|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
joel22 początkujący

|
Wysłany: Pon 4 Lip 2011, 18:17 Temat postu: Hej :] |
|
|
Cześć wszystkim, zaczynamy z narzeczoną planować własny ślub, jesteśmy dopiero na początku tej drogi, czy macie jakieś rady od czego zacząć ?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maja_82 maniak

|
Wysłany: Pon 4 Lip 2011, 18:36 Temat postu: |
|
|
Witam! _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Alessa bywalec

|
Wysłany: Pon 4 Lip 2011, 18:53 Temat postu: |
|
|
Witaj macie juz ustaloną jakąs datę? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
joel22 początkujący

|
Wysłany: Pon 4 Lip 2011, 19:09 Temat postu: |
|
|
Chcielibyśmy w czerwcu 2012, ale może być problem z wynajęciem sali w naszej okolicy, a wynajęcie sali poza naszą miejscowością tylko nastręczał by dodatkowych problemów, więc może lepiej na spokojnie poczekać jeszcze jeden rok?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
tuśka gaduła

|
Wysłany: Pon 4 Lip 2011, 19:26 Temat postu: |
|
|
Witam Was Na pewno warto się rozejrzeć chociaż to już ostatnia chwila na poszukiwanie sali na tak oblegany miesiąc jak czerwiec. Bardzo dużo zależy od regionu. Watro też pomyśleć o początku września (mniej popularny a jeszcze dosyć ciepły i przyjemny miesiąc pogoda powinna być ładna). _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Alessa bywalec

|
Wysłany: Pon 4 Lip 2011, 20:34 Temat postu: |
|
|
To prawda, moze być cięzko znaleźć salę na czerwiec. Nie mowię, że to niewykonalne, ale możliwe, że nie bedzie wolnych terminów na waszej wymarzonej sali. Wtedy chyba warto poczekać, niż zadowalać sie tym co zostało  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ania1985 kandydat

|
Wysłany: Sro 6 Lip 2011, 7:58 Temat postu: |
|
|
Alessa zgadzam się z Tobą. Gdy wypatrzyłam sobie moją wymarzoną salę to w chwili gdy zadzwoniłam tam (rok wcześniej do ślubu) Pani mi powiedziała,że jest jeden termin na tej sali. Więc sprężyłam mojego Tomka rodzinkę i pojechaliśmy po tygodniu,żeby tylko nie wykradli nam terminów. Ale ogólnie chcę powiedzieć,że Pani Nam powiedziała,że cud,że zdążyliśmy z tym terminem.
Nie wiem jak to jest z innymi salami,ale wśród znajomych słyszałam,że czerwiec i sierpień są ciężkie do znalezienia wolnego terminu żeby sala też była taka jaką byśmy chcieli.
Na moje sali np. wolne terminy były dopiero na październik,bo wszystko już jest zarezerwowane. Masakra jest...
A co wątku czasu i miejsca weselnego to polecam rzeczywiście poczekać i zrobić przyjęcie weselne na tej wymarzonej sali. Sama bym pewnie tak zrobiła tylko u mnie to był najzwyklejszy fart i nic poza tym  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|