Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Zespół za 9000 zł
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 17, 18, 19  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Zabawa do białego rana
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KlauD. . . =]
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 24 Mar 2011, 21:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam uśmiech w poszukiwaniu większej liczby opinii na temat zespołu który będzie grał na moim weselu (zespół Maxton z tematu) zaskoczyło mnie bardzo to co tu przeczytałam Rolling Eyes Nikola22 chyba oszalała albo nie myje uszu i źle usłyszała co inni do niej mówili. W moich okolicach zespół ten ma bardzo dobre opinie a ja za jego wynajęcie (5 osób) płacę 4000 zł za jeden dzień i uważam że w dzisiejszych czasach cena jest bardzo przystępna uśmiech
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ewelinka89
moderator
moderator

PostWysłany: Czw 24 Mar 2011, 21:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

KlauD. . . =] napisał:
Witam uśmiech w poszukiwaniu większej liczby opinii na temat zespołu który będzie grał na moim weselu (zespół Maxton z tematu) zaskoczyło mnie bardzo to co tu przeczytałam Rolling Eyes Nikola22 chyba oszalała albo nie myje uszu i źle usłyszała co inni do niej mówili. W moich okolicach zespół ten ma bardzo dobre opinie a ja za jego wynajęcie (5 osób) płacę 4000 zł za jeden dzień i uważam że w dzisiejszych czasach cena jest bardzo przystępna uśmiech

Czy przystępna? Jestem z Wrocławia, duże miasto więc ceny wyższe i tu płaci się 3-4 tysiące, więc myślę, że to raczej górna, racjonalna granica.. W mniejszych miastach widziałam już za 1500, więc 9 tysięcy za zwykły zespół to zwyczajny wyzysk. Ale to klienci napędzają to, mam tylko, że wybierający wybierają racjonalnie na podstawie filmików, opinii zaufanych osób a nie licząc, że za tą cenę będą mieli coś nadzwyczajnego.

Ale mi to śmierdzi zwykłą reklamą, albo wątkiem sprawdzającym czy da się tyle wyciągnąć z młodych.
Powrót do góry
żaba
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 24 Mar 2011, 23:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A możliwe Ewelinka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 30 Mar 2011, 18:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

żaba napisał:
ewelinka89 napisał:
Ale mi to śmierdzi zwykłą reklamą, albo wątkiem sprawdzającym czy da się tyle wyciągnąć z młodych.

A możliwe Ewelinka
NIe wiem o jaką kapelę chodzi, ale miałem przyjemność pracować na przyjęciu, gdzie grał jeden ze znanych polskich zespołów, honorarium było miej więcej o połowę wyższe od kwoty z postu, O 22 zagrali coś w rodzaju koncertu. Zrobili "szoł" ludzie oszaleli, po godzinie poszli sobie tak niespodziewanie jak się wcześniej objawili.
Na scenie od początku rozstawione były graty, goście informowani byli, że zespół weselny miał kłopoty po drodze i interwencyjnie gra DJ ale może dojadą..
To była niespodzianka dla wszystkich i ogromna frajda zwłaszcza dla nastolatek
Później znowu grał DJ.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
picasso
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 30 Mar 2011, 19:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Jestem z Wrocławia, duże miasto więc ceny wyższe i tu płaci się 3-4 tysiące, więc myślę, że to raczej górna, racjonalna granica.

Ja tez jestem z Wrocławia ale według mojej wiedzy, a mam ją sporą oczko to tu sie płaci jednak więcej. Czasem znacznie więcej.

Takie wrocławskie zespoły jak "Celebrate", "Czerwone Buty", "La Lux" etc. że wymienię te bardziej znane, nie zagrają wesela za 4000.

Czy przedstawiona tu oferta jest warta owych 9000 ? Jeśli znajdzie nabywców to tak ! Taki to jest zwariowany rynek, ale to każdy musi we własnym rozsądku ocenić.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
mmartanowicka
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 15 Sie 2011, 14:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam!
cena faktycznie bardzo wysoka, ale jesli w składzie jest 8 osób to się zgadza. Dochądzą koszty dań, ewentualnie transportu i wychodzi 11 000 jak nic. Warto poszukać intensywniej na necie i można znaleźć zespoły tansze, grające na poziomie i można się zmieśćić w granicach 7500. Na przykład It's Freak, X Project/ pozdrawiam

Ostatnio zmieniony przez mmartanowicka dnia Pon 22 Paź 2012, 11:29, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
wesolaONA
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 30 Sie 2011, 13:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My bedziemy mieli zespol z Dabrowy Gorniczej;) 5 tys za 10 godzin kazda nastepna chyba 300 zl. Ale warto bo ich znamy:) Dodam ze piosenkarz a zarazem wlasciciel jest laureatem szansy na sukces:P sa rewelacyjni:) Jesli ktos chce namiar moge podac na PW. oczko
guru
guru

PostWysłany: Wto 20 Wrz 2011, 20:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My na pierwszy dzień mamy mój wymarzony zespół. Biorą 4,5tys., a na poprawiny gra już inny - cena jeszcze nie jest ustalona bo to nasi znajomi i pewnie wyjdzie dopiero w praniu (głupio nam się tak dopytywać za ile grają Confused )
guru
guru

PostWysłany: Wto 20 Wrz 2011, 21:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Też mamy to samo- nasi znajomi ze statku grają, 4-osobowy skład. Cholera, głupio pytać. Ale 3000zł dam spokojnie.

Generalnie jest taka zasada- wiem, bo grałam na weselach właśnie w takim porządnym zespole- a przynajmniej 2-3 lata temu tak było- jeśli zespół bierze mniej niż 500zł za osobę w zespole, raczej grają z dyskietek. Wiem, jak wiele pracy wymaga przygotowanie takiego wesela. Zanim zaczęłam grać myślałam,że to "łatwe pieniądze".
Boże, jak bardzo się myliłam. Po zagraniu pierwszych kilku wesel czułam,że zarobiłam uczciwie z naddatkiem każdą złotówkę z tych 500. Myślę,że teraz spokojnie zamiast 500 można wstawić 600.
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 22 Wrz 2011, 13:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kuchar1906 napisał:
Na naszym weselu grał zespół Azyl Weselny z podkrakowskiego Pierzchowa i potwierdził opinie że nie trzeba wydawać wielkich pieniędzy na doskonały zespół weselny. Za wesele i poprawiny zapłaciliśmy 3800 zł. Przede wszystkim muzyka na żywo bez żadnych podkładów i świetnie prowadzone przyjęcie weselne. Polecam innym przyszłym parom młodych

I zarejestrowałeś się akurat na tym forum specjalnie po to żeby o tym doniosłym fakcie powiadomić całe szacowne grono ?

Brawo ! uśmiech
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Zabawa do białego rana Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 17, 18, 19  Następny
Strona 12 z 19

Skocz do: