|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gabiczek kandydat

|
|
Powrót do góry |
|
 |
ewcia_86 kandydat

|
Wysłany: Sro 3 Sie 2011, 8:04 Temat postu: |
|
|
Viola_28 bardzo ladne te Twoje dekoracje  _________________ Książka z drogą w tytule |
|
Powrót do góry |
|
 |
agattt moderator

|
Wysłany: Pon 8 Sie 2011, 16:21 Temat postu: |
|
|
Ciekawą dekorację znalazłam szperając po necie Skromna, ale ze smakiem.
|
 |
mila021 bywalec

|
Wysłany: Pon 8 Sie 2011, 21:01 Temat postu: |
|
|
agattt- naprawdę bardzo ładną dekorację znalazłaś...taka delikatna i bez przesady-gustowna  _________________ MIŁOŚĆ-powiedzieć to sekundy, całe życie aby udowadniać.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Blue_Bird uzależniony

|
Wysłany: Pon 8 Sie 2011, 21:36 Temat postu: |
|
|
Nas chyba wystawiła kobieta, która miała nam robić dekorację kościoła. W maju umawiałyśmy się na słoneczniki, wczoraj mi powiedziała, że mam poszukać innych kwiatów, bo słoneczniki są ciężkie, opadają itp. Wspomnę, że w zeszłym roku zrobiła b. ładną dekorację ze słoneczników i właściwie dlatego na te słoneczniki się zdecydowaliśmy.
Dziś mi mówi, że mam kupić mieczyki (nie lubię ich i już)! Zdenerwowała mnie, bo czasu coraz mniej, a ja mam szukać w necie, co mi się spodoba. A i też nie mam gwarancji, czy ona ten pomysł zaakceptuje.
Gdybym wiedziała, że pojawią się problemy, znalazłabym kogoś innego, mogła od razu mi powiedzieć co myśli, teraz już nie ma odwrotu, ani nie wypada jej odmówić, ani nie mam czasu szukać innego dekoratora. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dzwoneczek maniak

|
Wysłany: Wto 9 Sie 2011, 11:17 Temat postu: |
|
|
Blue_Bird ,ale niby czemu jej się nagle odwidziało?! Co za babsko! W ogóle, co to ma być, że ona ci narzuca jakie kwiaty masz mieć w dekoracji! Osobiście stanowczo bym z nią porozmawiała  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Blue_Bird uzależniony

|
Wysłany: Wto 9 Sie 2011, 11:43 Temat postu: |
|
|
Nie chcę stawiać jej pod murem- to starsza kobieta, moja dawna katechetka. Fakt, mogła od razu powiedzieć, że słoneczniki nie wchodzą w grę. Szczególnie, że wiedziała o tym, że wiosną posialiśmy na działce te kwiaty.
Teraz szukam czegoś podobnego do słoneczników, ale w miarę taniego. Nasz kościół jest dość ciemny, z wieloma elementami z cegły- koniecznie chciałabym trochę rozjaśnić ołtarz, a nie chcę stawiać na białe kwiaty. Denerwuje mnie to, że niespodziewanie wyskoczył nam nowy koszt. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
tuśka gaduła

|
Wysłany: Wto 9 Sie 2011, 11:49 Temat postu: |
|
|
Mi się osobiście bardzo podoba, nawet sobie skopiowałam kilka zdjęć może mi się przydadzą za rok w wyborze dekoracji na mój ślub  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
monik@ bywalec

|
Wysłany: Wto 9 Sie 2011, 18:32 Temat postu: |
|
|
My zamówiliśmy dekoratorkę, koszty zostaną podzielone na wszystkie pary biorące ślub w tym dniu, to bardzo fajne rozwiązanie. Co do rodzaju kwiatów to nie stawialiśmy wymagań  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
serduszkox guru

|
Wysłany: Sro 10 Sie 2011, 19:54 Temat postu: |
|
|
Ja jestem w trakcie ustaleń z dekoratorką.
Za cenę 320zł zaproponowała mi :
Cytat: | Witam
w cenie 320zł proponuję:
- dekoracja klęcznika i krzeseł
- stojaki: łącznie6 stojaków z kwiatami sztucznymi przeplatane 4 stojakami
ze świecami (czyli łącznie 10 stojaków)
- 2 świeczniki na wejściu na 4 świece
- ze stojaków spuszczony tiul
- na dole też może być materiał
- dywan w zależności, czy w kościele jest i czy Pani chce inny , ja mam
bordowy(na mojej stronie)- cena bez dywanu - 310zł
- samochód - wiązanka z zywych kwiatów, bądź modne upięcie żywych kwiatów z
rattanem (do wyboru)
Czekam na Pani odpowiedź, możemy coś zmienić
Jeśli się Pani zdecyduje, to prosze o szybką rezerwację terminu.
Pozdrawiam |
No i zastanawiam się czy warto Co Wy na to? 320zł to chyba nie jest zbyt wygórowana cena...  _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|