|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MadzikAnna kandydat

|
Wysłany: Pon 25 Lip 2011, 22:57 Temat postu: powitać :) |
|
|
Witajcie Drogie Dziewczęta i Chłopcy (o ile tu tacy są ).
Jak widać po moim nicku (no może nie do końca ; ) ) na imię mam Magdalena ale jako że Magdalena wymawia się zbyt długo i brzmi jak na moje ucho za poważnie, przeto znajomi mówią na mnie Madzik. Mam 26 lat, a ślub biorę 07.07.2012. Osobiście uważam na obecną chwilę, że od tego wydarzenia dzielą mnie jeszcze lata świetlne ale ale ... sie doczekam tak czy siak
Myślę, że na "dzień dobry" tyle styknie a reszta wyjdzie "w praniu"  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
agattt moderator

|
Wysłany: Pon 25 Lip 2011, 23:01 Temat postu: |
|
|
Witam Cię bardzo serdecznie, tym serdeczniej, że bierzesz ślub tego samego dnia co ja A wiedz, że o dziwo mało nas na 7 lipca. _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
arsandra moderator

|
Wysłany: Wto 26 Lip 2011, 6:40 Temat postu: |
|
|
agatt, jest Was całkiem sporo!
witam również _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ania1985 kandydat

|
Wysłany: Wto 26 Lip 2011, 9:40 Temat postu: |
|
|
Oj tak Ja również się zgadzam .
Na początku myślałam,że więcej Nas CZERWCOWYCH ale co potem się okazało jak dziewczynki piszą to sporo Was jest  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
MadzikAnna kandydat

|
Wysłany: Wto 26 Lip 2011, 13:13 Temat postu: |
|
|
Zawsze myślałam, że taka data ślubu (czyli pokrywające się ze sobą liczby miesiąca i dnia) będzie cięższa do zrealizowani niż, nazwijmy to, taka zwykła. Wiadomo, ładnie to na zaproszeniu wygląda, co poniektórym łatwiej zapamiętać, a i siódemka to szczęśliwa liczba (choć ja akurat w tego typu przesądy nie wierzę). No ale jak zabraliśmy się do kompletowania najważniejszych spraw i okazało się, że przewijają sie wolne terminy w tym 07.07 no to czemu nie
witam raz jeszcze  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Natalia22 uzależniony

|
Wysłany: Sro 27 Lip 2011, 9:52 Temat postu: |
|
|
Witamy witamy, wydawa by się mogło że to cała wiecznośc, ale i nam zleci do tego cudnego dnia  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|