|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zuchwała kandydat

|
Wysłany: Pią 16 Wrz 2011, 18:28 Temat postu: usadzenie gości |
|
|
Witam, dziewczyny szukam takiego internetowego czy też wirtualnego pomocnika w usadzeniu gości weselnych.
Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi?
Takie coś w którym wybieram stoły i usadzam gości itp. itd.
Nie wiem jak to wyjaśnić, ale z góry dziękuje za pomoc...
|
 |
Pralinka guru

|
Wysłany: Pią 16 Wrz 2011, 18:37 Temat postu: |
|
|
wejdz na fajne wesele fajnewesele.pl. Zakładka e-narzędzia, znajdziesz tam opcję załóż stronę. Dostajesz dostęp do swojej strony (moze być publiczna lub prywatna) tam masz dostep do listy wydatków, list gosci ślubnych i weselnych oraz ustawienie stołów i usadzenie gosci. Czy tego szukałaś? _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
zuchwała kandydat

|
Wysłany: Pią 16 Wrz 2011, 18:45 Temat postu: |
|
|
Pralinka chyba tak
Juz się loguje i sprawdzam  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelinka89 moderator

|
Wysłany: Pią 16 Wrz 2011, 19:22 Temat postu: |
|
|
Próbowałam w excelu, ale po 3 przesadzaniu całej grupki osób wkurzyłam się, wycięłam maleńkie karteczki, narysowałam stół i układałam ręcznie;p Ciekawe, czy ta podana opcja byłaby wygodniejsza  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pralinka guru

|
Wysłany: Pią 16 Wrz 2011, 19:27 Temat postu: |
|
|
ewelinka89 napisał: | Próbowałam w excelu, ale po 3 przesadzaniu całej grupki osób wkurzyłam się, wycięłam maleńkie karteczki, narysowałam stół i układałam ręcznie;p Ciekawe, czy ta podana opcja byłaby wygodniejsza  |
hehe to ja próbowałam lepiej. W simsach ustawiłam stoły i zapraszałam znajomych na przyjecie. To był zły pomysł, że ich nie przesadze jak chce skapnęłam się dopiero jak wleźli do domu  _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
limone guru

|
Wysłany: Pią 16 Wrz 2011, 19:47 Temat postu: |
|
|
... _________________

Ostatnio zmieniony przez limone dnia Pon 19 Lis 2012, 8:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
zuchwała kandydat

|
Wysłany: Pią 16 Wrz 2011, 20:22 Temat postu: |
|
|
Pralinka to jest to genialnie, aczkolwiek do końca nie można poukładać stoły po swojemu
Wypróbuje wyciąć stoły albo zrobić rysunek, czy coś  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelinka89 moderator

|
Wysłany: Pią 16 Wrz 2011, 20:24 Temat postu: |
|
|
karolipio napisał: | ewelinka89 napisał: | Próbowałam w excelu, ale po 3 przesadzaniu całej grupki osób wkurzyłam się, wycięłam maleńkie karteczki, narysowałam stół i układałam ręcznie;p Ciekawe, czy ta podana opcja byłaby wygodniejsza  |
My zrobiliśmy w excelu, parę razy przesadzaliśmy, ale bardzo ładnie nam to wyszło To było i tak orientacyjne, bo na sali poustawiałam trochę inaczej i było idealnie  |
U nas było 50 strategii.. Najpierw ułożyłam np. cały brzeg, a potem stwierdziliśmy, że jedną osobę/parę trzeba przesunąć, więc trzeba było wszystko przepisywać, przy czym zaczynałam się gubić. Albo raczej osoby gubić, zmieniać kolejność.. Zazdroszczę cierpliwości :d _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
niunia32 maniak

|
Wysłany: Pią 16 Wrz 2011, 20:34 Temat postu: |
|
|
myśmy najpierw na kartce rozsadzali gości a potem przenieśliśmy na worda i kupiliśmy fajny papier do wydrukowania planu _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Pią 16 Wrz 2011, 20:45 Temat postu: |
|
|
u nas były małe karteczki z imionami i dywan na którym je układliśmy....dla mnie najwygodniejsze bo i ja i mąż mogliśmy jednocześnie przestawiać wszytsko. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|