiedeński, ale bez wielkiego przywiązania do figur innych niż podstawowe . Jak się uda... . _________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
shadow's wife guru

|
Posted: Sat 28 Jan 2012, 20:47 Post subject: |
|
|
Rozumiem A sami wymyślicie sobie jakiś układ, czy pójdziecie się podszkolić? _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Marga guru

|
Posted: Sat 28 Jan 2012, 20:50 Post subject: |
|
|
Ja bym może i poszła, ale narzeczony stawia opór. Poza tym, nie bardzo mamy czas na kursy tańca, kończymy pracę bardzo późno... Myślę, że nauczymy się podstaw na kursie dvd, a potem jeszcze poćwiczymy pod okiem kuzynki, tej samej, co u nas zaśpiewa... I finito. Nadrobimy wdziękiem . _________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Tęczówka maniak

|
Posted: Sat 28 Jan 2012, 20:57 Post subject: |
|
|
| nheledore wrote: | O nie: tango i długa suknia się wykluczają. Przecież w tangu najbardziej uwodzące są nogi, bezsensu jeśli ich nie widać
hhihihihihi Nheledore właśnie miałam to napisać! Tango NIGDY w długiej sukience! Najważniejszy element ukryty: NOGI _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
joasiunia_d początkujący

|
Posted: Sat 28 Jan 2012, 21:23 Post subject: |
|
|
Ja z mężem zdecydowaliśmy się na beyonce "sweet dreams". _________________ Makijaż ślubny jak z bajki.
A może charakteryzacja? |
|
| Back to top |
|
 |
Betka maniak

|
Posted: Sat 28 Jan 2012, 22:17 Post subject: |
|
|
| nheledore wrote: | O nie: tango i długa suknia się wykluczają. Przecież w tangu najbardziej uwodzące są nogi, bezsensu jeśli ich nie widać
Według mnie tango nie pasuje na pierwszy taniec przede wszystkim ze względu na jego specyficzną wymowę i charakter. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce