Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Vella gaduła

|
Wysłany: Czw 30 Gru 2010, 21:27 Temat postu: |
|
|
Podoba mi się, klasyczna, piękna w swojej prostocie. Taką właśnie nosiłam całe lata zamiast pierścionka, dostałam od babci. Pasowała akurat na palec serdeczny prawej ręki, więc niektórzy brali ją za moją obrączkę ślubną, przydawała się do spławiania facetów  _________________ 4 grudnia 2010. No to mam już z głowy... |
|
Powrót do góry |
|
 |
magda80 bywalec

|
Wysłany: Sro 5 Sty 2011, 20:14 Temat postu: |
|
|
Mi też się podoba:) To taka prawdziwa, tradycyjna ślubna obrączka.Jak my wybieraliśmy obrączki, to rodzinka nam takie doradzała. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 695 Skąd: Aleksandrów Kujawski/Toruń
|
Wysłany: Sro 5 Sty 2011, 21:36 Temat postu: |
|
|
ładne, proste, klasyczne _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
mimi guru

|
Wysłany: Sro 5 Sty 2011, 23:14 Temat postu: |
|
|
Lil, właśnie taką obrączkę chciałabym nosić... Klasyczna, ponadczasowa i każdy wie, że to obrączka... Niektóre obrączki wyglądają tak, że zastanawiam się czy to nie zwykły pierścionek. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Sro 5 Sty 2011, 23:33 Temat postu: |
|
|
To i ja już się oficjalnie mogę pochwalić Odebraliśmy nasze obrączki, klasyczne, płaskie, grawer z datą i imieniem. Powiem Wam szczerze, że planowanie z samych zdjęć nijak się miało do rzeczywistości, myślałam, że te pół centymetra to mało, a na palcu wygląda zupełnie inaczej.

Ostatnio zmieniony przez straszna_dama dnia Czw 6 Sty 2011, 9:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gosiula guru

|
Wysłany: Czw 6 Sty 2011, 0:17 Temat postu: |
|
|
śliczne te obrączki też myśleliśmy o raczej klasycznym wzorze - początkowo chcieliśmy połączenie białego i żółtego złota ale kiedy przymierzyliśmy takie u jubilera w ogóle ich nie było widać na palcu. Jednak takie klasyczne są ponad czasowe, moda się kończy a obrączka zostaje  _________________

|
|
Powrót do góry |
|
 |
gabi8_9 maniak

|
Wysłany: Czw 6 Sty 2011, 11:11 Temat postu: |
|
|
Śliczne obrączki
W konsekwencji u wielu , którzy wybierają obrączki wygrywa klasyka  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Czw 6 Sty 2011, 11:19 Temat postu: |
|
|
Pytałam w salonie czy dużo osób idzie za modą i wybiera te z łączonego złota lub z kamieniami - okazuje się, że coraz częściej tak, jak to pani określiła "kobiety lubią, żeby się coś błyszczało". A ja choć sama bardzo lubię takie błyskotki to jednak obrączka nie może dla mnie wyglądać jak pierścionek. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sheryl maniak

|
Wysłany: Czw 6 Sty 2011, 12:32 Temat postu: |
|
|
...........
Ostatnio zmieniony przez Sheryl dnia Pon 16 Sty 2012, 15:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaja uzależniony

|
Wysłany: Czw 6 Sty 2011, 13:04 Temat postu: |
|
|
Damo, bardzo ładne obrączki. _________________
 |
|