|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
dorotam guru

|
Wysłany: Pon 19 Lip 2010, 20:17 Temat postu: |
|
|
kocham mojego Męża codziennie za coś nowego
kocham go za to,że ciągle pokazuje mi jak bardzo mnie kocha... i za to że spełnia to co obiecał mi,zaraz po naszym poznaniu... że zrobi wszystko bym była szczęśliwa
nawet zmywa naczynia po pawrocie z pracy... bo wie,że ja tego nie znoszę robić  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasiek86 guru

|
Wysłany: Sro 4 Sie 2010, 22:36 Temat postu: |
|
|
kiedyś powiedziałam mojemu Narzeczonemu, że kocham go między innymi za to w jaki sposób patrzy na mnie podczas kochania się  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kwiatuszek85 bywalec

|
Wysłany: Sob 4 Wrz 2010, 10:13 Temat postu: |
|
|
ja mojego narzeczonego kocham za całokształt, za to że jest wspaniałym człowiek choć czasem niepotrzebnie traci wiarę w siebie. Jest czuły, opiekuńczy i traktuje mnie jak największy skarb. Wiem że mogę mu zaufać, a dla mnie to jest bardzo ważny fundament związku. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arsandra moderator

|
Wysłany: Nie 5 Wrz 2010, 14:36 Temat postu: |
|
|
ja mojego P. kocham za bardzo wiele rzeczy, czasem się zastanawiam, że jak miałabym wybrać jedną cechę, to nie wiem sama, jak to ująć jednym słowem czy wyrażeniem. Myślę, że tak najbardziej z dwóch powodów, trochę ze sobą powiązanych: po pierwsze zawsze tylko na mnie spojrzy i wie, czego mi trzeba: wie co czy chce mi się spać, śmiać, płakać, iść gdzieś, czego mi brak, itd. Nie wiem, jak On to robi, ale nawet, jak próbuję coś zataić, to i tak zawsze wie:) A po drugie wspaniałe jest w Nim to, że zawsze potrafi mi dać kopa...jak jest mi smutno i chce mi się płakać to najczęściej wcale mnie nie przytula i nie głaszcze po główce, tylko zawsze potrafi sprawić, że się ogarniam; mówi, że mam być silna, bo jestem jego żoną (już jakiś czas tak do siebie się zwracamy:)). Ostatnio też miałam taką przykrą sytuację, rozpłakałam się, ale sobie pomyślałam o niee, koniec z mazaniem, jestem silna i będę. Nie wiem, jak On to robi:) Kiedyś było mi przykro, że nie mogę się wypłakać przy Nim, ale już nauczyłam się naszej nieco innej metody:)
I jestem pewna, że to właśnie TEN człowiek:) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
szalkowa kandydat

|
Wysłany: Sro 23 Lut 2011, 20:44 Temat postu: |
|
|
kocham go za ciepły dotyk, za spojrzenie pełne zrozumienia za to, że po caaałym dniu, gdy naprawdę jestem zmęczona, siada ze mną na kanapie, podaje mi kubek gorącej herbaty i pyta jak minął mi dzień kocham go za to, że jest przy mnie zawsze wtedy gdy Go potrzebuję, a to naprawdę ważne jest tyyyyle rzeczy, które w nim uwielbiam i gdybym miała je wszystkie wymieniac, to nie starczyłoby mi czasu do rana  _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
szalkowa kandydat

|
Wysłany: Sro 23 Lut 2011, 20:46 Temat postu: |
|
|
| Kasiek86 napisał: | kiedyś powiedziałam mojemu Narzeczonemu, że kocham go między innymi za to w jaki sposób patrzy na mnie podczas kochania się  |
to piękne  _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
(=KaLinka=) maniak

|
Wysłany: Sro 23 Lut 2011, 20:56 Temat postu: |
|
|
kocham mojego za to, że zawsze obiera ziemnaiki na obiad i za to, że odkurza bo wie, że tego nie cierpi, za to, że robi głupie komentarze jak oglądamy razem tv i za to, że jak się kłucimy to on zaraz nie pamięta o co się kłucimy i nie wie co dalej mówić i zaczyna się śmiać ale też czasami zastanawiam się za co kocham mojego lubego wnerwiają mnie jego skarpety zostawiane za fotelem że goli się jak gdzieś wychodzimy a nie wtedy kiedy go poproszę bo mówię mu, że mnie już kłuje i wnerwia mnie do granic możliwości kiedy siedzi pół dnia i gra na kompie ... mimo to ponad wszystko go kocham i nawet tych wad nie zamieniła bym go na innego  _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
TicTac bywalec

|
Wysłany: Wto 1 Mar 2011, 19:55 Temat postu: |
|
|
.................
Ostatnio zmieniony przez TicTac dnia Sro 30 Mar 2011, 16:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mapia uzależniony

|
Wysłany: Wto 1 Mar 2011, 22:25 Temat postu: |
|
|
... za te oczka świecące jak na mnie patrzą  |
|
| Powrót do góry |