|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Kejti84 początkujący

|
Posted: Mon 23 Jan 2012, 21:46 Post subject: Gdzie dobrze i niedrogo zorganizować wesele w Warszawie? |
|
|
Chciałabym się zapytać gdzie w Warszawie (nazwy restauracji, sal itp.) można zorganizować wesele? Chodzi mi o Wasze doświadczenia z miejscem, może ktoś coś poleca!
Z niecierpliwością czekam na informacje
Kasia |
|
| Back to top |
|
 |
Pralinka guru

|
Posted: Mon 23 Jan 2012, 22:03 Post subject: |
|
|
Mogę polecić restaurację Magnacka. Koleżanka miała tam wesele, świetny stosunek jakości do ceny _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kejti84 początkujący

|
Posted: Mon 23 Jan 2012, 22:11 Post subject: |
|
|
| Dziękuje bardzo, jestem właśnie na ich stronie. Zamierzamy zorganizować wesele na ok.65 osób- więc nie tak dużo. Chciałabym też poszukać gdzieś w samej Warszawie. |
|
| Back to top |
|
 |
Pralinka guru

|
Posted: Mon 23 Jan 2012, 23:03 Post subject: |
|
|
| Kejti84 wrote: | | Dziękuje bardzo, jestem właśnie na ich stronie. Zamierzamy zorganizować wesele na ok.65 osób- więc nie tak dużo. Chciałabym też poszukać gdzieś w samej Warszawie. |
Jaką cenę za talerzyk zakładasz i jakie dodatkowe koszta mogą wchodzić w grę? _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kejti84 początkujący

|
Posted: Mon 23 Jan 2012, 23:09 Post subject: |
|
|
| Najlepiej poniżej 200zł, menu nie jakieś z górnej półki- smaczne i standardowe:) |
|
| Back to top |
|
 |
Pralinka guru

|
Posted: Mon 23 Jan 2012, 23:29 Post subject: |
|
|
| Kejti84 wrote: | | Najlepiej poniżej 200zł, menu nie jakieś z górnej półki- smaczne i standardowe:) |
Hotel Dedek Park, Restauracja Neptun, Róża Wiatrów ( przyjęcie raczej bez tańców), sala euforia na Pańskiej, http://www.mmcatering.pl/ , http://www.gaja.waw.pl/restauracja/web/index.php/podstrona/show/id/5 , http://www.rozdroze.pl/serv01.htm
właściwe wazne jest też jakie dzielnice preferujesz, czy ma być jakiś ogródek, czy z noclegiem _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kejti84 początkujący

|
Posted: Mon 23 Jan 2012, 23:33 Post subject: |
|
|
| Dziękuje bardzo za tak fachową pomoc. Dzielnica nie ma znaczenia- zastanawiam się nad tą Euforią-muszę się tam wybrać. Noclegi w sumie nie będą potrzebne bo wszyscy praktycznie z Warszawy. |
|
| Back to top |
|
 |
Pralinka guru

|
Posted: Mon 23 Jan 2012, 23:42 Post subject: |
|
|
| Kejti84 wrote: | | Dziękuje bardzo za tak fachową pomoc. Dzielnica nie ma znaczenia- zastanawiam się nad tą Euforią-muszę się tam wybrać. Noclegi w sumie nie będą potrzebne bo wszyscy praktycznie z Warszawy. |
Nie ma za co. W Warszawie sal i restauracji mnóstwo, ale jak chce się coś znaleźć na mniej niż 100 gości i za mniej niż 25 zł, to już nie tak łatwo. U nas kluczową rolę akurat odegrała liczba gości i Wisła. Gdyby nie to, to stawiałabym na Zalew Zegrzyński _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kejti84 początkujący

|
Posted: Mon 23 Jan 2012, 23:47 Post subject: |
|
|
A gdzie jeśli wolno mi spytać odbędzie się Wasze wesele? My szukamy najpierw sali na wrzesień 2012, jejku jakbym chciała żeby się udało |
|
| Back to top |
|
 |
Pralinka guru

|
Posted: Tue 24 Jan 2012, 0:01 Post subject: |
|
|
W hotelu Wisełka. Po pierwsze: moi przyszli teściowie mieli tam wesele i cała rodzina bardzo pozytywnie wspomina to miejsce. Po drugie: z taką liczbą gości większość miejsc nam odmawiała. Po trzecie: nad Wisłą tak jak chcieliśmy. Po czwarte: sala w pewien sposób powiązana z miejscem w którym pracuje mój narzeczony i dzięki temu nie płacimy za wynajem sali tylko za catering. Po piąte: jest taras i zielono dookoła. Mam mnóstwo wątpliwości co do tej sali, ale każdy pociesza mnie, że jest ok. Generalnie chyba fatalnie nie wygląda, a moja wena twórcza może poszaleć  _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce