Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Inka83 guru

|
Wysłany: Pon 23 Sty 2012, 13:21 Temat postu: |
|
|
Ale przecież rzecznik Graś wyraźnie nam powiedział, że nie było żadnych ataków, tylko duże zainteresowanie stronami. Społeczeństwo lubi często odwiedzać rządowe strony, ot, co.
Jestem ciekawa, jakie ustalenia zapadną po dzisiejszym spotkaniu u premiera.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelinka89 moderator

|
Wysłany: Pon 23 Sty 2012, 13:31 Temat postu: |
|
|
Pozostaje mi się cieszyć, że dopiero teraz strona sejmu padła, bo przez cały tydzień z isapu korzystałam;p;p;p _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
limone guru

|
Wysłany: Pon 23 Sty 2012, 13:33 Temat postu: |
|
|
... _________________

Ostatnio zmieniony przez limone dnia Pon 19 Lis 2012, 11:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Inka83 guru

|
Wysłany: Pon 23 Sty 2012, 13:41 Temat postu: |
|
|
Pewnie dlatego, że wcześniej nie było ataków na strony rządowe. Nie było się czym interesować, bo nie było sensacji. Teraz jest. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
limone guru

|
Wysłany: Pon 23 Sty 2012, 15:32 Temat postu: |
|
|
... _________________

Ostatnio zmieniony przez limone dnia Pon 19 Lis 2012, 11:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Pon 23 Sty 2012, 15:37 Temat postu: |
|
|
Inka83 napisał: | Pewnie dlatego, że wcześniej nie było ataków na strony rządowe. Nie było się czym interesować, bo nie było sensacji. Teraz jest. |
Sprawa była przemilczana przez media- dobrze,że wypłynęła.... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
limone guru

|
Wysłany: Wto 24 Sty 2012, 8:41 Temat postu: |
|
|
... _________________

Ostatnio zmieniony przez limone dnia Pon 19 Lis 2012, 11:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Wto 24 Sty 2012, 20:40 Temat postu: |
|
|
W temacie nie chodzi o jakieś głupie ściąganie piosenek- tylko o to- na jak wiele społeczeństwo jest się w stanie zgodzić bez szemrania. O coraz większy zamordyzm........ Wielu ludzi budzi się i widzi, do czego to wszystko może prowadzić......
a wszystko się łączy ze sobą- ceny paliw będą coraz wyższe, bo Polacy to głupia nacja- jakikolwiek inny kraj na zachód od nas gdyby miał takie relacje zarobki- ceny- wyszedłby tłumnie na ulice...... a my siedzimy jak te barany i cieszymy się z mrzonek o "zielonej wyspie"/
I nasze kieszenie będą drenowane, akcyza, vat, podatki podwyższane, coraz efektywniej ściągane bo my- co najwyżej ponarzekamy w internecie, zamiast coś z tym zrobić _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
w_chmurach uzależniony

|
Wysłany: Wto 24 Sty 2012, 21:04 Temat postu: |
|
|
Ja się temu wszystkiemu przyglądam , i zastanawiam . Bo to , że podpiszą to jest jasne i oczywiste. Tylko jak to będzie wyglądało dalej po podpisaniu, dla mnie to jest troszkę nie realne przecież połowę stron w internecie musieli by zablokować.
Dzisiaj w wiadomościach usłyszałam większą głupotę podatek od deszczu. To jest dopiero paranoja. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
 |
nheledore moderator

|
Wysłany: Wto 24 Sty 2012, 23:12 Temat postu: |
|
|
Jedynym miejscem w sieci, gdzie "łamię" (no, będę łamać po podpisaniu) prawo jest... to forum
Wrzucając tu zdjęcia sukien, butów, kwiatów etc. I tego mi szkoda
Tak poważnie, to szkoda mi chomika, bo to bardzo przydatna rzecz w studiowaniu . No i YT, bo umówmy się, nie kupuję płyt artystów, których nie znam, więc na youtubie ich wyszukuję.
Rozwiązanie jest proste: złożyć się na własnego satelitę i po problemie
Ataki hakerów nie pokazały niczego więcej poza tym, że nasz rząd jest totalnie nieudolny, skoro od kilku dni nie potrafi sobie z nimi poradzić i w ogóle, że ktoś jest w stanie strony rządowe zaatakować. Kompromitacją jest również tłumaczenie, że to nie atak, a jedynie masowe zainteresowanie (myśleli, że zwalczą atak w ciągu 5. minut?).
Niestety, nic więcej nie przyniosą.
Cóż, całe to zamieszanie pokazuje tylko, jak bardzo jesteśmy uprzedmiotowieni i od dawna zniewoleni. Na mało co mamy już wpływ w tym kraju. Najgorsze też, że na tych #!@#$ z Wiejskiej nie ma żadnego straszaka, bo partia rządząca już dawno olała Polskę, nie przeraża jej nawet wizja niewygrania następnych wyborów: grzeją sobie cieplutkie posadki w Brukseli.
A my będziemy mieli jeszcze większe pranie mózgu, nie dość, że w TV to jeszcze w Internecie.
Już na śmiesznie:
rety, rety, zabierają Internety  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|