|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kingusia87 kandydat

|
|
Powrót do góry |
|
 |
monia222b początkujący

|
Wysłany: Nie 20 Mar 2011, 22:30 Temat postu: ramiączka |
|
|
ja strasznie broniłam się przed ramiączkami, ale za namową pani w salonie sukien pozwoliłam sobie wszyć takie cieniutkie, żeby mieć w razie czego. miara na mnie była brana 5 miesięcy przed ślubem i gdy przymierzyłam suknie na 2 tygodnie przed naszym wielkim dniem, okazało się, że gorset jest zasznurowany maksymalnie ( a powinno być zawsze troche luzu). sukienka pasowała. w związku z przygotowaniami jednak jeszcze troszkę zleciałam przez te ostatnie 2 tygodnie na wadze, więc na sam ślub miałam lekko spadającą sukienkę, której nie dało się już bardziej dosznurować a na ramionach miałam bolerko. na sali jednak zdecydowałam się założyć cieniutkie ramiączka i dzięki temu mogłam się bawić do rana bez potrzeby ciąglłego poprawiania sukni. a ramiączka były praktycznie niewidoczne! dlatego drogie panny młode, pomyślcie tez o Waszej wygodzie w tym wspaniaym dniu! na sesji ściągnęłam te ramiączka, już się nie musiałam martwić, czy mi się sukienka lekko osunie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
owiraptorek uzależniony

|
Wysłany: Pon 21 Mar 2011, 7:56 Temat postu: |
|
|
Ja wstepnie zdecydowalam sie na ramiaczka. Do mierzenia bede miala bez ramiaczek, jesli podtrzymam swoja decyzje, to je doszyjemy. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
(=KaLinka=) maniak

|
Wysłany: Pon 21 Mar 2011, 8:05 Temat postu: |
|
|
ja też poproszę o delikatne ramiączka bowiem zawsze można je schować  _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
zuchwała kandydat

|
Wysłany: Pon 21 Mar 2011, 11:19 Temat postu: |
|
|
ja tylko na ramiączkach,
strasznie podobają mi się suknie na grubych ramiączkach  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Yenna maniak

|
Wysłany: Pon 21 Mar 2011, 11:53 Temat postu: |
|
|
Do mojej ramiączka nie pasują (dekolt w serduszko). Ale liczę, że dobrze dopasowana nie powinna sprawiać problemów  _________________ 04.06.2011
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
borusia maniak

|
Wysłany: Pon 21 Mar 2011, 13:29 Temat postu: |
|
|
Ja to mam chyba za szerokie ramiona żeby nie było ramiączek  |
|
Powrót do góry |
|
 |
panna młoda 2011 kandydat

|
Wysłany: Sro 23 Mar 2011, 13:46 Temat postu: |
|
|
do sukni w serduszko pasują ramiączka:) właśnie taka sukienka w serduszko najlepiej wyglada z ramiączkami:) tak mi doradziła krawcowa u której szyję suknie i też będę miała w serduszko:)
boję się końcowego efektu jak będę wyglądać i czy z pewnością bedzie ok. a ślub już w czerwcu:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelinka89 moderator

|
Wysłany: Sro 23 Mar 2011, 17:04 Temat postu: |
|
|
panna młoda 2011 napisał: | do sukni w serduszko pasują ramiączka:) właśnie taka sukienka w serduszko najlepiej wyglada z ramiączkami:) tak mi doradziła krawcowa u której szyję suknie i też będę miała w serduszko:)
boję się końcowego efektu jak będę wyglądać i czy z pewnością bedzie ok. a ślub już w czerwcu:) |
Też mam w serduszko i przymierzałam ramiączka - wyglądało beznadziejnie.. Może myślimy o podobnych dekoltach po prostu;p |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nomika bywalec

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|