Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Nietypowe zaręczyny
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Zaręczyny
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ART. DECO JUBILER
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 18 Mar 2010, 0:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A dla mnie oświadczyny przed setkami osób to niezbyt dobry pomysł i bardziej robione jest to pod publikę niż z czystej miłości. Może dla kogoś jest to romantyczne,ale na pewno nie dla mnie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
..::Nati::..
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 18 Mar 2010, 8:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja też nie chciałabym takuch zaręczyn.moje były idealne w ciepłych krajach w środku zimy uśmiech

Powrót do góry
magda80
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 18 Mar 2010, 19:22    Temat postu: Re: Zaręczyny ?? Odpowiedz z cytatem

madziawrock napisał:
Witam
Ostatnio czytałam, że w Poznaniu chłopak oświadczył się dziewczynie w bardzo nietypowy sposób….. na telebimie w centrum miasta. Ja osobiście uważam, że to bardzo fajny pomysł i sama bym tak chciała ….. A wy pytajnik

a to prawda ?
jeśli tak, to ja bym tak nie chciała,mało kameralnie trochę Very Happy Very Happy
Powrót do góry
ruda87
guru
guru

PostWysłany: Czw 18 Mar 2010, 23:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja czytałam kiedyś w gazecie 'metro', jak chłopak się dziewczynie oświadczył przez rubryke ogłoszeniową tejże gazety .... i ona przeczytała i umierała z radości .... hmmmm jak dla mnie to troche żenada Rolling Eyes

Może i oryginalne, inne niż zawsze ale jakoś za bardzo śmierdzi mi komercją, robieniem na pokaz. Przekombinowane.... tak jak jakoś ostatnio ktoś się oświadczył przed kamerami na castingu do 'you can dance' .... i gdzie ta intymność oświadczyn, subtelność i atmosfera ? Nie wiem, może oni poprostu chcieli mieć nagranie ze swoich oświadczyn, bo innego powodu nie widze język
Powrót do góry
straszna_dama
guru
guru

PostWysłany: Czw 18 Mar 2010, 23:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dokładnie tak. Ja to się może powtórzę, ale tak sobie myślę, że fajne to jest, ale raz - jak działa przez element zaskoczenia. O wiele milsze są zwykłe wyznania, ot "Kasiu kocham Cię. Twój Piotr". To nawet na pasku w TVN24 bym przebolała Wink
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 21 Mar 2010, 11:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja bym nie chciała, żeby cały świat widział o tak intymnej chwili. Dla mnie to jak transmisja na żywo z porodu uśmiech Nie podążam za tą modą na oznajmianie wszem i wobec o ważnych chwilach mego życia.

Intymność powinna zostać zachowana. Czyż nie jest przyjemniej dostać pierścionek np. nad brzegiem morza, gdy ukochany szepcze do ucha :wyjdziesz za mnie najdroższa?" niż przeczytać o tym razem z połową miasta?
Powrót do góry
Sol
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 22 Mar 2010, 15:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja jednak wolała bym zaręczyny sam na sam, niż tego typu.
Powrót do góry
eraissa
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 21 Lut 2011, 12:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

moj dobry kolega wymyslil bardzo oryginalny sposob na oswiadczyny, a mianowicie, wypozyczyl podnosnik, ktorym wjechal na 2 pietro i zapukal do okma swojej wybranki i oswiadczyl sie przez otwarte okno.... lol

Powrót do góry
arsandra
moderator
moderator

PostWysłany: Pon 21 Lut 2011, 21:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ale historia Very HappyVery HappyVery Happy
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 21 Lut 2011, 21:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zawału można dostać język Ale pomysł faktycznie fajny oczko
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Zaręczyny Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 2 z 7

Skocz do: