|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
90Myszka90 początkujący

|
Wysłany: Sro 8 Wrz 2010, 13:44 Temat postu: |
|
|
Ja pierścionek zaręczynowy noszę na serdecznym palcu prawej ręki,ale jak będziemy brali ślub to przelożę go na serdeczny palec lewej ręki:) Oba palce mam takich samych rozmiarów,więc nie będę miała problemu:) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
elizusiek gaduła

|
Wysłany: Sro 18 Maj 2011, 12:16 Temat postu: |
|
|
Ja swój zaręczynowy muszę powiększyć i wtedy przełożę go na środkowy palec prawej ręki  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kociołek początkujący

|
Wysłany: Sro 18 Maj 2011, 12:58 Temat postu: |
|
|
a ja swój zaręczynowy pierścionek przełożę z serdecznego palca prawej ręki na środkowy też prawej rączki  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fantazja guru

|
Wysłany: Sro 18 Maj 2011, 13:30 Temat postu: |
|
|
ja zaręczynowy od początku noszę na serdecznym lewej ręki więc w dniu ślubu nie będzie z nim absolutnie żadnego problemu  _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewelinka89 moderator

|
Wysłany: Sro 18 Maj 2011, 14:45 Temat postu: |
|
|
| Fantazja napisał: | ja zaręczynowy od początku noszę na serdecznym lewej ręki więc w dniu ślubu nie będzie z nim absolutnie żadnego problemu  |
Jak ja  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
borusia maniak

|
Wysłany: Sro 18 Maj 2011, 15:35 Temat postu: |
|
|
Ja też noszę na lewej  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Azadi guru

|
Wysłany: Sro 18 Maj 2011, 16:20 Temat postu: |
|
|
Gdy M. się oświadczył coś mi mówiło że pierścionek będzie za duży na palec serdeczny lewej ręki, więc M. założył mi go na palec środkowy, ale też lewej ręki bo na prawej na środkowym mam srebrną obrączkę. Pierścionek byłby dobry na palec serdeczny prawej ręki, ale rezerwuję go dla obrączki ślubnej, chcę się przyzwyczajać do tego że coś na nim będzie  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
shadow's wife guru

|
Wysłany: Sro 18 Maj 2011, 18:08 Temat postu: |
|
|
a ja swój, rano w dniu ślubu przełożę na serdeczny palec u lewej ręki, a po mszy z powrotem powędruje na prawą do obrączki  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
żaba uzależniony

|
Wysłany: Czw 19 Maj 2011, 0:33 Temat postu: |
|
|
A ja swój zaręczynowy noszę na serdecznym palcu prawej ręki, potem chciałam go nosić na lewej ręce, ale jest za duży i pasuje tylko na prawą rękę więc będzie musiał być tam gdzie obrączka, tylko mi osobiście to nie pasuje. Poczekam, aż mi paluszek serdeczny lewej ręki utyje i wtedy myk przełożę  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Yenna maniak

|
Wysłany: Czw 19 Maj 2011, 6:38 Temat postu: |
|
|
Żaba, mam identyczny problem. Pierścionek też mi się jakoś średnio widzi obok obrączki. Zbaczymy, _________________ 04.06.2011
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|