Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

suknie - nie moge się zdecydować!! xD
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 102, 103, 104  Next

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Panny Młodej
View previous topic :: View next topic  
Author Message
magdapop
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 1 Nov 2010, 11:17    Post subject: Reply with quote

straszna_dama wrote:
Grunt, żeby dobrze się w sukience wyglądało, bo co nie pasuje do naszej figury, nawet najpiękniejsze może nas oszpecić.

Zdecydowanie się z Tobą zgadzam.
Byłam zakochana w tej sukience: http://www.onlineformals.com/product/MAGGIE-SD5211/Maggie-Sottero-Bridal-Gown.html
Wydawało mi się, że jest dla mnie stworzona. Dopiero jak przymierzyłam podobny fason okazało się, że zupełnie nie pasują mi suknie w takim stylu. Jestem dość drobna i niska i bardziej pasują mi dopasowane modele. Przyjaciółka uratowała mnie. Kazała mi przymierzać różne sukienki i wreszcie znalazlam uśmiech suknia leży cudnie, a tak poza tym kupiłam ją po niezwykle okazyjnej cenie, bo właśnie teraz wchodzą nowe kolekcje, a te stare są wyprzedawana. Także dziewczyny - ruszajcie teraz na zakupy, bo naprawde warto uśmiech
moderator
moderator

PostPosted: Mon 1 Nov 2010, 14:20    Post subject: Reply with quote

magdapop, ja swoją kupiłam jakoś rok temu i też w super cenie:)
A co do wyboru sukni, to nadal podtrzymuje swoje zdanie. Panna młoda jest się raz w życiu (zazwyczaj mruga i po co na siłę psuć swój wizerunek tego dnia? ? Lapiej mieć kogoś tak jak mówiła magdapop: kto doradzi, odradzi itp

Back to top
View user's profile Send private message
straszna_dama
guru
guru

PostPosted: Mon 1 Nov 2010, 14:34    Post subject: Reply with quote

Jeszcze w kwestii doboru sukienki do figury. Ja wiem, ze to duże przejaskrawienie, ale na pewno ta pani wybrała sobie po prostu sukienkę, która jej się podobała, nie patrząc na resztę...

maniak
maniak

PostPosted: Mon 1 Nov 2010, 14:35    Post subject: Reply with quote

o matko szok
Back to top
marta_ges
moderator
moderator

PostPosted: Mon 1 Nov 2010, 14:35    Post subject: Reply with quote

Shocked Shocked

Back to top
Liziii
guru
guru

PostPosted: Mon 1 Nov 2010, 16:54    Post subject: Reply with quote

NA modelkach suknie wyglądają zjawiskowo.. np ta, która zamierza szyć dama - jest cudna, zwiewna, elegancka i ma przepiekną koronkę... ale ciekawi mnie, jak wygląda na osobie ktora nosi rozmiar większy niz 38 i nie ma 180cm wzrostu. Bo przy gibkiej, smukłej figurze napewno niewiele odbiega od zdjęcia modelowego, ale przy wiekszych roznicach? Rolling Eyes
Ja sie raz pokusilam na suknie ktora na szczuplej modelce, wysokiej i w dodatku stojącej na podwyższeniu, wyglądała bosko.. a na mnie - szkoda gadac.. Confused
guru
guru

PostPosted: Mon 1 Nov 2010, 17:14    Post subject: Reply with quote

Można spróbować poszukać swojego modelu wśród dziewczyn, które sprzedają swoje sukienki, można trafić na podobny rozmiar i zobaczyć bardziej "na żywo" jak będzie to wyglądało. Nie tu jednak żelaznej reguły - albo mierzymy w salonie i wybieramy coś, w czym wyglądamy dobrze, albo liczymy na złote ręce krawcowej oczko

Tu na przykład jest oryginalna suknia:

A tu na pani w rozmiarze 44:

guru
guru

PostPosted: Mon 1 Nov 2010, 18:15    Post subject: Reply with quote

o to to...
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 1 Nov 2010, 19:40    Post subject: Reply with quote

ja tam nikogo nie oceniam i z nikogo się nie śmieję.. bo co ktoś może poradzić na to, że ma rozmiar 44.. a przecież nie chce iść w worku na kartofle do ołtarza..

ślub kościelny
Back to top
straszna_dama
guru
guru

PostPosted: Mon 1 Nov 2010, 20:01    Post subject: Reply with quote

Kochana, nikt nie powiedział, że z kogoś się śmiejesz, albo kogoś oceniasz przytul My tu tylko rozkminiamy, że nie zawsze to co fajnie wygląda na zdjęciu przekłada się na rzeczywistość oczko
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Panny Młodej All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 102, 103, 104  Next
Page 41 of 104

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce